Νικήτας Κακλαμάνης: Πιθανό το ενδεχόμενο τριπλών εκλογών το Μαΐο - iefimerida.gr

Νικήτας Κακλαμάνης: Πιθανό το ενδεχόμενο τριπλών εκλογών το Μαΐο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ανοιχτό άφησε το ενδεχόμενο ο Νικήτας Κακλαμάνης για τη διεξαγωγή τριπλών εκλογών το Μάιο σε περίπτωση ευνοϊκής συγκυρίας. Παράλληλα, προανήγγειλε ότι σε περίπτωση που γίνουν μόνο αυτοδιοικητικές και εκλογές για την Ευρωβουλή, θα είναι υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων.

Ο κ.Κακλαμάνης μιλώντας στο δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΙ ανέφερε ότι «μπορεί το Σύνταγμα να λέει ότι εκλογές γίνονται κάθε τέσσερα χρόνια, ωστόσο δεν είναι κάτι που το απαγορεύει» . Ο βουλευτής της ΝΔ τόνισε ότι ο κ Σαμαράς λειτουργεί πάντα θεσμικά ωστόσο, όπως χαρακτηριστικά είπε «εάν ο κ. Σαμαράς αντιληφθεί ότι δεν τηρούνται τα συμφωνηθέντα, μην εκπλαγείτε αν θυμηθεί τον Σαμαρά του 1993».

Οσον αφορά τον ίδιο, ο κ. Κακλαμάνης ανέφερε πως εάν γίνουν τριπλές εκλογές θα θέσει υποψηφιότητα για βουλευτής, ενώ εάν γίνουν διπλές, δηλαδή μόνο αυτοδιοικητικές και εκλογές για την Ευρωβουλή, θα θέσει υποψηφιότητα για το δήμο Αθηνών και πρόσθεσε: «Δεν πιστεύω ότι η ΝΔ θα δώσει επίσημα το χρίσμα για τις δημοτικές εκλογές».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ