Τα ζώδια της Πέμπτης 5 Δεκεμβρίου - iefimerida.gr

Τα ζώδια της Πέμπτης 5 Δεκεμβρίου

Τα ζώδια της Πέμπτης 5 Δεκεμβρίου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κριός

Γενικά
Σήμερα η ημέρα δεν σηκώνει αστεία και ίσως δεν τα συγχωρεί κιόλας. Έτσι, ας φροντίσετε να περάσετε «την γλώσσα από το μυαλό» πριν μιλήσετε, όσο και να μαζέψετε τα χέρια σας πίσω, αν δεν είστε σίγουροι, που ακριβώς τα απλώνετε. Αν σήμερα φερθείτε με παρόρμηση, δεν αποκλείεται, εκεί που νομίζετε πως έχετε το «πάνω χέρι», να βρεθείτε εκτεθειμένοι σε μια στιγμή.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ο έρωτας σήμερα μπορεί να σταθεί ελαφρώς αυστηρός μαζί σας. Επομένως, οι ελεύθεροι ας είστε σίγουροι, πως δεν έχετε αφήσει αφύλακτα σημεία...Οι δεσμευμένοι, καθώς οι ποιότητες της ημέρας εκδηλώνονται πιεστικές γενικώς, κρατήστε την σχέση σας ως απάνεμο λιμάνι, που λένε. Μην μεταφέρετε τις εντάσεις εντός της.

Επαγγελματικές/Οικονομικές Προβλέψεις
Σε επαγγελματικό επίπεδο, ακούστε με προσοχή εκείνα που θα σας πουν οι συνεργάτες σας, καθώς είτε έχετε μέρος ευθύνης είτε όχι, δεν αποκλείεται να κληθείτε να δράσετε άμεσα. Αξιοποιήστε την ταχύτητα που διακρίνει το ζώδιο σας, όχι μόνον στο να αντιδράσετε αλλά και στο να αναλύσετε πρωτίστως...

Ταύρος

Γενικά
Σήμερα ειδικά κατά τις πρωινές ώρες, η ημέρα δεν αποκλείεται να σας προκαλέσει ανησυχίες. Μην βιαστείτε να αντιδράσετε, καθώς οι ποιότητες της είναι ελαφρώς συγχυτικές κατά βάση. Γεγονός που με την δική σας ιδιοσυγκρασία δεν έχει και πολύ συνάφεια. Έτσι, αφήστε τον χρόνο να σας δείξει εκείνα που κρύβει, και μόνον αφού καταλάβετε τι ακριβώς μηνύματα μεταφέρει κάθε γεγονός, τότε να κινηθείτε. Όχι νωρίτερα!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ο έρωτας δεν σας κάνει νερά, είναι βρεγμένος ο ίδιος. Έτσι, οι ελεύθεροι κάντε λίγο υπομονή, και μάλλον σύντομα, τα πράγματα θα ξεκαθαρίσουν. Μην αγωνιάτε! Οι δεσμευμένοι, καθώς η σχέση σας δεν έχει κακή πρόθεση, η ημέρα όμως μπορεί και να έχει, μην βιαστείτε να κατακρίνετε τον σύντροφο σας. Κατανοήστε την στάση του μάλλον.

Επαγγελματικές/Οικονομικές Προβλέψεις
Σε επαγγελματικό επίπεδο, μην περιμένετε τίποτε στο «πιάτο» σήμερα. Αντιθέτως, μάλλον απαιτείται να κινηθείτε με «χειρουργική ακρίβεια» οι ίδιοι, και κυρίως να εμπιστευτείτε τις δυνάμεις σας. Τα ταλέντα σας εξάλλου, είναι πολλά. Αξιοποιήστε τα κατά περίπτωση!

Δίδυμοι

Γενικά
Σήμερα ο κυβερνήτης σας αλλάζει ζώδιο και περνάει στον Τοξότη απέναντι σας. Καθώς μάλιστα η Σελήνη θα του πάει κόντρα κατά την διάρκεια της ημέρας, φροντίστε να μην χαθείτε σε γενικότητες, παρά αντιθέτως, βάλτε κάτω τον εαυτό σας, και ορίστε συγκεκριμένες χρονικές στιγμές, για να κάνετε συγκεκριμένα πράγματα. Φτιάξτε πρόγραμμα!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ο έρωτας μπορεί να υποσχεθεί πολλά σήμερα, όμως να πραγματώσει λίγα. Έτσι, οι ελεύθεροι για να είστε σίγουροι για εκείνα που εισπράττετε από μέρους του, ας πιστεύετε λιγότερα από όσα ακούτε. Δεν πειράζει! Οι δεσμευμένοι, καθώς μπορεί να περιμένετε οι ίδιοι περισσότερα από όσα έχει υποσχεθεί ο σύντροφος σας, φροντίστε να είστε οι ίδιοι συνεπείς με όσα ακούσατε!

Επαγγελματικές/Οικονομικές Προβλέψεις
Σε επαγγελματικό επίπεδο, οι συνεργάτες σας ίσως έχουν νέα σχέδια να προτείνουν. Όμως για να μπορέσετε να συνεννοηθείτε όλοι μαζί, θα χρειαστεί να μιλάτε και «την ίδια γλώσσα». Φροντίστε επομένως, να έχετε κοινούς στόχους, οπότε όταν μιλάτε για «ανάπτυξη», να μιλάτε κυρίως για το ίδιο πράγμα.

Καρκίνος

Γενικά
Σήμερα η Σελήνη πρωταγωνιστεί στον χάρτη, και αυτό καθώς σχηματίσει πολλές και έντονες όψεις. παράλληλα όμως, σχηματίζει και μια επαρκώς βοηθητική όψη με τον Κρόνο, κυβερνήτη του Αιγόκερω στον οποίο και βρίσκεται. Εστιάστε στην ουσία του πράγματος, δεχόμενοι όχι να αρνηθείτε το συναίσθημα σας, αλλά να το βάλετε απλώς για λίγο στην άκρη, και να είστε σίγουροι, πως πολλά θα καταφέρετε.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ο έρωτας σήμερα δεν έχει και την καλύτερη των προθέσεων, ίσως γιατί κι εκείνος κουράστηκε να προσπαθεί. Έτσι, οι ελεύθεροι σήμερα γίνετε για εκείνον ένα σταθερό λιμάνι, ένα απάγκιο, και πολλά μπορεί να συμβούν. Οι δεσμευμένοι, θυμηθείτε να προσφέρετε και όχι να ζητήσετε σήμερα, και να είστε σίγουροι πως θα εκτιμηθεί με το παραπάνω.

Επαγγελματικές/Οικονομικές Προβλέψεις
Σε επαγγελματικό επίπεδο, αναλύστε τις προοπτικές σας βάσει ουσιαστικών προτεραιοτήτων και όχι βάσει εκείνου που θα «θέλατε». Θα σας βοηθήσει να βγάλετε άκρη γρηγορότερα, και να ταξινομήσετε υποθέσεις που αλλιώς, απλώς θα μεταφέρονται από πρωτεύουσες σε δευτερεύουσες, και πάλι από την αρχή.

Λέων

Γενικά
Ήδη από τα ξημερώματα, η Σελήνη θα σας περάσει μηνύματα του πώς θα πρέπει να συμπεριφερθείτε Εκείνο που κυρίως έχει να πει, είναι «μην παρασύρεστε από ενθουσιώδεις συμπεριφορές». Ενώ παράλληλο μήνυμα, θα σας δώσει και η όψη αντίθεσης της με τον Δία. Οικοδεσπότη αυτήν την περίοδο, του κυβερνήτη σας. Επομένως, αφήστε τα ανοίγματα για κάποια άλλη στιγμή, και σήμερα, κινηθείτε συνετά και μετρημένα!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ο έρωτας φορές ζητά αποδείξεις. Φορές δεν του κάνουν ούτε αυτές. Αν λοιπόν σήμερα, οι ελεύθεροι διαπιστώσετε πως δεν ξέρει τι θέλει, μην τρέξετε πίσω του. Καλύτερα δεν θα νιώσετε! Οι δεσμευμένοι, καθώς η ημέρα ζητά ουσία, αρνηθείτε να παίξετε παιχνίδια με την σχέση σας...Δείξτε την αγάπη σας εμπράκτως, ή μείνετε σιωπηλοί!

Επαγγελματικές/Οικονομικές Προβλέψεις
Σε επαγγελματικό επίπεδο, τα οικονομικά σας θα εξαρτηθούν από το πόσο συγκροτημένοι θα είστε, κάθε φορά που βάζετε το κλειδάκι στο ταμείο σας. Αν το αδειάσετε από την χαρά σας, μάλλον θα κλείσετε απλώς «χαρούμενοι» το βράδυ...

Παρθένος

Γενικά
Ο κυβερνήτης σας περνάει στον Τοξότη, και καλείστε να συγκροτήσετε την σκέψη σας, μην τυχόν παρασυρθείτε από μεγάλα όνειρα. Αυτό όμως είναι το δευτερεύον. Το πρωτεύον, είναι να μην νομίσετε πως επειδή γνωρίζετε κάποια πράγματα, τα μάθατε όλα. Καθώς αν συνδυαστεί το πρώτο με το δεύτερο, να δούμε ποιος θα σας σταματήσει από τον δρόμο που θα πάρετε. Ξεκάθαρες κουβέντες!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ο έρωτας μπορεί να σας ανεβάσει στα ουράνια, αλλά αν δεν έχετε δικά σας φτερά να δούμε πως θα κατεβείτε σε περίπτωση που χρειαστεί...Έτσι, οι ελεύθεροι ας προσπαθήσετε να καταλάβετε αν πραγματικά μπορείτε να τον εμπιστευτείτε. Με την καρδιά, όχι με την λογική...Οι δεσμευμένοι, ξεκινήσετε νέα πράγματα με την σχέση σας, να είστε όμως συνετοί, ώστε να μπορείτε και να τα διατηρήσετε.

Επαγγελματικές/Οικονομικές Προβλέψεις
Σε επαγγελματικό επίπεδο, έχει πράγματι έρθει η ώρα, να κάνετε κινήσεις με σκοπό την ανάπτυξη. Θα χρειαστεί όμως να μετρήσετε και τον καιρό, καθώς δεν εξαρτώνται όλα από εσάς. Υπάρχουν και «αστάθμητοι» παράγοντες...

Ζυγός

Γενικά
Η ημέρα θα απαιτήσει να είστε συγκεντρωμένοι, και κυρίως να μην αφήσετε υπονοούμενα, ακόμη και αν δεν το καταλάβετε ούτε κι εσείς οι ίδιοι. Ειδάλλως σύντομα θα κληθείτε να πραγματώσετε, χωρίς να καν γνωρίζετε, για τι ακριβώς σας μιλάνε. Οι γεννημένοι μάλιστα κατά τις αρχές του τρίτου δεκαημέρου του ζωδίου σας, προσέξετε καλά πως χειρίζεστε τον λόγο και μην προσπαθήσετε να πειθαναγκάσετε! Θα γυρίσει μαζί με τον τροχό...

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ο έρωτας σήμερα απαιτεί μια καλή συμπεριφορά από μέρους σας, ειδάλλως είτε που θα το «σπάσετε» είτε που θα κερδίσετε κάτι που ούτε καν αξίζει. Οι ελεύθεροι λοιπόν, καθώς ο έρωτας έχει και δράκο, και πρίγκιπα και πριγκίπισσα και πλείστους όσους ρόλους, προσέξτε καλά ποιον θα υιοθετήσετε! Οι δε δεσμευμένοι, εξετάστε τι σας δίνουν και τι παρέχετε οι ίδιοι.

Επαγγελματικές/Οικονομικές Προβλέψεις
Σε επαγγελματικό επίπεδο, αναλύστε μέσα σας τις πιθανότητες που σας παρουσιάζονται, και μην δεχθείτε να εφαρμόσετε ανάρμοστες συμπεριφορές σήμερα, ώστε να επιτύχετε στόχους. Δεν αποκλείεται, να μετανοήσετε σύντομα!

Σκορπιός

Γενικά
Σήμερα ο Ερμής βγαίνει από το ζώδιο σας επισήμως και με την βούλα. Επομένως, προσπαθήστε να προσεγγίσετε το αύριο με νέες μεθόδους. Και επειδή δεν υπάρχουν μόνον, ή το βαθύ σκοτάδι στους υπόγειους λαβυρίνθους του ζωδίου σας ή τα μεγάλα άλματα του ζωδίου του Τοξότη προς το άγνωστο, για αρχή δοκιμάστε απλώς μικρά αναγνωριστικά βήματα, ακριβώς μπροστά σας. Τόσο απλά!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ο έρωτας δεν ξέρει τι θέλετε από εκείνον και αυτό τον μπερδεύει. Για καλό και για κακό λοιπόν, οι ελεύθεροι δοκιμάστε να στείλετε κάπως πιο ξεκάθαρα σήματα, ενώ οι δεσμευμένοι να πάρετε γενικώς πιο ξεκάθαρη στάση μέσα στην σχέση σας. Και για μερικούς, να πω κι έξω από αυτήν. Δεν χωράνε δυο καρπούζια σε ένα χέρι, που λένε!

Επαγγελματικές/Οικονομικές Προβλέψεις
Σε επαγγελματικό επίπεδο, αναρωτηθείτε αν έχετε πάρει όλα τα μέτρα που απαιτούνται ώστε να εξασφαλίσετε το μέλλον σας, και αν κρίνετε πως όχι, σήμερα να κάνετε λίγες όμως σαφείς κινήσεις προς αυτήν την κατεύθυνση.

Τοξότης

Γενικά
Σήμερα ο Ερμής προσχωρεί στο ζώδιο σας, απέναντι από την φυσική του θέση, και για να μπορέσετε να καρπωθείτε τα δώρα του, θα χρειαστεί να αναζητήσετε τις πρακτικές εφαρμογές, κάθε οραματισμού που έχετε δημιουργήσει μέσα στο κεφάλι σας. Διότι καλή η φιλοσοφία, καλή η απόδραση από την πραγματικότητα μέσα από τα δικά σας προσωπικά όνειρα, αν όμως δεν εφαρμόζονται πρακτικά, τότε πώς θα μπορέσετε να τα απολαύσετε στην κάθε ημέρα σας;

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ο έρωτας σήμερα μπορεί να σας πιέσει λίγο, και καθώς ως ζώδιο απεχθάνεστε την έννοια της πίεσης, οι ελεύθεροι για παράδειγμα, μπορεί να εκτιμήσετε λάθος, και να χάσετε μια καλή ευκαιρία. Για προσγειωθείτε! Οι δεσμευμένοι, καθώς δεν αποκλείεται να σας ζητηθεί να επαληθεύσετε, μην τρομάξετε...Πάρτε μια βαθειά ανάσα, και πάμε. Εύκολο είναι, κάθε μέρα το ζείτε!

Επαγγελματικές/Οικονομικές Προβλέψεις
Σε επαγγελματικό επίπεδο, ανακαλύψτε πως η «άλλη όψη του νομίσματος», δεν είναι παρά διαφορετικά σχέδια στο ίδιο κέρμα, και μην ανεβάζετε εντός σας την ένταση χωρίς λόγο. Προσαρμοστείτε!

Αιγόκερως

Γενικά
Η Σελήνη μπορεί να μην βρίσκει και πολλούς να την συντρέξουν μέσα στον χάρτη, ο κυβερνήτης σας όμως είναι από εκείνους που θα το κάνουν. Καθώς μάλιστα βρίσκεται μέσα στο ζώδιο σας, έχετε έναν παραπάνω λόγο να θέλετε να καταλάβετε τι συμβαίνει στο γύρω σας περιβάλλον. Εστιάστε λοιπόν στην ουσία, όχι στα φαινόμενα. Επίσης, αποφύγετε να συντονιστείτε, -πόσο μάλλον να προκαλέσετε-, «σκληρές» συμπεριφορές. Κάθε τι που κάνετε, ας ενέχει και ειλικρίνεια και ευγένεια.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ο έρωτας σήμερα θέλει να μάθει αλήθειες, και κάποιες από αυτές δεν αποκλείεται να τον ενοχλήσουν. Οι ελεύθεροι λοιπόν, εξετάστε την πιθανότητα να είστε ειλικρινείς μαζί του, έστω με λίγο τακτ. Οι δεσμευμένοι, καθώς η σχέση απαιτεί ούτως ή άλλως ανάλογες συμπεριφορές, φροντίστε να τις παρέχετε χωρίς να χρειαστεί να σας ζητηθούν.

Επαγγελματικές/Οικονομικές Προβλέψεις
Σε επαγγελματικό επίπεδο, διαχωρίστε την υποχρέωση από το ύφος που την επιβάλει, και να είστε σίγουροι, πως συνεργάτες ή συνάδελφοι, θα τρέξουν πρώτοι να σας υποστηρίξουν σε περίπτωση που το ζητήσετε.

Υδροχόος

Γενικά
Σήμερα, επωφεληθείτε από την απόσταση που συνήθως κρατάτε από τα γεγονότα, και αξιοποιήστε την ώστε να αφουγκραστείτε ποια ανάγκη κάνει τους ανθρώπους να συμπεριφέρονται όπως συμπεριφέρονται. Αν δεν μπείτε στον πειρασμό να τους ανταγωνιστείτε, η συμπεριφορά τους μπορεί να σας διδάξει πολλά πράγματα. Και βάσει αυτών, να αντιμετωπίσετε δικά σας προσωπικά σας αδιέξοδα. Για ψάξτε το!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ο έρωτας σήμερα αντί να κυττάει τι θα κάνει μ' εσάς, έχει βαλθεί να λύσει τα δικά του ζητήματα. Βοηθήστε τον οι ελεύθεροι, και να είστε σίγουροι, πως και αυτός να μην το προσέξει, κάποιος άλλος σας παρατηρεί από μακριά. Ακόμη καλύτερα! Οι δεσμευμένοι, σήμερα θα είναι μέγιστο σφάλμα να έρθετε σε αντιπαράθεση με τον σύντροφο σας, όποια και αν είναι η αιτία. Αποφύγετε το καλύτερα!

Επαγγελματικές/Οικονομικές Προβλέψεις
Σε επαγγελματικό επίπεδο, αντί να αναρωτιέστε τι σκέφτονται οι συνεργάτες σας, ρωτήστε τους. Δώστε τους όμως να καταλάβουν, πως στόχος σας δεν είναι να τους ανταγωνιστείτε, αλλά να βρείτε λύσεις από κοινού!

Ιχθείς

Γενικά
Σήμερα η Σελήνη θα σχηματίσει μια «δύσκολη» όψη με τον κυβερνήτη σας τον Ποσειδώνα, και καλό θα είναι είστε προσεκτικοί στις κινήσεις σας ή να επιλέξετε να μην κάνετε καθόλου κινήσεις, σε τομείς όπου δεν αισθάνεστε άνετα. Διότι λάθη που θα γίνουν σήμερα μπορεί να μετρήσουν αρκετά, και δεν αποκλείεται μάλιστα, άνθρωποι ή επόμενες καταστάσεις, να σας τα θυμίζουνε για καιρό.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ο έρωτας σήμερα μπορεί να αποδειχθεί «πολύ κακό παιδί», και καλό θα είναι να μην του δώσετε πρώτοι το δικαίωμα. Τουλάχιστον έτσι, θα έχετε ήσυχη την συνείδηση σας. Οι δεσμευμένοι, καθώς η ημέρα μπορεί να σας προϊδεάσει αρνητικά για κάποια πράγματα, μην μεταφέρετε άσχημες συμπεριφορές στην σχέση σας. Θα μετρήσει!

Επαγγελματικές/Οικονομικές Προβλέψεις
Σε επαγγελματικό επίπεδο, για να αποφύγετε λάθη που θα σας κοστίσουν εμπιστευτείτε σαφώς την διαίσθηση σας, όχι όμως και κάθε «έμπνευση» που θα σας κατέβει ξαφνικά μέσα στο κεφάλι. Διαχωρίστε τα. Επίσης, μην κοντράρετε συνεργάτες αν δεν είστε σίγουροι τι σας λένε.

Πηγή: http://www.astrologos.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ