ΕΚΠΑ: Προκαταρκτική εξέταση για παρατυπίες στη λίστα διαθεσιμότητας - iefimerida.gr

ΕΚΠΑ: Προκαταρκτική εξέταση για παρατυπίες στη λίστα διαθεσιμότητας

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στο «μικροσκόπιο» της Εισαγγελίας θα μπουν καταγγελίες διοικητικών υπαλλήλων του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΕΚΠΑ), σχετικά με παρατυπίες στις λίστες διαθεσιμότητας που κατάρτισε το υπουργείο Παιδείας.Αφορμή της προκαταρκτικής εξέτασης, η οποία θα διενεργηθεί με εντολή της προϊσταμένης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών, Π. Φάκου, στάθηκε δημοσίευμα της εφημερίδας «ΕΘΝΟΣ» στο οποίο αναφέρεται ότι διοικητικοί υπάλληλοι καταγγέλλουν παράτυπες διαδικασίες στην κατάρτιση λιστών διαθεσίμων υπαλλήλων.

Οπως αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα κατά τη διάρκεια γενικής συνέλευσης των διοικητικών υπαλλήλων του ΕΚΠΑ -κατά την οποία έλαβαν απόφαση συνέχισης της απεργίας τους- καταγγέλθηκε ότι συνάδελφοί τους παράτυπα εντάχθηκαν στις λίστες διαθεσιμότητας μετά από ψευδείς δηλώσεις άλλων συναδέλφων τους.

Η κ. Παναγιώτα Φάκου ανέθεσε την έρευνα σε εισαγγελέα Πρωτοδικών με εντολή να εξακριβωθεί η βασιμότητα των καταγγελλομένων.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ