Τα ζώδια της Δευτέρας 9 Δεκεμβρίου - iefimerida.gr

Τα ζώδια της Δευτέρας 9 Δεκεμβρίου

Τα ζώδια της Δευτέρας 9 Δεκεμβρίου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κριός

Γενικά
Σήμερα καλείστε να αναζητήσετε μέσα σας όσο και γύρω σας, ισορροπίες που θα επιφέρουν μια καλύτερη ζωή στην καθημερινότητα σας. Όμως προσέξτε να μην προτρέξετε τυχόν στις αποφάσεις σας, καθώς δεν αποκλείεται η προσπάθεια σας αυτή, να αποφέρει καρπούς σε επιτήδειους που τυχόν σας περιτριγυρίζουν, και όχι σε εσάς. Ρίξετε την ταχύτητα σας, και αυξήσετε την παρατηρητικότητα σας.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ο έρωτας σήμερα μπορεί να σας ζητήσει να του δώσετε χρόνο. Καλό θα είναι βεβαίως οι ελεύθεροι, να διαπιστώσετε αν το κάνει πραγματικά για να σκεφτεί ή απλώς για να σας αποφύγει. Οι δεσμευμένοι, καθώς η ημέρα θα δοκιμάσει τόσο την καλή σας πίστη, όσο και την καλή σας διάθεση, αξιοποιήστε την κρίση σας. Δεν είναι όλα πάντοτε όπως δείχνουν.

Επαγγελματικές/Οικονομικές Προβλέψεις
Σε επαγγελματικό επίπεδο, μην αναρωτηθείτε τι ζητούν οι συνεργάτες σας από εσάς. Φροντίστε να το διαγνώσετε μόνοι σας, και παράλληλα, να αναγνωρίσετε και τα κίνητρα που τυχόν τους ωθούν. Καλό θα είναι να ξέρετε τι σας γίνεται!

Ταύρος

Γενικά
Σήμερα η Σελήνη θα διαφωνήσει σθεναρά με την στάση που κρατά η κυβερνήτης σας η Αφροδίτη μέσα στον χάρτη. Έτσι, αν δεν σκοπεύετε να εκθέσετε τον εαυτό σας πιστεύοντας πως διαθέτετε δύναμη ή ακόμη εξουσία απέναντι σε ανθρώπους ή καταστάσεις, θα σας φροντίστε να κρατήστε χαμηλά τους τόνους. Κυρίως, μην επεμβαίνετε πέρα από κάποια επιτρεπόμενα όρια. Αυτά, ας τα ορίσει η κοινή λογική. Αρκεί.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ο έρωτας σήμερα μπορεί να σας πλανέψει, και μάλλον όχι για καλό. Έτσι, οι ελεύθεροι, ιχνηλατήστε τα βήματα του για να είστε ασφαλείς. Ειδάλλως μακριά του σήμερα! Οι δεσμευμένοι, καθώς η ημέρα μπορεί να σας πείσει για τα χειρότερα χωρίς να ισχύει το παραμικρό, εμπιστευτείτε την αγάπη και μην βγάλετε συμπεράσματα για τα οποία σύντομα θα μετανοήσετε. Είναι ανόητο!

Επαγγελματικές/Οικονομικές Προβλέψεις
Σε επαγγελματικό επίπεδο, σήμερα δοκιμάστε να μείνετε σε «ασφαλή νερά», και καθώς οι συνεργάτες σας μπορεί να έχουν σημαντικά πράγματα να σας προσφέρουν, μην τα υποτιμήσετε. Θα ενοχληθούν!

Δίδυμοι

Γενικά
Σήμερα κυρίως εσείς, απαιτείται να κρατήσετε το μυαλό σας εντός του τριχωτού της κεφαλής, καθώς αν κατά την διάρκεια της ημέρας αρχίσει να...υπερίπταται, τα αποτελέσματα μπορεί να μην σας ικανοποιήσουν όσο πιθανώς και να πιστεύετε, κατά την ώρα της «πτήσης». Βάλτε κάτω την λογική πλευρά του εαυτού σας, και φροντίστε να αξιοποιήστε τα δώρα που σας προσφέρει η ζωή ως έχουν. Όχι όπως θα θέλατε να μετατραπούν ώστε να σας ικανοποιούν περισσότερο!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Οι ελεύθεροι, αν σήμερα αισθανθείτε πως ο έρωτας μια πλησιάζει μια σταματάει, μην βιαστείτε να κάνετε την κίνηση πρώτοι. Δικό του θέμα! Οι δεσμευμένοι, καθώς η σχέση σας μπορεί να δείχνει πότε τέλεια και πότε απλώς «πεζή», μην τα βάλετε με τον σύντροφο σας σήμερα, αλλά με τις «φαντασιοπληξίες» που τυχόν, σας ήρθαν κατά νου...

Επαγγελματικές/Οικονομικές Προβλέψεις
Σε επαγγελματικό επίπεδο, μην αναθεωρήσετε απόψεις σας επειδή απλώς σας το προτείνουν οι άλλοι. Όμως αναγνωρίστε τυχόν, αν υπάρχει «δίκαιο» στις παροτρύνσεις τους. Έκτοτε, κινηθείτε αυτόβουλα, όμως «λογικά».

Καρκίνος

Γενικά
Η αρχή της εβδομάδας θα σας δείξει τον δρόμο ώστε να κινηθείτε δυναμικά, προσέξτε όμως να μην τυχόν και «δαγκώσετε» το χέρι που σας «ταΐζει». Αντιθέτως, από την Τρίτη ήδη αλλά και έως την Πέμπτη, οι ρυθμοί θα πέσουν γενικώς, και δεν αποκλείεται να σας παρασύρουν σε «πεσιμισμούς». Δεν αξίζει τον κόπο, επομένως στραφείτε στην ουσία των πραγμάτων, και δοκιμάστε να λειτουργήσετε όχι με βάση το πώς αισθάνεστε, αλλά το πώς οφείλετε. Αν ναι, τελειώνοντας η εβδομάδα, θα σας βοηθήσει να ξεδιαλύνετε πολλές καταστάσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η ερωτική σας καθημερινότητα μπορεί να εκδηλώσει τάσεις δραματικότητας, και καλό θα είναι να αποφύγετε τους περιττούς συναισθηματισμούς. Ήδη από τα μέσα της εβδομάδας, εστιάστε να καταλάβετε τι είναι πρακτικά χρήσιμο απέναντι στην αγάπη, και τι όχι. Αν το πετύχετε, να είστε σίγουροι πως από την Παρασκευή και έπειτα, θα αποφύγετε να μπλοκάρετε τον εαυτό σας να φερθεί βάσει παλαιών «ενοχών». Κινηθείτε λοιπόν έκτοτε, με βάση την αγάπη και την ευχαρίστηση.

Επαγγελματικές/Οικονομικές Προβλέψεις
Σε επαγγελματικό επίπεδο, οι πρώτες ημέρες σας ευνοούν, όμως μην «τεμπελιάσετε» και νομίσετε πως τα πράγματα θα γίνουν από μόνα τους. Επομένως μην παραμελήσετε να κάνετε τις κινήσεις που απαιτούνται. Ιδιαιτέρως την Δευτέρα. Απ' εκεί και πέρα, μην παρασυρθείτε από πτωτικές τυχόν, τάσεις της αγοράς. Τετάρτη ή Πέμπτη, εστιάστε να δείτε τι θα κάνετε εσείς με την δική σας σταδιοδρομία ή επιχείρηση. Δεν μεγαλώνουν όλα τα δάχτυλα το ίδιο. Από την Παρασκευή δε και μετά, θυμηθείτε αυτό που λένε, «συν Αθηνά και χείρα κίνει»! Περισσότερο από κάθε άλλο ζώδιο, θα λέγαμε πως σ' εσάς, αυτή η έκφραση πάει «γάντι» αυτήν την εβδομάδα.

Λέων

Γενικά
Σήμερα η Σελήνη θα ενεργοποιήσει τον κυβερνήτη σας, υπό την προϋπόθεση πως είστε συγκεντρωμένοι σε αυτό που κάνετε. Έτσι, βάλτε σε εφαρμογή την πρακτική πλευρά του εαυτού σας. Καθώς μάλιστα, η έμπνευση διαφέρει από την ουτοπική προσέγγιση των πραγμάτων, προστατεύστε τον εαυτό σας κυρίως από τις ίδιες τις δικές σας αποφάσεις. Δεν είναι λίγοι εκείνοι που σήμερα θα νομίζουν πως διεκδικούν, ενώ στην ουσία θα παραδίδουν κεκτημένα...

Αισθηματικές Προβλέψεις
Για να σας πάρει «σοβαρά» ο έρωτας σήμερα, θα χρειαστεί να μην εκδηλώσετε σε καμμιά περίπτωση, αλαζονικές τάσεις. Έτσι, οι ελεύθεροι αν υποπέσετε στο σφάλμα της επίδειξης των προσόντων σας, το πολύ-πολύ να σας γίνει επαγγελματική πρόταση. Σίγουρα πάντως, όχι ερωτική...Οι δεσμευμένοι, καθώς ο έρωτας και η αγάπη συνδέονται με λεπτή κλωστή, μην αρνηθείτε την μια δήθεν πως διεκδικείτε τον άλλο...

Επαγγελματικές/Οικονομικές Προβλέψεις
Σε επαγγελματικό επίπεδο, σήμερα μην παραβλέψετε την βοήθεια των συνεργατών σας, καθώς δεν αποκλείεται, στην επόμενη συνάντηση να διαπιστώσετε πως, -όλως τυχαίως-, φτάσατε την ώρα που τελείωνε!

Παρθένος

Γενικά
Σήμερα μην απορήσετε τυχόν, αν διαπιστώσετε πως η ημέρα άλλα υπόσχεται, όμως άλλα πραγματώνει. Σε κάθε περίπτωση, επικαλεστείτε την λογική που σας παρέχει ως βασική ποιότητα το ζώδιο σας, και μην επιτρέψετε στον εαυτό σας να ανεβάσει τους τόνους. Αν το καταφέρετε αυτό, -δεν θα είναι δα και δύσκολο-, θα διαπιστώσετε τελικώς, πως χωρίς ουτοπίες, και το πεδίο είναι ξεκάθαρο, και οι αποφάσεις μπορούν να παρθούν σαφώς και ακίνδυνα...

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ο έρωτας σήμερα μπορεί να δοκιμάσει την λογική σας, έτσι οι ελεύθεροι καλό θα είναι να μην του δώσετε την ικανοποίηση να κρίνει την αντιληπτική σας ικανότητα. Πάει πολύ...Οι δεσμευμένοι, καθώς η ημέρα μπορεί να σας παρασύρει σε επίμονες τάσεις, καλό θα είναι να αποδειχθείτε επαρκώς λογικοί και δεκτικοί. Τα άλλα, θα γίνουν από μόνα!

Επαγγελματικές/Οικονομικές Προβλέψεις
Σε επαγγελματικό επίπεδο, κρατήστε χαμηλά τους τόνους, έστω κι αν ανταποκριθείτε στις προκλήσεις του ανταγωνισμού. Κι αν πάλι έρθετε σε αντιπαράθεση με συνεργάτες, κάντε εσείς την πρώτη κίνηση να συμφιλιωθείτε μαζί τους.

Ζυγός

Γενικά
Σήμερα καλό θα είναι να μην αποτελέσετε παράδειγμα προς αποφυγήν, καθώς η κυβερνήτης σας η Αφροδίτη, τόσο από την θέση της στον χάρτη, όσο και από την όψη που θα σχηματίσει με την Σελήνη, μπορεί να σας προκαλέσει. Έτσι, σε περίπτωση που ανέβουν οι τόνοι, ή ακόμη και παρασκηνιακώς, δεν αποκλείεται να φερθείτε με τρόπους που λίγο ταιριάζουν στην εκλεπτυσμένη φύση του ζωδίου σας. Για προσέξτε!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ο έρωτας σήμερα καλά θα κάνει να μην τα βάλει μαζί σας. Επομένως οι ελεύθεροι, αν τον συναντήσετε όμως δεν έχετε την κατάλληλη διάθεση, αρνηθείτε ευγενικά, ή αναβάλλετε για μια άλλη φορά. Οι δεσμευμένοι, μην προδικάσετε καταστάσεις, καθώς οι σχέσεις είναι κάτι «ζωντανό». Επομένως, μην περιμένετε να την βάλετε επάνω από το τζάκι και να την «χαζεύετε»...

Επαγγελματικές/Οικονομικές Προβλέψεις
Σε επαγγελματικό επίπεδο, σήμερα δεν αποκλείεται να εκδηλωθούν περιστατικά, που είτε σας παραξενέψουν, είτε ακόμη σας ενοχλήσουν. Σε κάθε περίπτωση, αποφύγετε να είστε εκείνοι που θα πρωταγωνιστήσουν. Επάνω ή κάτω από το τραπέζι...

Σκορπιός

Γενικά
Σήμερα ο Κρόνος μέσα από το ζώδιο σας θα έρθει ακόμη πιο κοντά με τον Δία, ενώ η Σελήνη παράλληλα, θα συμπληρώσει την θετική τους όψη. Έτσι λοιπόν, ελάτε πιο κοντά σε ουσιαστικές καταστάσεις και συναισθανθείτε τους ανθρώπους που σας προκαλούν συναισθήματα χαράς. Αντιθέτως, αποποιηθείτε τάσεις ανίας. Συγκεντρώστε στην προσοχή σας σε όμορφα όσο και ουσιώδη πράγματα, και να είστε σίγουροι πως οι συγκυρίες θα σας ανταμείψουν.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ο έρωτας εκδηλώνεται τυλιγμένος με ένα πέπλο μυστηρίου σήμερα, όπως εξάλλου επιδιώκετε κι εσείς καμμιά φορά. Έτσι, οι ελεύθεροι δεν επιτρέπεται να διαμαρτυρηθείτε αν τυχόν δεν καταλαβαίνετε τις προθέσεις του. Αν και μάλλον έχει κάτι καλό κατά νου. Οι δεσμευμένοι, καθώς το μυστήριο είναι ενδιαφέρον, είναι όμως και επικίνδυνο, εμπιστευτείτε κυρίως την αγάπη. Όχι το πάθος σας...

Επαγγελματικές/Οικονομικές Προβλέψεις
Σε επαγγελματικό επίπεδο, αναγνωρίστε τα υπέρ και τα κατά κάποιων καταστάσεων όσον αφορά θέματα της εργασίας σας και καθώς μάλλον έρχεται κάτι καλό, μην βιαστείτε να φέρετε αντιρρήσεις σε όσα ακούσετε.

Τοξότης

Γενικά
Σήμερα ο κυβερνήτης σας ενεργοποιείται ποικιλοτρόπως, και το κύριο για εσάς, είναι να μείνετε συγκεντρωμένοι στον στόχο σας. Μην εκδηλώσετε ούτε νωχελικότητα, ούτε αφηρημάδα. Ειδάλλως, ο στόχος θα μείνει μακρινός και η απογοήτευση, όλη δική σας. Σε κάθε περίπτωση, αποφύγετε να δεχθείτε ουτοπικές υποθέσεις ως πραγματικές, όμως η αισιοδοξία παράλληλα, οφείλει να σας συντροφεύει σε κάθε σας βήμα. Στο χέρι σας είναι!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ο έρωτας δεν είναι εκείνος που αποφασίζει για την ζωή μας, αντιθέτως φορές του την «παρέχουμε», με σκοπό να την κάνει καλύτερη. Αν οι ελεύθεροι υποπτεύεστε πως είστε προς αυτήν την κατεύθυνση, έχει καλώς...Οι δεσμευμένοι, σταθεροποιήστε την σχέση σας, και για να γίνει αυτό, η μαγική λεξούλα, είναι : «εμπιστοσύνη»!

Επαγγελματικές/Οικονομικές Προβλέψεις
Σε επαγγελματικό επίπεδο, καθώς εσφαλμένες εκτιμήσεις μπορεί να αργήσουν να εκδηλώσουν αποτελέσματα, -αυτό όμως δεν σημαίνει πως δεν θα το κάνουν-, μετρήστε σωστά τα σχέδια που έχετε κατά νου να πραγματώσετε. Η έλλειψη οργάνωσης, μπορεί να γίνει το κύριο εμπόδιο στην πορεία.

Αιγόκερως

Γενικά
Σήμερα ο Δίας, ο κυβερνήτης σας ο Κρόνος και η Σελήνη, θα σχηματίσουν μια όψη μεγάλου τριγώνου, και καλό θα είναι να μπείτε στον χορό μαζί με τους άλλους, στον ίδιο κύκλο. Ούτε πιο μέσα, ούτε παραέξω. Δώστε σημασία στην συναισθηματική πλευρά των πραγμάτων, και μην αντιμετωπίσετε σε καμμιά περίπτωση, ούτε ανθρώπους, ούτε καταστάσεις, ως αριθμούς που έπονται απλώς, ο ένας του άλλου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ο έρωτας σήμερα σας περιμένει ενεργό και μάλιστα συναισθηματικά. Έτσι, οι ελεύθεροι δοκιμάστε να του καλύψετε αυτήν την ανάγκη, και να είστε σίγουροι, πως θα σας το ανταποδώσει με τον καλύτερο τρόπο. Οι δεσμευμένοι, καθώς η ημέρα μπορεί να εξελιχθεί απρόσμενα ευχάριστα για εσάς και την σχέση σας, η μόνη σας «υποχρέωση» είναι να μην κάνετε πίσω...Εμπιστευτείτε την αγάπη!

Επαγγελματικές/Οικονομικές Προβλέψεις
Σε επαγγελματικό επίπεδο, κυρίως μην τα περιμένετε όλα έτοιμα. Και «δυο φορές» κυρίως, μην επιζητήστε ευθύνες, από εκείνους που δεν καταφέρνουν να σας τα παρέχουν, την ώρα που θέλετε και όπως τα θέλετε.

Υδροχόος

Γενικά
Σήμερα η Σελήνη από τον φυσικό σας δεύτερο οίκο, θα συναντήσει τον θεραπευτή Χείρωνα. Είναι λοιπόν μια καλή ευκαιρία για εσάς, να καταλήξετε σε χρήσιμα συμπεράσματα για την καθημερινότητα σας. Έτσι, καλό θα είναι να εξετάστε ποιες σταθερές αξίες της ζωής σας αρμόζει να διατηρηθούν ως έχουν, και σήμερα φροντίστε να τις υποστηρίξετε και να τις ενισχύσετε!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ο έρωτας δεν μας έχει πάντοτε πρώτη προτεραιότητα στην ζωή του. Επομένως, σήμερα οι ελεύθεροι αναζητήστε να το κάνετε οι ίδιοι για εσάς. Αν αρέσετε σ' εσάς, σίγουρα θα αρέσετε και στους άλλους. Οι δεσμευμένοι, καθώς η ημέρα μπορεί να σας πει αλήθειες, φροντίστε να τις αφουγκραστείτε με ειλικρίνεια.

Επαγγελματικές/Οικονομικές Προβλέψεις
Σε επαγγελματικό επίπεδο, ίσως σήμερα διαπιστώσετε πως για να διορθώσετε «κακώς κείμενα», απαιτείται να υιοθετήσετε μια πιο σταθερή θέση. Επίσης, να μπορείτε να εμπιστευτείτε και να σας εμπιστευτούν. Αναζητήστε λοιπόν συνεργάτες όπου το «εμείς», είναι μέσα τους ισχυρότερο του «εγώ», και δημιουργήστε μαζί τους ισχυρούς επαγγελματικούς δεσμούς...

Ιχθείς

Γενικά
Πλέον ο παραδοσιακός κυβερνήτης σας ο Δίας και ο «μοντέρνος» κυβερνήτης σας ο Ποσειδώνας εμπλέκονται όλο και πιο δυνατά. Έτσι, καλό θα είναι σήμερα να εκδηλωθείτε τόσο προσγειωμένα, όσο και αισιόδοξα. Επίσης ας αποφύγετε να πέσετε θύματα τόσο της καλή σας θέλησης απέναντι σε τρίτους, όσο και -αν σκοπεύετε να το εκδηλώσετε ανάποδα-, μιας τάσης να εφαρμόσετε αυτό που λέμε, θυσίες του τύπου του Κάιν...Πάρε πέντε, φέρε τα δυο πίσω...

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ο έρωτας δεν μπορεί να ξέρει τι θέλετε, και επομένως καλό θα είναι οι ελεύθεροι να πάρετε αποφάσεις. Μην βιαστείτε, όμως μην το αμελήσετε κιόλας...Οι δεσμευμένοι, αν θέλετε το παραμύθι να γίνει αληθινό, και όχι η αλήθεια σας απλώς παραμύθι, εξετάστε τι έχετε και τι ζητάτε. Αυτό κυρίως!

Επαγγελματικές/Οικονομικές Προβλέψεις
Σε επαγγελματικό επίπεδο, εστιάστε να δείτε πίσω από τα φαινόμενα και μην εκδηλώνετε απλώς ενθουσιασμό επειδή τυχόν σήμερα θα συμβεί «αυτό ή εκείνο». Πάντοτε κάτι συμβαίνει, επομένως αναρωτηθείτε πόσο σταθερές βάσεις παρέχουν τα γεγονότα για εσάς.

Πηγή: http://www.astrologos.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ