O Στουρνάρας τώρα διαψεύδει τον εαυτό του για τον ειδικό ΦΠΑ στα νησιά - iefimerida.gr

O Στουρνάρας τώρα διαψεύδει τον εαυτό του για τον ειδικό ΦΠΑ στα νησιά

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για παρανόηση των δηλώσεων του Γιάννη Στουρνάρα κάνει τώρα λόγο το υπουργείο Οικονομικών σε ότι αφορά τον ειδικό ΦΠΑ στα νησιά.

Ο υπουργός Οικονομικών με συνέντευξή του στη Liberation ανέφερε μεταξύ άλλων ότι εξετάζεται σοβαρά το ενδεχόμενο κατάργησης του μειωμένου ΦΠΑ στα νησιά.

Βέβαια, λίγο αργότερα το ΥΠΟΙΚ δηλαδή ο ίδιος ο υπουργός Οικονομικών εξέδωσε ανακοίνωση μέσω της οποίας ουσιαστικά διαψεύδει τον εαυτό του. «Με αφορμή δημοσιεύματα περί επικείμενης αύξησης του ΦΠΑ στα νησιά από το ΥΠΟΙΚ ανακοινώνεται ότι δεν υπάρχει πρόθεση ή σχεδιασμός για κάτι τέτοιο. Σε συνέντευξή του σε ξένη εφημερίδα, ο Υπουργός Οικονομικών ανέφερε παραδείγματα εξαιρέσεων από τους γενικούς κανόνες φορολόγησης που μειώνουν το φορολογικό βάρος. Σε καμία περίπτωση δεν εξετάζεται θέμα κατάργησης των εξαιρέσεων αυτών», αναφέρει χαρακτηριστικά το ΥΠΟΙΚ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ