Κι άλλη πυρκαγιά σε σπίτι -Νεκρή ηλικιωμένη γυναίκα που προσπαθούσε να ζεσταθεί - iefimerida.gr

Κι άλλη πυρκαγιά σε σπίτι -Νεκρή ηλικιωμένη γυναίκα που προσπαθούσε να ζεσταθεί

Κι άλλη πυρκαγιά σε σπίτι -Νεκρή ηλικιωμένη γυναίκα που προσπαθούσε να ζεσταθεί
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δεν έχουν τέλος οι τραγωδίες με πυρκαγιές που ξεσπούν σε σπίτια και προκαλούν το θάνατο ανθρώπων που το μόνο που προσπαθούν είναι να ζεσταθούν από το δριμύ ψύχος που χτύπησε τη χώρα. Στον Ασπρόπυργο επί της οδού Αγίου Δημητρίου σε ένα παράπηγμα από ελενίτ και πλίνθους ανασύρθηκε κατά τη διάρκεια κατάσβεσης πυρκαγιάς νεκρή γυναίκα μετά από πυρκαγιά που ξέσπασε από κάποιο μη ασφαλές μέσο θέρμανσης.Παράλληλα δύο νέες τραγωδίες σημειώθηκαν στην Καστέλα του Πειραιά και την Κομοτηνή με την πυροσβεστική να εντοπίζει δύο άντρες νεκρούς μετά από πυρκαγιά που ξέσπασε σε ξενοδοχείο και κτίριο του ΟΑΕΔ αντίστοιχα.

Στην πρώτη περίπτωση τα ξημερώματα η πυροσβεστική του Πειραιά ενημερώθηκε για πυρκαγιά στο δώμα του ξενοδοχείου Bella Vista στην Καστέλα. Αμέσως έσπευσαν στο σημείο τρία οχήματα με εννιά άνδρες και εντόπισαν στο χώρο του δώματος έναν άνδρα ο οποίος την ώρα της πυρκαγιάς κοιμόταν και δεν πρόλαβε να αντιδράσει. Ο άτυχος άνδρας είχε υποστεί πολύ σοβαρά εγκαύματα και δυστυχώς παρά τη μεταφορά του στο νοσοκομείο της Βούλας, έχασε τη ζωή του λίγο αργότερα
Οι πυροσβέστες κατάφεραν να θέσουν υπό έλεγχο τη φωτιά και τώρα ερευνώνται τα αίτια που την προκάλεσαν.

Παράλληλα εντοπίστηκε ακόμα ένας νεκρός μετά από φωτιά σε κτίριο του ΟΑΕΔ στην Κομοτηνή. Στην περιοχή Χίλια Δέντρα της Κομοτηνής οι πυροσβέστες ενημερώθηκαν για φωτιά σε κτήριο του ΟΑΕΔ. Όταν έφτασαν επιτόπου είδαν φωτιά στο λεβητοστάσιο του κτηρίου. Πλησιάζοντας στο χώρο βρέθηκαν μπροστά σε ένα αποτρόπαιο θέαμα. Ένας άνδρας ήταν νεκρός και έφερε εγκαύματα στο σώμα του, Προς το παρόν δεν έχει εξακριβωθεί αν πρόκειται για εργατικό ατύχημα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ