Ειρωνεία της μοίρας: Οι κόρες του Μαντέλα πληροφορήθηκαν το θάνατο του πατέρα τους στην πρεμιέρα ταινίας για τη ζωή του - iefimerida.gr

Ειρωνεία της μοίρας: Οι κόρες του Μαντέλα πληροφορήθηκαν το θάνατο του πατέρα τους στην πρεμιέρα ταινίας για τη ζωή του

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το νέο του θανάτου Νέλσον Μαντέλα πληροφορήθηκαν οι θεατές που παρευρέθησαν στη λονδρέζικη πρεμιέρα νέας ταινίας με θέμα τη ζωή του Αφρικανού αγωνιστή και ηγέτη τη στιγμή που έπεφταν οι τίτλοι τέλους.

Η αιφνίδια διακοπή της προβολής του φιλμ θορύβησε το κοινό, αλλά οι κόρες του Μαντέλα ζήτησαν να συνεχιστεί κανονικά το πρόγραμμα, ανέφερε χθες Πέμπτη εκπρόσωπος της οικογένειας.

O παραγωγός της ταινίας, Anant Singh προέβη στην αναγγελία θανάτου στο τέλος της ταινίας, καλώντας τους παρευρισκόμενους να τηρήσουν ενόε λεπτού σιγή.

Ανάμεσα στους θεατές συγκαταλεγόταν και ο Πρίγκιπας Ουίλιαμ μετά της συζύγου του Κέιτ, οι οποίοι εξέφρασαν τη θλίψη τους για το ιστορικό συμβάν.

Νωρίτερα, λίγο πριν την έναρξη της ταινίας, η Ζίντζι Μαντέλα, μία εκ των δύο κορών του, είχε ρωτηθεί στο κόκκινο χαλί για την κατάσταση του πατέρα της, απαντώντας πως ο πατέρας της ήταν μια χαρά.

Παρακολουθήστε το τρέιλερ της ταινίας:

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ