Νέο μήνυμα Βενιζέλου στους δανειστές: Κανείς δεν μπορεί να μας παρεμποδίσει τώρα που φθάνουμε στο τέρμα - iefimerida.gr

Νέο μήνυμα Βενιζέλου στους δανειστές: Κανείς δεν μπορεί να μας παρεμποδίσει τώρα που φθάνουμε στο τέρμα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Νέο μήνυμα στους δανειστές έστειλε ο Ευάγγελος Βενιζέλος στο περιθώριο της σημερινής Συνόδου των υπουργών Εξωτερικών του ΝΑΤΟ. Κανείς, είπε, δεν μπορεί να μας παρεμποδίσει τώρα που διανύουμε τα τελευταία λίγα μέτρα προς το τέρμα αυτής της τραγικά δύσκολης περιόδου για τη χώρα, ζητώντας ουσιαστική και όχι απλώς ρητορική αναγνώριση των θυσιών του ελληνικού λαού.

Είμαστε έτοιμοι για όλες τις διαρθρωτικές αλλαγές, είμαστε έτοιμοι να εφαρμόσουμε τα μέτρα που έχουν νομοθετηθεί, ο ελληνικός λαός όμως, δεν αντέχει άλλες επιβαρύνσεις, ξεκαθάρισε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και για μία ακόμη φορά αναφέρθηκε στο θέμα των πλειστηριασμών, τονίζοντας πως δεν μπορεί να αρθεί η προστασία της α' κατοικίας.

Το δάνειο των 250 δισ που έχει πάρει η χώρα, εξυπηρετείται απολύτως και δεν έχει κινδυνεύσει καμία χώρα που μας έχει δανείσει, κανένας διεθνής οργανισμός, σημείωσε και χαρακτήρισε μίζερη και άδικη οποιαδήποτε άλλη προσέγγιση που εμφανίζει την Ελλάδα να έχει πάρει «δανεικά και αγύριστα». Περάσαμε μια δύσκολη περίοδο, συμπλήρωσε, αλλά αυτό τώρα πρέπει να φτάσει στο τέλος.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ