Βασιλική περιποίηση για... τρίχες -Εξι ώρες στο κομμωτήριο και σχεδόν 1.000 δολάρια ξόδεψε η Κέιτ Μίντλετον - iefimerida.gr

Βασιλική περιποίηση για... τρίχες -Εξι ώρες στο κομμωτήριο και σχεδόν 1.000 δολάρια ξόδεψε η Κέιτ Μίντλετον

Βασιλική περιποίηση για... τρίχες -Εξι ώρες στο κομμωτήριο και σχεδόν 1.000 δολά
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τίποτα δεν περνά απαρατήρητο όταν πρόκειται για τα μέλη της βασιλικής οικογένειας της Βρετανίας. Από την κορυφή ως τα νύχια, μπαίνουν στο μικροσκόπιο. Κάπως έτσι είχαν προκύψει και τα κακεντρεχή σχόλια για την κουπ της Κέιτ Μίντλετον, αφού η δούκισσα του Κέμπριτζ είχε εμφανιστεί με γκρίζες τρίχες. Ξόδεψε λοιπόν χρήματα και ώρες για να διορθώσει το μείζον θέμα που απασχόλησε τους Βρετανούς.

Η Μίντλετον πέρασε σχεδόν έξι ώρες σε ένα πολυτελές hair spa του Λονδίνου. Σύμφωνα με το Vanity Fair, η περίφημη θεραπεία του διάσημου κομμωτή Ροσάνο Φερέτι κόστισε 984 δολάρια η οποία μεταξύ άλλων περιλαμβάνει κούρεμα με χειροποίητα ψαλίδια, τα οποία προφανώς κάνουν κάποια σημαντική διαφορά στο αποτέλεσμα.

Ο εν λόγω Ιταλός μάλιστα κάποτε είχε περιποιηθεί και τα μαλλιά της Νταϊάνα, οπότε ήταν έτοιμος για την... πρόκληση. Πάντως, μετά από το κούρεμα και τη βαφή η Μίντλετον φαινόταν πολύ ανανεωμένη, αν και σίγουρα θα μπορούσε να φροντίσει την εικόνα της με λιγότερο κόπο και χρήματα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ