ΚΚΕ: Ο Τσίπρας μετά τον Αντρέα Παπανδρέου αντιγράφει και τον Γιώργο - iefimerida.gr

ΚΚΕ: Ο Τσίπρας μετά τον Αντρέα Παπανδρέου αντιγράφει και τον Γιώργο

ΚΚΕ: Τσίπρας μετά τον Αντρέα Παπανδρέου αντιγράφει και τον Γιώργο
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Μετά το σεργιάνι στα διάφορα ινστιτούτα, ο ΣΥΡΙΖΑ ξαναδίνει διαπιστευτήρια στο κεφάλαιο, ότι μπορεί να διαχειριστεί τα κέρδη και τα συμφέροντά του, χειραγωγώντας τον λαό με υποσχέσεις χωρίς αντίκρισμα», ήταν το αιχμηρότατο σχόλιο του ΚΚΕ μετά την ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στο Ελληνοαμερικανικό Επιμελητήριο.Παράλληλα στην ανακοίνωση του το ΚΚΕ υποστηρίζει πως ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης αντιγράφει τις προτάσεις του Γιώργου Παπανδρέου για την καπιταλιστική ανάπτυξη.

«Μετά τις εξετάσεις τύπου Τέξας, ο Αλέξης Τσίπρας αντιγράφει τις προτάσεις του Γ. Παπανδρέου για την καπιταλιστική ανάπτυξη, αποδεικνύοντας ότι βρίσκεται στην ίδια αντιλαϊκή όχθη με τη συγκυβέρνηση. Οι αναφορές για επενδύσεις στην καινοτομία και τις Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας, για ιδιωτικοποιήσεις, που τις βαφτίζει συμπράξεις, οι προτροπές στους μεγαλοεπιχειρηματίες να βγάλουν κέρδη με "κοινωνική και οικολογική ευαισθησία", θυμίζουν όλο και περισσότερο μέρες παλιού ΠΑΣΟΚ», αναφέρει σχόλιο του ΚΚΕ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ