Ισως το καλύτερο δώρο των Χριστουγέννων -Ενας 29χρονος πέταγε από ψηλά δολάρια σε εμπορικό κέντρο [βίντεο] - iefimerida.gr

Ισως το καλύτερο δώρο των Χριστουγέννων -Ενας 29χρονος πέταγε από ψηλά δολάρια σε εμπορικό κέντρο [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μπροστά σε μία ευχάριστη έκπληξη βρέθηκαν, χθες, Δευτέρα, οι επισκέπτες του εμπορικού κέντρου στη Μινεσότα των ΗΠΑ. Ενας 29χρονος ανέβηκε στον τέταρτο όροφο του κτιρίου και άρχισε να πετά δολάρια, θέλοντας να μοιράσει χαρά στους ανθρώπους εν όψει των Χριστουγέννων.Ο Σερτζ Βόρομπιοβ ανάρτησε στην ιστοσελίδα YouTube ένα βίντεο στο οποίο φαίνεται ο ίδιος να πετά από τον τέταρτο όροφο του τεράστιο κτιρίου τα χρήματα. «Τρελός τύπος πετά 1.000 δολάρια από τον τέταρτο όροφο του εμπορικού Mall of America» είναι ο τίτλος που έδωσε ο άνδρας στο βίντεο.

Εκπρόσωπος του εμπορικού συγκροτήματος δήλωσε στην εφημερίδα Μινεάπολις Σταρ Τρίμπιουν, ότι ο Βόρομπιοβ θα μπορούσε με αυτή την πράξη του να προκαλέσει σοβαρή αναστάτωση, ακόμα και των τραυματισμό ανθρώπων. Οι φρουροί ασφαλείας του εμπορικού αποδοκίμασαν επίσης την πράξη του άνδρα και τον προειδοποίησαν ότι θα μπορούσαν να τον συλλάβουν για ανάρμοστη συμπεριφορά.

Ο 29χρονος είπε ότι είχε περάσει μια ιδιαίτερα δύσκολη χρονιά αφού όχι μόνο χώρισε με τη σύζυγό του αλλά και έχασε την επιχείρησή του. Ωστόσο, όπως δήλωσε, ήθελε να μοιράσει λίγη χαρά στους ανθρώπους λίγο πριν τα Χριστούγεννα.

«Δεν έχω αρκετά χρήματα για να κάνω πολλά πράγματα και πρέπει να ξεπεράσω ένα φρικτό διαζύγιο», είπε. «Η σύζυγός μου πήρε ακόμα και τη γάτα μας και τώρα δεν μου λέει που βρίσκεται», δήλωσε ο 29χρονος.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ