Ever Jane: Το ρετρό βίντεο παιχνίδι στα γεωργιανά σαλόνια της Τζέιν Ώστιν που ξετρέλανε πριν καν κυκλοφορήσει - iefimerida.gr

Ever Jane: Το ρετρό βίντεο παιχνίδι στα γεωργιανά σαλόνια της Τζέιν Ώστιν που ξετρέλανε πριν καν κυκλοφορήσει

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ένα τελείως διαφορετικό βίντεο παιχνίδι έχει προσελκύσει τα βλέμματα τόσο των παικτών όσο και των χορηγών, οι οποίοι όταν είδαν την πρόταση στο πολυσυζητημένο σάιτ Kickstarter έσπευσαν να συμπληρώσουν και με το παραπάνω το ποσό των 100.000 δολαρίων που ζητούσε η εμπνεύστριά του, για την περεταίρω ανάπτυξή του.

Το Ever Jane, όπως ονομάζεται είναι δημιούργημα της Judy Tyrer και μεταφέρει τους παίκτες από τα κλισέ σκηνικά με μάχες και πλάσματα της φαντασίας, σε γεωργιανά σαλόνια και χορούς.

Σύμφωνα με το theverge, στο παιχνίδι οι παίκτες θα κτίζουν το χαρακτήρα τους με αρετές και ειδικές δυνάμεις, που δεν βασίζονται σε όπλα αλλά σε χορούς και tea party ενώ θα επιβραβεύονται η ευγένεια και η αίσθηση του καθήκοντος.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ βίντεο παιχνίδι Ever Jane
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ