Yota Phone: Το shartphone με τις δύο οθόνες που έρχεται από τη Ρωσία και διατίθεται στο εμπόριο [βίντεο] - iefimerida.gr

Yota Phone: Το shartphone με τις δύο οθόνες που έρχεται από τη Ρωσία και διατίθεται στο εμπόριο [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Διπρόσωποι άνθρωποι υπάρχουν και θα συνεχίσουν να υπάρχουν. Τώρα η... βερσιόν περιλαμβάνει και smartphone. Το νέο είδος, κατασκευάστηκε από τους Ρώσους ονομάζεται Yota Phone και από χθες μπορεί ο οποιοδήποτε να το αποκτήσει online.

Η ειδοποιός διαφορά από τα άλλα smartphones είναι ότι διαθέτει οθόνη διπλής όψης 4,3 ιντσών η κάθε μια. Η 'κύρια', έγχρωμη LCD οθόνη χρησιμοποιείται για όλες τις καθιερωμένες λειτουργίες ενός smartphone, ενώ η δεύτερη, που βρίσκεται μονίμως σε λειτουργία, είναι μια ασπρόμαυρη οθόνη e-paper, πανομοιότυπη με αυτές των ηλεκτρονικών αναγνωστικών, που μπορεί να δείχνει ροή από updates κοινωνικών δικτύων, ειδήσεων, SMS, χάρτες, τον καιρό, ενώ μπορεί να λειτουργεί και όπως ένα κλασσικό e-book.

Η συσκευή βασίζεται στo λειτουργικό Android Jellybean 4.2.2, διαθέτει μνήμη RAM 2Gb, επεξεργαστή dual core στα 1,7 GHz, κάμερα ανάλυσης 13 Megapixel, ενώ μπορεί να τραβήξει βίντεο υψηλής ανάλυσης 1080p. Η τιμή του στην Ευρώπη και τη Μέση Ανατολή, ανέρχεται στα 499 ευρώ.

Παρακολουθήστε το βίντεο για να δείτε τις δυνατότητές του.

Πηγή: Lifo

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ τηλέφωνο κινητό τηλέφωνο Yota Phone
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ