Τα ζώδια της Τετάρτης 4 Δεκεμβρίου - iefimerida.gr

Τα ζώδια της Τετάρτης 4 Δεκεμβρίου

Τα ζώδια της Τετάρτης 4 Δεκεμβρίου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κριός

Γενικά
Χαμηλώστε ταχύτητα για να δείτε τον κόσμο όπως είναι, και σήμερα, αποδεχθείτε πως ακόμη και δύσκολες καταστάσεις, κάποιες φορές εκδηλώνονται για καλό. Έτσι, μην βιαστείτε να κρίνετε. Αφήστε αντιθέτως τα γεγονότα να εκδηλωθούν στο σύνολο τους, και να είστε σίγουροι, πως στο τέλος θα ικανοποιηθείτε. Παράλληλα, αποφύγετε να μιλήσετε σκληρά ή να δείτε τους άλλους «αφ' υψηλού».

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ο έρωτας δεν μας κάνει πάντοτε την χάρη, αυτό όμως δεν σημαίνει πως θέλει το κακό μας. Έτσι, οι ελεύθεροι, ας μην φανείτε εριστικοί αν τυχόν εκείνος σήμερα, διαφωνεί μαζί σας. Οι δεσμευμένοι καθώς η ποιότητα μιας σχέσης φαίνεται και από τις ελευθερίες που παρέχονται εντός της, μην επεμβαίνετε στις επιλογές του συντρόφου σας κάθε «τρεις και λίγο». Να δοκιμάζει, ώστε να ωριμάζει παράλληλα.

Επαγγελματικές/Οικονομικές Προβλέψεις
Σε επαγγελματικό επίπεδο, καθώς δεν αποκλείεται να σας ζητηθεί να αναλάβετε δράση, βγείτε μπροστά, όμως μην «φύγετε τρέχοντας»...Κάντε σαφείς -για τους συνεργάτες σας- επιλογές, και παράλληλα επιτρέψτε τους να σας ακολουθήσουν.

Ταύρος

Γενικά
Η κυβερνήτης σας η Αφροδίτη θα σας στριμώξει ελαφρώς. Κι αυτό, καθώς θα σας ζητήσει τα πράγματα, να γίνουν με τον σωστό τρόπο και μόνον. Καθώς παράλληλα, δεν αποκλείεται όπου δεν «πέσει λόγος να πέσει ράβδος», καλό θα είναι να προσέξετε την συμπεριφορά που θα εκδηλώσετε, καθώς σήμερα καλείστε να πείτε αλήθειες, όσο σκληρές και αν φανούν, αλλά με πολύ κομψό τρόπο.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ο έρωτας σήμερα μπορεί να σας χαζεύει από μακριά όμως να μην πλησιάζει, επομένως οι ελεύθεροι διατηρήσετε την ψυχραιμία σας. Η πραγματικότητα μερικές φορές είναι πιο περίπλοκη. Οι δεσμευμένοι, καθώς η σχέση σας μπορεί να σας φανεί πιεστική, να θυμάστε πως δεν αιτιάται απόλυτα ο άνθρωπος απέναντι σας κι επομένως μην τα βάλετε μαζί του. Βάλτε τα με την Αφροδίτη και ακόμη περισσότερο με την Σελήνη!

Επαγγελματικές/Οικονομικές Προβλέψεις
Σε επαγγελματικό επίπεδο, αναλύστε υποθέσεις σας όμως αποφύγετε να βγάλετε τελικά συμπεράσματα γι' αυτές. Δεν αποκλείεται να εκδηλωθούν ξαφνικές καθυστερήσεις, οπότε να χρειαστεί να υπολογίσετε πάλι από την αρχή.

Δίδυμοι

Γενικά
Σήμερα ο κυβερνήτης σας ο Ερμής βρίσκεται στην τελευταία μοίρα του Σκορπιού, γεγονός που σημαίνει πως δεν αποκλείεται να προκύψουν παρεξηγήσεις οι οποίες και να οδηγήσουν σε διάλυση επαφών. Για να αποφύγετε ανάλογες καταστάσεις, μάλλον θα πρέπει να φανείτε συνεπείς οι ίδιοι, όσο και γεμάτοι κατανόηση εκεί που κρίνετε πως πραγματικά αξίζει. Στους υπολοίπους, απλώς δείξτε την πόρτα. Και αυτό χρειάζεται πότε-πότε.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ο έρωτας σήμερα μπορεί να σας γυρίσει την πλάτη, επομένως οι ελεύθεροι μην δώσετε ιδιαίτερη σημασία αν κάτι μέσα σας, σας λέει πως είναι για καλό. Η ημέρα ξέρει καλύτερα. Οι δεσμευμένοι, καθώς ο κυβερνήτης σας μπορεί να ταράξει τα νερά της σχέσης σας, αποφύγετε να σηκώσετε κι εσείς πανί από μόνοι. Θα βοηθήσει λέτε;

Επαγγελματικές/Οικονομικές Προβλέψεις
Σε επαγγελματικό επίπεδο, σταθεροποιήσετε τις συνεργασίες σας, καθώς η ημέρα είναι ικανή να διαλύσει όσες που δεν θεωρούνται αξιόλογες, και μάλιστα χωρίς πολλές ευγένειες. Μην υποπέσετε στο σφάλμα να φερθείτε όπως δεν θα θέλατε να σας φερθούν.

Καρκίνος

Γενικά
Σήμερα η κυβερνήτης σας η Σελήνη, θα προσχωρήσει στον Αιγόκερω, και οι ποιότητες της ημέρας, μάλλον θα σας φανούν κάπως σκληρές για τα γούστα σας. Τουλάχιστον, μην παρασυρθείτε να υιοθετήσετε οι ίδιοι συμπεριφορές που δεν εγκρίνετε. Καθώς παράλληλα, θα σχηματίσει και μια «δύσκολη» όψη με τον κυβερνήτη του ζωδίου τον Κρόνο, φροντίστε οι κουβέντες σας να είναι λίγες και συγκεκριμένες.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ο έρωτας φορές άλλα σκέφτεται και άλλα κάνει, επομένως σήμερα, οι ελεύθεροι μην πιστέψετε όσα τυχόν θα ακούσετε. Ζητήστε αποδείξεις, που λένε. Οι δεσμευμένοι, καθώς η ημέρα είναι «επικίνδυνη» για τα ερωτικά σας, δείξτε την αγάπη σας, όχι την «μαγκιά» σας μέσα στην σχέση. Αν ναι, όλα θα πάνε καλά. Στο χέρι σας είναι!

Επαγγελματικές/Οικονομικές Προβλέψεις
Σε επαγγελματικό επίπεδο, μην αφήσετε εκκρεμότητες για τις οποίες θα μπορούσαν να σας ψέξουν σήμερα. Είναι σχεδόν σίγουρο, πως όλο και κάποιος «καλοθελητής» θα βρεθεί. Αν όμως το φροντίσετε, εκείνος θα μένει «μετέωρος» ενώ εσείς θα φανείτε αξιόπιστοι και συνεπείς.

Λέων

Γενικά
Σήμερα ο Ήλιος μπορεί να σας παρασύρει σε ενθουσιασμούς που δεν θα σας ωφελήσουν, επομένως μαζέψτε τα πανιά σας και περιμένετε να δείτε από πού ακριβώς «φυσάει». Αποφύγετε πάση θυσία να φερθείτε παρορμητικά, ειδικά αν εμπλέκονται τρίτα πρόσωπα. Καθώς όσο περισσότερη δύναμη επιρροής αισθανθείτε πως μπορείτε να εκδηλώσετε απέναντι τους, τόσο μεγαλύτερο μπορεί να είναι το κόστος για εσάς τους ίδιους.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ο έρωτας σήμερα θα χρειαστεί να σας διαλέξει από μόνος του. Αν αντιθέτως του «επιβάλλετε» την παρουσία σας, μάλλον δεν θα σας βγει σε καλό. Ακούνε οι ελεύθεροι; Οι δεσμευμένοι, καθώς μέσα σε μια σχέση προέχει η συνεννόηση, αποφύγετε να πάρετε πρωτοβουλίες για λογαριασμό του συντρόφου σας χωρίς την έγκριση του.

Επαγγελματικές/Οικονομικές Προβλέψεις
Σε επαγγελματικό επίπεδο, καθώς δεν αποκλείεται να ξεγελαστείτε και να δράσετε είστε σε πεδίο, είτε με τρόπο που δεν αρμόζει, ζητήστε να γνωρίσετε από πριν, τόσο το αντικείμενο, όσο και τους ανθρώπους που θα συνεργαστείτε. Και μάλιστα σήμερα, μιλήστε για εσάς, όχι για όλους!

Παρθένος

Γενικά
Ο κυβερνήτης σας σήμερα βρίσκεται στα τελειώματα του Σκορπιού, κι επίσης ο Άρης, παραδοσιακός κυβερνήτης του, στις τελευταίες μοίρες του δικού σας ζωδίου. Καθώς λοιπόν συνεργάζονται, φροντίστε να επιφέρετε κι εσείς απαλά τελειώματα εκεί που αρμόζει. Μην εκδηλώσετε αντιθέτως μια δύστροπη συμπεριφορά, καθαρά και μόνον, ένεκα θέμα κούρασης. Διαχωρίστε τα!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ο έρωτας σήμερα θα περιμένει μάλλον να διαπιστώσει κι εκείνος με την σειρά του τις δικές σας προθέσεις, και καλό θα είναι, οι ελεύθεροι να είστε ξεκάθαροι. Οι δεσμευμένοι επίσης, καθώς δεν αποκλείεται να αισθανθείτε μια «κούραση» μέσα στην σχέση, αφήστε τους ρυθμούς να πέσουν. Είναι απολύτως φυσιολογικό. Αν όχι, πάει αλλού το θέμα...

Επαγγελματικές/Οικονομικές Προβλέψεις
Σε επαγγελματικό επίπεδο, καλό θα είναι να μην πάρετε ιδιαίτερες πρωτοβουλίες, και μάλιστα να μην προσπαθήσετε να αντιδράσετε υπερβολικά σε εξελίξεις που μπορεί να σας ξεβολέψουν αρχικά. Κατ' αρχήν είναι όλα μέσα στο παιχνίδι, και κατά δεύτερον κανείς δεν γνωρίζει, τι καλό μπορεί να προκύψει από μια ξαφνική αλλαγή.

Ζυγός

Γενικά
Η Αφροδίτη από σήμερα ξεκινά να σχηματίζει μια αρκετά έντονη όψη με τον θεραπευτή Χείρωνα, και καλό θα είναι να είστε τόσο συνεπείς στις πράξεις σας, όσο και ακριβολόγοι στα λεγόμενα σας. Ειδάλλως, δεν αποκλείεται σύντομα να κληθείτε σε απολογία. Επίσης, ίσως υποπέσετε σε σφάλματα που περισσότερο θα σας απομονώσουν, παρά θα αυξήσουν την εικόνα σας σε κοινωνικό επίπεδο.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ο έρωτας σήμερα θέλει να δοκιμάσει την ειλικρίνεια σας, και οι ελεύθεροι καλά θα κάνετε να αποδείξετε πως όσα λέτε τα εννοείτε. Διαφορετικά, ο έρωτας μπορεί να σας πει αντίο! Οι δεσμευμένοι, μάλλον έχει έρθει η ώρα να δείτε πιο σοβαρά την σχέση σας, υπό την έννοια του να διορθώσετε πράγματα που σας ενοχλούν, όμως τα αφήνετε να «διαιωνίζονται»...

Επαγγελματικές/Οικονομικές Προβλέψεις
Σε επαγγελματικό επίπεδο, σήμερα μην ανοιχτείτε ιδιαίτερα, εκτός και αν ξέρετε που «πατάτε». Λειτουργήστε παράλληλα ανιχνευτικά, όχι αυθόρμητα και ό,τι γίνει. Μπορεί να σας κοστίσει κυρίως σε θέμα κύρους και κατά συνέπεια σε οικονομικό επίπεδο.

Σκορπιός

Γενικά
Ο Ερμής διανύει την τελευταία μοίρα του ζωδίου σας, γεγονός που σημαίνει πως από εδώ και πέρα, θα σας δοθούν περισσότερες ευκαιρίες για ανοίγματα. Σήμερα πάντως, φροντίστε να τελειώνετε με αυτά που σας «καίνε» μέσα σας και δεν ξέρετε τι να κάνετε μαζί τους, κυρίως παραδεχόμενοι μάλλον, πως κάποια πράγματα, απλώς έτσι είναι. Για να μπορέσετε έκτοτε, να πάτε παρακάτω.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ο έρωτας είναι ένα παιχνίδι που το μέσα σας το γνωρίζει και από την καλή και από την «ανάποδη». Έτσι, οι ελεύθεροι μείνετε στην θέση σας και όποιος θέλει ας πλησιάσει. Οι δεσμευμένοι, επίσης μείνετε στην θέση σας, κυρίως όμως για να μην κάνετε κινήσεις που αργότερα, μπορεί να στραφούν εναντίον σας.

Επαγγελματικές/Οικονομικές Προβλέψεις
Σε επαγγελματικό επίπεδο, η έλλειψη πίστης ή επιμονής, δεν αποκλείεται να κάνουν την εμφάνιση τους. Παράλληλα, επιπλέον καθυστερήσεις μπορεί να προκύψουν, και καθώς φορές η απόλυτη στάση σας προκαλεί αντιπαλότητες, μην παραξενευτείτε αν δημιουργηθούν προστριβές εκεί που ίσως δεν περιμένατε.

Τοξότης

Γενικά
Σήμερα ο Ήλιος μέσα στο ζώδιο σας θα «πατήσει» σε έναν απλανή που μπορεί να σας παρασύρει σε συμπεριφορικά σφάλματα. Καθώς μάλιστα ο ανάδρομος κυβερνήτης σας συνεχίζει να συνοδεύεται από την «μαύρη» Σελήνη, καλό θα είναι να μην διακυβεύσετε ούτε συναναστροφές ούτε υποθέσεις της καθημερινότητας σας, με σκοπό να επιβληθείτε, κατά περίπτωση. Σύντομα θα αναγνωρίσετε, το μάταιο της προσπάθειας σας.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ο έρωτας προτιμά να σας βλέπει να χαμογελάτε, παρά να θυμώνετε. Έτσι, οι ελεύθεροι δώστε του αυτήν την ικανοποίηση και όλα θα πάνε καλά. Οι δεσμευμένοι, καθώς μια λάθος λέξη μπορεί να κάνει τον σύντροφο να μιλήσει για «κούραση» μέσα στην σχέση, καλύτερα να αποφύγετε να συζητήσετε «επίφοβα» θέματα.

Επαγγελματικές/Οικονομικές Προβλέψεις
Σε επαγγελματικό επίπεδο, προστατεύστε τις συνεργασίες σας, κυρίως μην προκαλώντας τες. Η ημέρα μπορεί να σας ξεγελάσει, και εκεί που νομίζετε πως οι συνεργάτες σας, σας ακολουθούν, να διαπιστώσετε αντιθέτως, ξαφνικά ίσως, δυσαρέσκεια στα πρόσωπα τους. Στο χέρι σας είναι ας πούμε, να μην το επιφέρετε!

Αιγόκερως

Γενικά
Σήμερα η Σελήνη μέσα στο ζώδιο σας, θα περάσει από μια μοίρα που αφορά ξεκάθαρα τον κυβερνήτη σας, και συγχρόνως θα σχηματίσει μαζί του, μια καθόλου «κολακευτική» όψη. Έτσι, φροντίστε να μην υποπέσετε σε σφάλματα ασυνεννοησίας με το περιβάλλον σας, καθώς δύσκολα θα συμμεριστούν την στάση σας, ακόμη και οι πλέον κοντινοί σας άνθρωποι. Φανείτε λοιπόν διαλλακτικοί, και αν θεωρείτε πως ξέρετε «καλύτερα», διαχειριστείτε καταστάσεις «καλύτερα»...

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ο έρωτας ως έννοια σήμερα, μπορεί να σας παρασύρει σε σφάλματα, κυρίως από θέμα γοήτρου. Έτσι, οι ελεύθεροι μην θεωρήσετε πώς ό,τι μας αρέσει, το κατακτάμε κιόλας. Η ζωή δεν μας ρωτά! Οι δεσμευμένοι, φανείτε πολύ προσεκτικοί στον τρόπο έκφρασης σας κυρίως, ώστε η σχέση σας, να μην σας προσάψει συμπεριφορά σκληρότητας.

Επαγγελματικές/Οικονομικές Προβλέψεις
Σε επαγγελματικό επίπεδο, μείνετε μεν προσηλωμένοι στους στόχους σας, όμως μην έρθετε σε κόντρα με καλούς συνεργάτες, ίσα για να δείξετε ποιος «κάνει κουμάντο». Δεν αξίζει να χαλάσετε μια καλή συνεργασία για μια μικρή λεπτομέρεια!

Υδροχόος

Γενικά
Και σήμερα, καλείστε να επιμείνετε μόνον για εκείνα που πραγματικά αξίζουν, ενώ όσον αφορά υποθέσεις που απλώς «ροκανίζουν» τον χρόνο της ζωής σας, καλό θα είναι να το πάρετε απόφαση και να τις τερματίσετε σιγά-σιγά. Αν όχι, άνθρωποι με όχι και τόσο καλές προθέσεις, δεν αποκλείεται να σας προσεγγίσουν σύντομα -αν δεν το έχουν κάνει ήδη-, με σκοπό να κερδίσουν από την «άσκοπη επιμονή» σας.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ο έρωτας πρέπει να προσφέρει και σε εμάς κάτι, αλλιώς τι...Έτσι, οι ελεύθεροι αναζητήστε τον εκεί που πάει πρωτίστως η χαρά σας. Οι δεσμευμένοι, για να μην νομίσετε άλλα από αυτά που τυχόν ισχύουν, καλό θα είναι να μην υποθέτετε, αλλά να ρωτάτε. Και όταν η σχέση σας απαντάει, να την πιστεύετε. Αλλιώς τι σχέση θα είναι αυτή.

Επαγγελματικές/Οικονομικές Προβλέψεις
Σε επαγγελματικό επίπεδο, θυμηθείτε τον Ηρακλή στον μύθο «της Αρετής και της Κακίας», και αποφασίστε σε κάθε δίλημμα που σας θέτουν, ποια είναι η σωστή οδός για να ακολουθήσετε. Δεν είναι όλες!

Ιχθείς

Γενικά
Σήμερα η Σελήνη από την λεγόμενη «έδρα» του Κρόνου μέσα στον Αιγόκερο, θα σας υποστηρίξει ελαφρώς. Βασική προϋπόθεση, να βάλετε τον εαυτό σας κάτω, να βιδώσετε τα πόδια σας στην γη, και να αποφασίσετε να πάρετε άκρως πρακτικές αποφάσεις, στηριζόμενοι σε άκρως πρακτικούς συλλογισμούς. Σε κάθε άλλη περίπτωση, μάλλον θα σας φανεί πως επεμβαίνει απλώς για να σας προκαλέσει καθυστερήσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ο έρωτας σήμερα περιμένει από εσάς να κάνετε μετρημένες κινήσεις, επομένως οι ελεύθεροι μην πάρετε «χαρωπές» πρωτοβουλίες που εντέλει μπορεί να μην γίνουν αποδεκτές. Οι δεσμευμένοι, καθώς η σχέσεις έχουν και «σκαμπανεβάσματα», φροντίστε να εκδηλώσετε υπομονή αν τυχόν. Όχι υπερβολική αντίδραση...

Επαγγελματικές/Οικονομικές Προβλέψεις
Σε επαγγελματικό επίπεδο, καθορίστε τα όρια σας πριν το κάνουν οι άλλοι, όμως κάντε το με πρακτικό προγραμματισμό, και χωρίς να εμπλέξετε τα συναισθήματα σας με τα εργασιακά σας. Ειδάλλως, εκείνο που οι άλλοι θα το θεωρούν φυσικό και επόμενο, εσείς απλώς θα θεωρείτε πως σας... «πληγώνει»!

Πηγή: http://www.astrologos.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ