Βρούτσης: Εχουν μπει πάνω από 50 λουκέτα σε επιχειρήσεις λόγω αδήλωτης εργασίας - iefimerida.gr

Βρούτσης: Εχουν μπει πάνω από 50 λουκέτα σε επιχειρήσεις λόγω αδήλωτης εργασίας

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με ευρεία συναίνεση ψηφίστηκε η πλειοψηφία των άρθρων του νομοσχεδίου του υπουργείου Εργασίας για την πάταξη της εισφοροδιαφυγής από τα μέλη της επιτροπής Κοινωνικών Υποθέσεων της Βουλής καθώς εκτός από την ΝΔ και ΠΑΣΟΚ υπέρ ψήφισε και η αξιωματική αντιπολίτευση. Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης ο υπουργός Εργασίας Γιάννης Βρούτης απαντώντας σε ερωτήσεις βουλευτών ανέφερε ότι από την έναρξη των ελέγχων για την αδήλωτη εργασία έχουν μπει πάνω από 50 λουκέτα σε επιχειρήσεις.

«Εχω κλείσει πάνω από 50 επιχειρήσεις, αν δεν κάνω λάθος, σε όλη την επικράτεια. Που δείχνει τη σταθερή βούλησή μας, τέτοια φαινόμενα, να τα πατάσσουμε όπου τα βρίσκουμε» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Βρούτσης επισημαίνοντας, μάλιστα ότι η επιβολή προστίμων ξεκίνησε από την «καρδιά» της εκλογικής του περιφέρειας την Πάρο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ