Τα ζώδια της Τρίτης 3 Δεκεμβρίου - iefimerida.gr

Τα ζώδια της Τρίτης 3 Δεκεμβρίου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κριός

Γενικά
Η ζωή δεν πηγαίνει στην ευθεία, ούτε στον αυτόματο πιλότο, όσο και να το θέλουμε. Αφού λοιπόν είμαστε αναγκασμένοι να την διανύουμε με αρκετές στροφές, και ακόμη περισσότερο με βάση τις δικές μας πρωτοβουλίες, σήμερα δώστε σημασία να καταλάβετε τι πηγαίνει λάθος κάποιες φορές, επομένως και να το διορθώσετε. Ίσως είναι για εσάς μια σπουδαία ημέρα η σημερινή!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ο έρωτας δεν θέλει να ακούει μόνον ναι ή όχι, του αρέσει και να κατακτά. Να προσπαθεί. Επομένως, οι ελεύθεροι εκδηλώσετε σήμερα εκείνη την μικρή αντίσταση που θα του κάψει ευχάριστα την γλώσσα σαν το μπαχάρι. Οι δεσμευμένοι, καθώς φορές και η ένταση είναι επιθυμητή, ανάψτε την σπίθα όμως ελεγχόμενα. Θερμότητα θέλουμε, όχι πυρκαγιά.

Επαγγελματικές/Οικονομικές Προβλέψεις
Σε επαγγελματικό επίπεδο, αξιοποιήστε την οξυδέρκεια σας, καθώς είναι γεγονός πώς όταν θέλετε, βλέπετε μακριά. Επικοινωνήστε παράλληλα με σαφήνεια όμως χωρίς ταχύτητα στα λόγια, μόνον στην σκέψη. Και σήμερα, είναι όλοι δικοί σας. Κάντε, όμως «λογικές» κινήσεις για τα μάτια των άλλων. Όχι παράξενες!

Ταύρος

Γενικά
Σήμερα δράστε επίσης επί της ουσίας και όχι με βάση τα φαινόμενα. Κινηθείτε δηλαδή με ειλικρίνεια και όχι για να εντυπωσιάσετε, πόσο μάλλον, αν ο σκοπός σας είναι να πάρετε και όχι να δώσετε. Μέσα σε δύσκολες ή εύκολες στιγμές της καθημερινότητας σας, απαιτείται κυρίως ευπρέπεια σήμερα!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ο έρωτας σήμερα μπορεί να σας προκαλέσει ακόμη και δια της απουσίας του. Ή απλώς να φανταστήκατε, πως αν κάνετε πάρα πολλά, θα σας εκτιμήσει περισσότερο. Ας πούμε απλώς, οι ελεύθεροι καθίστε φρόνημα μην τυχόν και τον χάσετε, παρόντα ή απόντα. Ενώ οι δεσμευμένοι, δώστε χώρο στην σχέση σας, γιατί δεν αποκλείεται, να προκαλέσετε προστριβές, ακόμη και άθελα σας.

Επαγγελματικές/Οικονομικές Προβλέψεις
Σε επαγγελματικό επίπεδο, μάλλον δεν αισθάνεστε έτοιμοι να πάρετε το κεφάλι του δράκου και να σώσετε την πριγκίπισσα σήμερα. Κι αφού παράλληλα, η εργασία δεν είναι παραμύθι και το ξέρετε καλύτερα από τον καθένα, εξασφαλίστε και τα έσοδα σας, όχι μόνον την δράση.

Δίδυμοι

Γενικά
Σήμερα, η νέα Σελήνη ήδη από νωρίς απέναντι σας, θα σας ζητήσει να αποδείξετε κάποια πράγματα, τόσο στον εαυτό σας όσο και απέναντι σε άλλους. Έτσι, απαιτείται να επιδείξετε αποφασιστικότητα, όχι όμως επιμονή χωρίς λόγο. Διαχωρίστε μέσα σας αυτά τα δυο και να θυμάστε πως μια τέτοια διάκριση, μπορεί να κρίνει τελικώς, αν τα αποτελέσματα θα είναι θετικά ή όχι.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ο έρωτας θέλει να ξέρει τι σκέφτεστε και μάλλον θα σας δοκιμάσει και για το πόσο έτοιμοι είστε να πράξετε. Έτσι, οι ελεύθεροι φροντίστε να είστε ξεκάθαροι με τον εαυτό σας, για να μην σας πιάσει απροετοίμαστους. Οι δεσμευμένοι, αναγνωρίστε στον εαυτό σας κάποια δικαιώματα, όμως καθώς η συνύπαρξη δημιουργεί και υποχρεώσεις, διαχωρίστε τα και κινηθείτε ισορροπημένα.

Επαγγελματικές/Οικονομικές Προβλέψεις
Σε επαγγελματικό επίπεδο, μην απορήσετε αν συνεργάτες σας ζητήσουν να πάρετε θέσεις εκεί που δεν περιμένατε. Αξιοποιήστε την οξύνοια σας, και να είστε σίγουροι, πως με λίγη αποφασιστικότητα, θα κάνετε «θαύματα». Όλα καλά λοιπόν!

Καρκίνος

Γενικά
Η όψη της Νέας Σελήνης ήδη από την νύχτα, έρχεται να σας αποκαλύψει μυστικά για εσάς τους ίδιους, και καλό θα είναι να φανείτε «λογικοί» στο σύνολο της ημέρας. Λάθη που έγιναν στο άμεσο παρελθόν δεν χρειάζεται να επαναληφθούν. Επομένως πάρτε αποφάσεις που θα σας πάνε παρακάτω, ακόμη και αν αυτές εμπεριέχουν την φράση «συγχωρώ τον εαυτό μου, και αποδέχομαι την καθημερινότητα μου». Κυρίως αυτήν!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ο έρωτας μπορεί να παίξει με την καθημερινότητα σας, εκείνο που δεν χρειάζεται είναι να το κάνετε εσείς οι ίδιοι. Έτσι, οι ελεύθεροι αποφασίστε για την καθημερινότητα σας, όχι για τον έρωτα μέσα σε αυτήν. Αν τον εμπεριέχει, καλό θα βγει. Οι δεσμευμένοι, φροντίστε να δείτε μακριά. Μην «κλείνετε» τα μάτια για συναισθηματικούς λόγους...

Επαγγελματικές/Οικονομικές Προβλέψεις
Σε επαγγελματικό επίπεδο, αναλύστε με πρακτικότητα τα γεγονότα. Σαφώς η ημέρα σας ζητά να οραματιστείτε, απλώς μην εθελοτυφλήσετε επειδή απλώς, συμπαθήσατε κάποιους στόχους περισσότερο από κάποιους άλλους. Συνδυάστε το όνειρο με τις ικανότητες που διαθέτετε!

Λέων

Γενικά
Σήμερα την νύχτα η Σελήνη συναντά τον Ήλιο, και καλό θα είναι, κατά την διάρκεια της ημέρας, να μην ξεγελαστείτε από τα όμορφα λόγια εκείνων που μπορούν να σας τα προσφέρουν. Η νέα Σελήνη μπορεί να σας προσφέρει μια νέα, ουσιαστική πορεία για την ζωή σας, αρκεί να την επιθυμήσετε περισσότερο από την βολή. Σαφώς η επιλογή, θα έρθει από εσάς τους ίδιους.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ο έρωτας έχει πολλά σχέδια, άλλα όμως σας εξυπηρετούν και άλλα όχι. Έτσι, οι ελεύθεροι φροντίστε να μην παραδώσετε τα όνειρα σας στα χέρια τρίτων, επειδή σας μοιάζουν καλοί...ταχυδακτυλουργοί! Οι δεσμευμένοι, αναλογιστείτε ποια είναι τα πραγματικά σας όνειρα μέσα στην σχέση, και σήμερα μοιραστείτε τα με τον σύντροφο σας. Η βοήθεια του, ίσως αποδειχθεί πολύτιμη!

Επαγγελματικές/Οικονομικές Προβλέψεις
Σε επαγγελματικό επίπεδο, εστιάστε προς κατευθύνσεις που διακρίνετε πως αποδίδουν. Αφήστε λίγο πιο πίσω υποθέσεις που πεισματικά δεν λένε να «κινηθούν». Ασχοληθείτε με ό,τι αναγνωρίζεται, καθώς η εργασία δεν εμπεριέχει μόνον την έννοια της δημιουργίας, αλλά και της απολαβής.

Παρθένος

Γενικά
Καθώς είστε επαρκώς πρακτικοί, γνωρίζετε πως να καταλάβετε κάποια πράγματα, ο πιο απλός τρόπος είναι να συνδυάσετε μέσα στην σκέψη σας, την προσπάθεια με το αποτέλεσμα. Σήμερα όμως, καλείστε να κάνετε το ίδιο «πράγμα», σε μη υλικό επίπεδο. Αναλογιστείτε λοιπόν το πόσο ανταποδίδετε οι ίδιοι την αγάπη που σας προσφέρουν άνθρωποι του περιβάλλοντος σας, και με ποιον τρόπο. Αρκεί;

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ο έρωτας δεν είναι μόνον ένα παιχνίδι για τον ελεύθερο χρόνο. Είναι κάτι παραπάνω. Οι ελεύθεροι λοιπόν σήμερα, αναλογιστείτε μήπως υπάρχει κάποιο νόημα πίσω από την επιμονή του να εισχωρήσει στην ζωή σας. Οι δεσμευμένοι, καθώς δεν σημαίνει πως όλοι μας έχουμε καταλάβει την αξία του, αναλογιστείτε τι σας έκανε να μην ζείτε ερημίτες στο βουνό...Και χαρείτε τον έπειτα!

Επαγγελματικές/Οικονομικές Προβλέψεις
Σε επαγγελματικό επίπεδο, αν κάποιος συνεργάτης έχει απαιτήσεις που σας δυσαρεστούν, αν παράλληλα κρίνετε πως έχετε έρθει πολύ κοντά, ίσως να του αναγνωρίζατε το δικαίωμα να διαφοροποιήσει την στάση του από την δική σας. Μια και καλή!

Ζυγός

Γενικά
Σήμερα αδρανείτε ελαφρώς, και αυτό οφείλεται στο γεγονός, πως η νέα Σελήνη ήδη από την νύχτα, μπορεί να σας μεταφέρει μηνύματα αισιοδοξίας. Τα οποία όμως εντέλει, να σας αποπροσανατολίσουν περισσότερο, παρά να σας βοηθήσουν, αν δεν φανείτε περισσότερο πρακτικοί, παρά οραματιστές. Πόσο μάλλον απλώς ιδεολόγοι από συνήθεια. Ζυγίστε τις καταστάσεις και επιπλέον, ζητήστε αποδείξεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ο έρωτας δεν έχει σαφή τοποθέτηση σήμερα, και οι ελεύθεροι, μάλλον θα χρειαστεί να είστε λίγο προσεκτικοί όσον αφορά εκδηλώσεις σας απέναντι του. Οι δε δεσμευμένοι, μην περιμένετε πως σε κάθε σας κίνηση ο σύντροφος θα δηλώνει αυτομάτως θαυμαστής σας. Αντιθέτως, μπορεί να αποστασιοποιείται από την στάση σας, και αυτό να σας ενοχλήσει.

Επαγγελματικές/Οικονομικές Προβλέψεις
Σε επαγγελματικό επίπεδο, αναλογιστείτε τα υπέρ και τα κατά κάθε φορά που συμφωνείτε ή διαφωνείτε με τους συνεργάτες σας, και καθώς δεν γίνεται να βρίσκεστε διαρκώς ούτε σε συμφωνία ούτε σαφώς σε «κόντρα», σήμερα ανακαλέστε όπου έχετε σφάλει, όμως απαιτείστε αντιθέτως τα δίκαια σας, εκεί που σας αναλογούν.

Σκορπιός

Γενικά
Σήμερα η νέα Σελήνη στον φυσικό σας δεύτερο οίκο, θα σας δώσει μια αίσθηση μέσα σας, πως εκείνα που επιθυμείτε έχουν κάθε λόγο να πραγματοποιηθούν. Εκείνο όμως που δεν θα σας πει η ημέρα, είναι το τι θα χρειαστεί να «θυσιάσετε». Αυτό, θα πρέπει να το βρείτε από μόνοι σας. Έτσι, αξιολογήστε τι σας κρατάει πίσω και αφήστε το ελεύθερο. Σιγά-σιγά, έρχεται η ώρα των αλλαγών για εσάς.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ο έρωτας δεν είναι πάντοτε ούτε σαφής ούτε ευχάριστος. Ίσως πάλι αν ήταν, να σας φαινόταν βαρετός. Επομένως οι ελεύθεροι, μην γκρινιάζετε επειδή τυχόν σας «δυσκολεύει», αρκεί να αξίζει τον κόπο. Οι δεσμευμένοι, καθώς η αγάπη διαφέρει από τον πόθο, καλά θα κάνετε να τα διαχωρίσετε πριν διαλέξετε...

Επαγγελματικές/Οικονομικές Προβλέψεις
Σε επαγγελματικό επίπεδο μην πιέσετε πολύ τον εαυτό σας σήμερα, καθώς εύκολα θα ξεπεράσετε τα όρια σας. Καλύτερα θα είναι να οξύνετε την σκέψη σας, ώστε να αναγνωρίσετε νέες ευκαιρίες που τυχόν σας προσφέρονται. Μάθετε να λέτε και...«ως εδώ»!

Τοξότης

Γενικά
Η νέα Σελήνη μέσα στο ζώδιο σας ήδη από την νύχτα, θα σας προσφέρει τα εφόδια να δοκιμάσετε νέα πράγματα. Καθώς όμως η Σελήνη θα «κοντράρει» ώρες αργότερα τον κυβερνήτη σας, εκδηλώστε ξεκάθαρες προθέσεις όπως και σαφείς τοποθετήσεις επάνω σε ζητήματα που σας αφορούν. Εστιάστε σε έναν στόχο, και επιμείνετε σ' αυτόν.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ο έρωτας μπορεί να δείχνει φιλικός και φορές να έχει άλλα στον νου του. Έτσι, οι ελεύθεροι φροντίστε να είστε σίγουροι για το πού στρέφετε το ενδιαφέρον σας. Οι δεσμευμένοι, καθώς ο σύντροφος σας μπορεί να βλέπει πολύ διαφορετικά κάποια πράγματα, εστιάστε κυρίως σε εκείνα που σας ενώνουν. Αν όχι, μπορεί να κοντραριστείτε!

Επαγγελματικές/Οικονομικές Προβλέψεις
Σε επαγγελματικό επίπεδο, δοκιμάστε όμως μην «κολλήσετε» σε υποθέσεις, πόσο μάλλον σε ανθρώπους, που πιστεύετε πως έχουν κάτι να σας προσφέρουν. Μπορεί πράγματι να έχουν. Μπορεί όμως και όχι. Και στην δεύτερη περίπτωση, τόσο η σας εικόνα στην «αγορά» όσο και το ταμείο σας, μπορεί να υποστούν ζημίες.

Αιγόκερως

Γενικά
Δίας και Κρόνος όλο και έρχονται πιο κοντά, γεγονός που μπορεί να σας δημιουργήσει πολύ ευνοϊκές συνθήκες για την καθημερινότητα σας, αρκεί να το επιτρέψετε. Το προσωπείο του «σκληρού» μπορεί να απέδιδε πριν μια δεκαετία, σήμερα όμως αν θέλετε να τα βρείτε πραγματικά με τον εαυτό σας και να πάτε βήματα μπροστά στην ζωή σας, απαιτείται να ανασκαλίσετε τον υπέροχο, βαθύ, εσωτερικό εαυτό σας.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ο έρωτας μπορεί να είναι μια επιφανειακή κατάσταση, μπορεί όμως να είναι ουσιώδης και να μετουσιωθεί σε μια βαθειά αγάπη. Έτσι οι ελεύθεροι, σήμερα προτιμήστε την δεύτερη περίπτωση, καθώς η πρώτη δεν θα σας πάει πουθενά. Οι δεσμευμένοι, καθώς η αγάπη βρίσκεται ήδη στην ζωή σας, -τουλάχιστον έτσι πρέπει να αισθάνεστε-, εκδηλώστε την κι αφήστε την να φέρει τον σύντροφο σας ακόμη πιο κοντά.

Επαγγελματικές/Οικονομικές Προβλέψεις
Σε επαγγελματικό επίπεδο, καθώς δεν αποκλείεται δυσκολίες που αντιμετωπίζετε να είναι για καλό, ασχοληθείτε παράλληλα, και με το πώς θα περνάτε καλά με αυτό που κάνετε.

Υδροχόος

Γενικά
Αυτόν τον καιρό, σαν να βγαίνουν διαρκώς λάθη στην επιφάνεια. Όμως σήμερα αφήστε τον εαυτό σας να δει δίχως άγχος, εκείνα που πλέον μπορούν να σταθούν αρωγοί, στην καθημερινότητα σας. Μια αλλαγή διαφαίνεται, όμως για να γίνει πράξη η θεωρία και πραγματικότητα η υπόθεση, εκείνοι που πρέπει να κινηθούν είστε εσείς και κανένας άλλος. Αφήστε στην άκρη το άγχος, και αναζητήστε την ουσία.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ο έρωτας ή η αγάπη, είναι έννοιες με μεγάλη αξία. Καμμιά όμως δεν έρχεται κοντά, αν πρωτίστως δεν είμαστε εμείς ευχαριστημένοι, με αυτό που έχουμε. Οι ελεύθεροι, βάλτε το καλά στον νου σας. Οι δεσμευμένοι, θυμηθείτε απλώς, πως η ίδια ζωή είναι όμορφη ή «δύσκολη», αναλόγως του πως επιθυμούμε να την βλέπουμε οι ίδιοι. Η αγάπη είναι εσωτερική επανάσταση!

Επαγγελματικές/Οικονομικές Προβλέψεις
Σε επαγγελματικό επίπεδο, μην δοκιμάσετε να πείσετε άλλους για πράγματα που ούτε οι ίδιοι δεν πιστεύετε. Εστιάστε στην ουσία των πραγμάτων, δράστε, και αφήστε τους να πειστούν τυχόν από μόνοι, βλέποντας τα αποτελέσματα.

Ιχθείς

Γενικά
Σήμερα διαχωρίστε την θέση σας από τους πάντες και τα πάντα. Αφήστε τους να κάνουν ό,τι θέλουν, όπως θέλουν και για όσο θέλουν. Καθώς βέβαια έχετε το αυτό δικαίωμα, αποστασιοποιηθείτε από όπου δεν σας αρέσει να παραβρίσκεστε, και μην προσποιήσετε τον ευχάριστο χαρακτήρα, που τα ανέχεται όλα κι όμως δεν μιλάει. Αντιθέτως δώστε στον εαυτό σας το δικαίωμα, να κλείσει πόρτες, να ανοίξει άλλες, ευρισκόμενοι εντέλει μακριά από όπου δεν σας αρέσει πλέον.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ο έρωτας συνήθως φροντίζει τον εαυτό του, γι' αυτό και είναι και επώδυνος όταν δεν μας κάνει την χάρη. Οι ελεύθεροι ας θυμάστε απλώς, πως έχετε το ίδιο δικαίωμα. Οι δεσμευμένοι, αν η σχέση σας, σας παρέχει το δικαίωμα της «ελεύθερης αναπνοής» εντός της, εκτιμήστε το στην πράξη. Κάντε κάτι νέο για εσάς.

Επαγγελματικές/Οικονομικές Προβλέψεις
Σε επαγγελματικό επίπεδο, νέες εξελίξεις ετοιμάζονται, και άνθρωποι που ανέκαθεν ήθελαν να σας κρατάνε υπό, μάλλον να αρχίσουν να το βρίσκουν δύσκολο, αν κρίνουμε από τις όψεις. Ενεργοποιηθείτε θα έλεγα!

Πηγή: http://www.astrologos.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ