Αδωνις και Βορίδης αποθέωσαν Στουρνάρα: Επιτυχημένο το έργο του - iefimerida.gr

Αδωνις και Βορίδης αποθέωσαν Στουρνάρα: Επιτυχημένο το έργο του

Αδωνις και Βορίδης αποθέωσαν Στουρνάρα: Επιτυχημένο το έργο του
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μετά από τη σφοδρή κριτική στο πρόσωπό του, ο Γιάννης Στουρνάρας άκουσε λόγια που έσταζαν... μέλι. Ο Αδωνις Γεωργιάδης από το βήμα της Βουλής, αναφερόμενος στις επιθέσεις των τελευταίων ημερών στον υπουργό Οικονομικών, ανέφερε πως ο κ. Στουρνάρας παρέλαβε μία χώρα «με το ένα πόδι έξω από το ευρώ και 1,5 χρόνο μετά η Ελλάδα έχει κάνει τεράστια πρόοδο και κανείς δεν μιλά για έξοδο από το ευρώ».

Η επιλογή του οικονομικού επιτελείου ήταν απολύτως ορθή, είπε ακόμη ο κ. Γεωργιάδης. «Εκεί κρίνεται η πολιτική. Στο αποτέλεσμα και όχι στο αν μας αρέσει ή όχι μία δήλωση που έχει κάνει ένας υπουργός. Ολοι οι υπουργοί μπορεί να έχουν κάνει λάθη, και εγώ πάρα πολλά», πρόσθεσε και κατέληξε: «Ολοι οι υπουργοί έχουν κάνει ατυχείς δηλώσεις. Εγώ έχω το ρεκόρ σε αυτές. Ωστόσο η τελική κρίση για έναν υπουργό είναι το αποτέλεσμα του έργου του και σε αυτό ο κ. Στουρνάρας έχει πετύχει».

Λίγο νωρίτερα και ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ, Μάκης Βορίδης, μίλησε επίσης με θερμά λόγια για τον κ. Στουρνάρα. «Ο προϋπολογισμός πέτυχε και το οικονομικό πρόγραμμα πάει καλά. Και αυτό το πιστώνεται ο Αντώνης Σαμαράς και ο Γιάννης Στουρνάρας».

Φωτογραφία: Eurokinissi

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ