Τα ζώδια της Παρασκευής 6 Δεκεμβρίου - iefimerida.gr

Τα ζώδια της Παρασκευής 6 Δεκεμβρίου

Τα ζώδια της Παρασκευής 6 Δεκεμβρίου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κριός

Γενικά
Σήμερα πριν να βγει από τον Αιγόκερω η Σελήνη θα σχηματίσει θετική όψη με τον κυβερνήτη σας τον Άρη. Καθώς όμως κι εκείνος ετοιμάζεται να αλλάξει ζώδιο, η δυναμική του δεν αποκλείεται να είναι ελαττωμένη. Έτσι, μην παρασυρθείτε από μεγάλα λόγια με «μικρό» αντίκρισμα, και επίσης μην εμπιστευτείτε εκείνους που πρόθυμα, θα σας πάρουν από το χέρι, για να σας «περάσουν απέναντι», σε κάθε περίπτωση.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ο έρωτας σήμερα μπορεί να σας δώσει μια πολύ ωραία εικόνα, η οποία όμως να αποδειχθεί χάρτινη. Και για να είμαστε ειλικρινείς, το ίδιο μπορείτε να κάνετε κι εσείς. Έτσι, οι ελεύθεροι, μετρήστε τις δυνάμεις σας και παρασυρθείτε σε ουτοπίες. Οι δεσμευμένοι, καθώς η σχέση σας μπορεί να εκδηλώσει μια δυσαρμονία, μην σταθείτε απέναντι της, σταθείτε δίπλα της και εξισορροπήστε την κατάσταση.

Επαγγελματικές/Οικονομικές Προβλέψεις
Σε επαγγελματικό επίπεδο, αναλογιστείτε μήπως η ταχύτητα σας φορές δεν ωφελεί, παρά βλάπτει τις επικοινωνίες σας. Σήμερα λοιπόν, φροντίστε να διαπιστώσετε μήπως κάποιοι, το έχουν ήδη εκμεταλλευτεί αυτό...

Ταύρος

Γενικά
Σήμερα μην παρασυρθείτε από εκείνα που θα θέλατε τυχόν να πιστέψετε, αλλά αντιμετωπίστε με σθένος εκείνα που ισχύουν. Παράλληλα, καθώς δεν αποκλείεται να σας πλησιάσουν κάποιοι με «δόλιους» σκοπούς, φροντίστε να είστε ξεκάθαροι απέναντι τους. Ούτε να νομίσουν εκείνα που δεν σκοπεύετε να πείτε, ούτε και να τα παραδεχθείτε εντέλει, επειδή έτσι το επιδιώκουν εκείνοι από την πλευρά τους.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ο έρωτας σήμερα μπορεί να σας δοκιμάσει για να διαπιστώσει τα όρια σας, και καθώς δεν είναι ωραίο όταν θυμώνετε, οι ελεύθεροι φροντίστε να μην του επιτρέψετε να σας οδηγήσει ως εκεί. Οι δεσμευμένοι επίσης, καθώς η αυτοπλάνη είναι εξίσου επικίνδυνη με την εξαπάτηση, φροντίστε σήμερα, μην τυχόν πέσετε οι ίδιοι θύματα του εαυτού σας.

Επαγγελματικές/Οικονομικές Προβλέψεις
Σε επαγγελματικό επίπεδο, εστιάστε να αναγνωρίσετε το πεδίο δράσης στο οποίο σκοπεύετε να κινηθείτε, και μην βιαστείτε να κάνετε την κίνηση σας. Κυρίως, αναγνωρίστε ποιοι είναι πρόθυμοι να σας βοηθήσουν και γιατί. Ποια ακριβώς, είναι τα κίνητρα τους!

Δίδυμοι

Γενικά
Σήμερα ο κυβερνήτης σας, θα σας μεταφέρει μηνύματα εκ των οποίων τα περισσότερα, ας πούμε πως είναι υπερβολικά αν όχι πως δεν ισχύουν. Έτσι, για να μην βρεθείτε μπλεγμένοι σε ανούσιες καταστάσεις, φροντίστε να εξετάζετε τόσο τα λόγια που ακούτε, όσο και τις προθέσεις εκείνων που σας τα μεταφέρουν. Επίσης, -εξίσου πολύ σημαντικό-, μην ξεχάσετε να κάνετε το ίδιο «τεστ» στον εαυτό σας. Αν θέλουμε να είμαστε ειλικρινείς!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ο έρωτας σήμερα μπορεί να σας πει όλα όσα θέλετε να ακούσετε, και τίποτε δεν σας εμποδίζει να κάνετε το ίδιο. Αναρωτηθείτε όμως οι ελεύθεροι, αύριο θα είστε σίγουροι για κάτι απ' όλα αυτά; Οι δεσμευμένοι, καθώς σήμερα την «δικαιολογία» την έχετε στην άκρη της γλώσσας, καλό θα είναι να την κρατήσετε εκεί, κι απλώς αποφύγετε λάθος συμπεριφορές!

Επαγγελματικές/Οικονομικές Προβλέψεις
Σε επαγγελματικό επίπεδο, αφουγκραστείτε τις προθέσεις τόσο τις δικές σας όσο και των συνεργατών σας, και δοκιμάστε να συνεννοηθείτε με ειλικρίνεια. Ούτε με υπονοούμενα, ούτε με μισές κουβέντες.

Καρκίνος

Γενικά
Σήμερα ο Ήλιος και η κυβερνήτης σας η Σελήνη, σας καλούν να μην χαθείτε πίσω από μια απρόσωπη συλλογικότητα ώστε να μην αναλάβετε τυχόν, ευθύνες που σας αναλογούν. Επομένως, μην επιτρέψετε σε άλλους να σηκώσουν δικά σας βάρη. Ακόμη, κι αν δεν έχετε φανταστεί καν πως στοχεύουν όχι στα βάρη, αλλά στην επιβράβευση που ακολουθεί. Κλέβοντας έτσι παράλληλα, την «δόξα» μέσα από τα χέρια σας!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ο έρωτας σήμερα μπορεί να σας «στριμώξει» άσχημα αν δεν έχετε δική σας θέση ή/και άποψη. Έτσι, οι ελεύθεροι φροντίστε να «τραβάτε» ήδη δική σας πορεία αν ή όταν τον συναντήσετε, και μην στρίψετε να ακολουθήσετε την δική του. Όχι σήμερα! Οι δεσμευμένοι ας θυμάστε απλώς, πως άλλο είναι το «δικό μου», άλλο το «δικό σου» και άλλο το «δικό μας»...

Επαγγελματικές/Οικονομικές Προβλέψεις
Σε επαγγελματικό επίπεδο, καλείστε να συνεργαστείτε με τους συνεργάτες σας σήμερα. Να κάνετε δηλαδή κινήσεις από κοινού. Όχι να καλύψετε ο ένας τις προσπάθειες του άλλου. Απλά πράγματα!

Λέων

Γενικά
Σήμερα η Σελήνη θα περάσει απέναντι σας στον Υδροχόο, και καλό θα είναι να συμμεριστείτε αρκετά τις απόψεις των ανθρώπων που σας περιβάλλουν. Καθώς όμως η ημέρα ενέχει και «κακές προθέσεις», καλό θα είναι να διαχωρίσετε την θέση σας από απόψεις που δεν σας καλύπτουν. Παράλληλα, ας εξετάζετε προσεκτικά και την δική σας στάση, καθώς ως ζώδιο, δεν αποκλείεται να επηρεαστείτε από τις όψεις, επιμένοντας απρεπώς, σε στιγμές που δεν θα έπρεπε.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα οι ελεύθεροι, μην πέσετε, θύματα κολακείας του έρωτα. Διατηρήστε αντιθέτως με αξιοπρέπεια την στάση σας απέναντι του. Θεωρείστε εξάλλου, ένα από τα πλέον «ώριμα» ζώδια. Οι δεσμευμένοι, ας θυμάστε απλώς, πως σήμερα η ποιότητα του χαρακτήρα σας μπορεί να μετρηθεί σε μια στιγμή. Ποια θα είναι αυτή, μόνον εσείς το ξέρετε...

Επαγγελματικές/Οικονομικές Προβλέψεις
Σε επαγγελματικό επίπεδο, μην παρασυρθείτε από τυχάρπαστες φωνές και δοκιμάσετε να πάρετε ρίσκα που δεν σας πρέπουν. Ειδάλλως από αύριο, τις συνέπειες θα τις αντιμετωπίσετε μόνοι. Οι πολλοί, θα αναζητούν νέο ηγέτη!

Παρθένος

Γενικά
Σήμερα ο κυβερνήτης σας, θα πατήσει σε έναν «δύσκολο» απλανή, που κανείς δεν μπορεί να πει πως τον ικανοποιούν οι ποιότητες που προσφέρει. Έτσι, αποφύγετε ανθρώπους στις προθέσεις των οποίων θα προσάπτατε δόλο. Όπως επίσης, αποφύγετε να μπείτε σε διαδικασία αντιδικίας, με ανθρώπους που αντί για επιχειρήματα, επιστρατεύουν μηχανορραφίες. Κι αν μη τι άλλο, ας μην είστε εσείς εκείνοι που θα επιλέξετε τις αυτές μεθόδους. Προσέξτε το!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ο έρωτας έχει περίεργη διάθεση, και σήμερα καλό θα είναι οι ελεύθεροι, να τον βάλετε στην θέση του ευγενικά, αν τυχόν και σας φανεί προκλητικός. Δεν λέμε ναι σε όλα...Οι δεσμευμένοι, καθώς πολλές σχέσεις μπορεί να δοκιμαστούν σήμερα, φροντίστε να είστε τόσο συνεπής ο ίδιος, όσο και σαφής απέναντι στον σύντροφο.

Επαγγελματικές/Οικονομικές Προβλέψεις
Σε επαγγελματικό επίπεδο, φανείτε δεκτικοί εκεί που κρίνετε πως οι συνεργάτες σας έχουν δίκιο, όμως μην υποκύψετε σε κανενός είδους καταναγκασμό, αν υποπτευθείτε δόλο στις προθέσεις τους. Διατηρήστε την θέση σας με ακεραιότητα χαρακτήρα!

Ζυγός

Γενικά
Η όψη της Αφροδίτης με τον Χείρωνα συνεχίζεται, και καθώς ο Άρης είναι μόλις έτοιμος να περάσει στο ζώδιο σας, καλό θα είναι να διατηρήσετε στην καθημερινότητα σας την αίσθηση της αρμονίας. Κάθε παρέκκλιση από αυτήν, θα σας αναγκάσει να υπερασπιστείτε τον εαυτό σας με τρόπους που δεν ενδείκνυνται, και επομένως, ίσως αργότερα βρεθείτε διπλά εμπλεκόμενοι σε καταστάσεις. Μην ξεχνάτε αυτό που λένε. « ένα ψέμα, θέλει πολλά ακόμη για να καλυφθεί»...

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ο έρωτας σήμερα μπορεί να σας δοκιμάσει το νευρικό σύστημα, και επομένως οι ελεύθεροι καλύτερα να απομακρυνθείτε, παρά να ενδώσετε. Οι δεσμευμένοι, καθώς η ημέρα μπορεί να σας ταράξει, καλά θα κάνετε να έχετε ξεκαθαρίσει οι ίδιοι με τον εαυτό σας, ποια είναι τα όρια σας. Ως εκεί θα πάτε λοιπόν. Όχι παραπέρα!

Επαγγελματικές/Οικονομικές Προβλέψεις
Σε επαγγελματικό επίπεδο, αναλογιστείτε μήπως κάποιος συνεργάτης σας θυμώσει, αν χρησιμοποιήσετε πλάγιους τρόπους για να επιτύχετε σκοπούς σας. Επομένως, μήπως να αναλογιστείτε λίγο και τις συνέπειες, όσο είναι ακόμη νωρίς;

Σκορπιός

Γενικά
Σήμερα είναι πολύ εύκολο να πλανέψετε οι ίδιοι τον εαυτό σας και αυτό, επειδή μάλλον κάποιο πάθος σας, αυτή την περίοδο σας «καταδιώκει». Καλύτερα να αφήσετε τα πράγματα να εξελιχθούν κάπως αβίαστα και επομένως μην δοκιμάσετε να τους αλλάξετε πορεία. Πόσο μάλλον, μην ζητήσετε ή μην επιτρέψετε να το κάνουν άλλοι για εσάς. Τα αποτελέσματα καθώς δείχνει, δεν θα σας ευχαριστήσουν και πολύ.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ο έρωτας σήμερα, ίσως σας αναγκάσει να πείτε ψέματα. Επομένως οι ελεύθεροι, κρατήστε καλύτερα το στόμα κλειστό, κι αν γίνεται, αναβάλετε για αύριο. Μην ξεκινάτε έτσι. Οι δε δεσμευμένοι, καθώς η «διγαμία» είναι στη φύση σας, -όπως και πολλών άλλων ζωδίων-, οι αποφάσεις σας θα κρίνουν και την ωριμότητα του χαρακτήρα σας. Απλό δεν είναι;

Επαγγελματικές/Οικονομικές Προβλέψεις
Σε επαγγελματικό επίπεδο, δείξτε καλό χαρακτήρα ακόμη και αν σας προκαλέσουν. Μην δείξετε ας πούμε απέχθεια σε ανθρώπους που δεν εκτιμάτε, ακόμη κι αν την αξίζουν. Μην τους εμπιστευτείτε και τα χρήματα σας όμως!

Τοξότης

Γενικά
Σήμερα μέσα στο ζώδιο σας, ο Ερμής θα πάρει μια δύσκολη θέση στον χάρτη. Επομένως δεν βλάπτει να θυμάστε, πως όποιος από εσάς θελήσει τα περισσότερα, αυτός και θα εισπράξει τα λιγότερα. Για να είστε λοιπόν εξασφαλισμένοι απέναντι σε αντιξοότητες ή απώλειες, φροντίστε να ζητήσετε αποδείξεις τόσο από τον εαυτό σας όσο από τους ανθρώπους που σας περιβάλλουν. Πολλοί επιτήδειοι σήμερα, θα καρπωθούν αλλότριους κόπους.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ο έρωτας δεν έχει πάντοτε τις καλύτερες προθέσεις, και αυτό καθώς εκφράζεται μέσα από εμάς τους ίδιους. Οι ελεύθεροι λοιπόν, φροντίστε ούτε να ξεγελάσετε σήμερα, αλλά ούτε και να σας κοροϊδέψουν. Είναι το ίδιο άσχημο. Οι δεσμευμένοι, καθώς ο κυβερνήτης σας από σχεδόν απέναντι παρακολουθεί την στάση που κρατάτε, ακούσετε πρώτα το μέσα σας και μετά τους έξω. Σε κάθε περίσταση!

Επαγγελματικές/Οικονομικές Προβλέψεις
Σε επαγγελματικό επίπεδο, μην παρασυρθείτε από συλλογικές αποφάσεις επειδή τυχόν ενθουσιαστήκατε μ' αυτές, εκτός κι αν είστε έτοιμοι τα...αποτελέσματα, να τα εισπράξετε μόνοι. Αν όχι, στην άκρη σήμερα!

Αιγόκερως

Γενικά
Η Σελήνη στον δεύτερο φυσικό σας οίκο σήμερα, μπορεί να σας κάνει λίγο πιο δεκτικούς, και αυτό δεν είναι απαραιτήτως καλό. Ίσως να μην είναι η ημέρα κατάλληλη για μια τέτοια επιλογή. Αν πάλι καταστεί ανάγκη, φροντίστε να είστε ξεκάθαροι απέναντι στο ποιος είναι έμπιστος και ποιος όχι. να θυμάστε πως η ημέρα μπορεί να σας ξεγελάσει, σήμερα που είπατε να ανοίξετε λίγο την πόρτα και να «δεχθείτε κόσμο»...

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ο έρωτας σήμερα μπορεί να σας ξεγελάσει, και για να είμαστε περισσότερο ακριβείς, να ξεγελαστείτε οι ίδιοι για χάρη του. Έτσι, οι ελεύθεροι μην βιαστείτε να τα δώσετε όλα, που λένε. Οι δεσμευμένοι, καθώς μπορεί αντιθέτως να σας μπούνε ιδέες στο κεφάλι, φροντίστε να μην πληγώσετε δικούς σας ανθρώπους για το τίποτε. Καθώς για κάτι παραπάνω δεν πρόκειται...

Επαγγελματικές/Οικονομικές Προβλέψεις
Σε επαγγελματικό επίπεδο, βασιστείτε σε έμπιστους συνεργάτες, φροντίστε όμως να παρέχετε κι εσείς με την σειρά σας το ίδιο εχέγγυο σ' αυτούς. Μην τυχόν αποφασίσετε ξαφνικές αλλαγές, γιατί όφελος μηδέν...

Υδροχόος

Γενικά
Σήμερα η Σελήνη θα συνεργαστεί με τον κυβερνήτη σας τον Ουρανό, κι αν θέλετε να αποκομίσετε οφέλη παρά τις δυσκολίες της ημέρας, θα χρειαστεί να «κουνήσετε τα χέρια σας για να σωθείτε», που λένε! Έτσι, μην παρασυρθείτε από άστοχες συλλογικές κινήσεις επειδή έτσι κάνουν όλοι...Αντιθέτως, επιλέξετε εσείς για εσάς. Οριοθετήστε τόσο τον προσωπικό σας χώρο, κι επίσης υπερασπιστείτε τα κεκτημένα σας.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ο έρωτας σήμερα μπορεί να λέει ό,τι θέλει, αν όμως θέλετε να γίνει το δικό σας, οι ελεύθεροι, καλά θα κάνετε να ξέρετε τι είναι δικό σας. Από εκεί και πέρα, είναι στο χέρι σας να το υπερασπιστείτε. Οι δεσμευμένοι, καθώς το «από κοινού» ίσως θεωρείται δεδομένο στον δικό σας βαθμό δέσμευσης, φροντίστε τουλάχιστον, μην τυχόν εμπλακούν και τρίτα «από κοινού» στη μέση. Δεν συμφέρει!

Επαγγελματικές/Οικονομικές Προβλέψεις
Σε επαγγελματικό επίπεδο, αν θέλετε οι στόχοι σας να επιτευχθούν και να φέρουν αποτελέσματα, μην τους εμπιστευτείτε εκεί που δεν αρμόζει. Να πω πάλι, στο χέρι σας, είναι;

Ιχθείς

Γενικά
Σήμερα ο Ερμής θα σχηματίσει μια έντονη όψη με τον κυβερνήτη σας τον Ποσειδώνα και μάλιστα από μια μοίρα του χάρτη, που καμμιά σχέση δεν έχει με την ειλικρίνεια. Έτσι, αν θέλετε να τραβήξετε σωστό δρόμο σήμερα, φροντίστε να αποφύγετε τόσο ανθρώπους που μπορεί να αποδειχθεί πως επιβουλεύονται τα αποτελέσματα των κόπων σας, όσο και τις δικές σας προσωπικές κακές συνήθειες, καθώς αυτές μας κρατάνε πίσω, περισσότερο από κάθε άλλον.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ο έρωτας σήμερα μάλλον σας προορίζει για θύμα του, και εγώ προσωπικά αν ήμουν Ιχθύς, σήμερα δεν θα του έλεγα ναι, σε τίποτα. Καλύτερα να είμαστε σίγουροι, που λένε. Οι δεσμευμένοι, καθώς η ημέρα μπορεί να σας εξαπατήσει σε πολλά επίπεδα, μην βγάλετε γρήγορα συμπεράσματα. Κρίνετε με ωριμότητα και όχι με παρόρμηση. Και κυρίως όχι με ευπιστία.

Επαγγελματικές/Οικονομικές Προβλέψεις
Σε επαγγελματικό επίπεδο, για να μην κουραστείτε εσείς, όμως καρπωθούνε άλλοι, σήμερα φροντίστε να μην κάνετε επενδύσεις «εξ' αδιαιρέτου», παρά να ξέρετε τι είναι δικό σας, και τι δεν είναι.

Πηγή: http://www.astrologos.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ