Στο -8 απο Ολυμπιακό ο ΠΑΟΚ: Δεν κατάφερε να νικήσει τον Τζόρβα - Εμεινε στο 0-0 με τον μαχητικό Απόλλωνα - iefimerida.gr

Στο -8 απο Ολυμπιακό ο ΠΑΟΚ: Δεν κατάφερε να νικήσει τον Τζόρβα - Εμεινε στο 0-0 με τον μαχητικό Απόλλωνα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Έχασε κι άλλο έδαφος στη μάχη της Σούπερ Λίγκα ο ΠΑΟΚ αφού δεν κατάφερε να νικήσει τον μαχητικό Απόλλωνα - που μάλιστα από το 40' έπαιζε με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Μίνγκα- μένοντας στο στείρο 0-0 και μοιραία στο -8 από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό. Μορφή του αγώνα ο τερματοφύλακας της Ελαφράς Ταξιαρχίας Αλέξης Τζόρβας που «κατέβασε ρολά».

Ο ΠΑΟΚ ήταν κυρίαρχος του αγώνα κλείνοντας στα καρέ του τον Απόλλωνα, ωστόσο ο Τζόρβας είχε πάντα την απάντηση στους παίκτες του Δικεφάλου και κατάφερε να κρατήσει μέχρι το τέλος ανέπαφη στην εστία του.

Ο διεθνής τερματοφύλακας στο 55' απέκρουσε πλασέ του Λούκας, δύο λεπτά αργότερα μπλόκαρε σουτ του Λάζαρ, στο 66' απέκρουσε νέο σουτ του Στοχ και στο 78΄ σταμάτησε με έξοχη επέμβαση και τον Βούκιτς. Στην αμέσως προηγούμενη φάση είχε δοκάρι ο Λούκας.

Στο 86΄ ο αμαρκάριστος Νέτσιντ έστειλε την μπάλα άουτ, ενώ ο Τζόρβας είχε την απάντηση και στις καθυστερήσεις αποκρούοντας σωτήρια την κεφαλιά του Λίνο, δίνοντας έτσι τον πρώτο φετινό εκτός έδρας βαθμό στον Απόλλωνα Σμύρνης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ