Νέα 48ωρη απεργία στο Πολυτεχνείο - iefimerida.gr

Νέα 48ωρη απεργία στο Πολυτεχνείο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε θρίλερ εξελίσσεται η κόντρα του υπουργού Παιδείας, Κωνσταντίνου Αρβανιτόπουλου με τους διοικητικούς υπαλλήλους, με αποτέλεσμα εκατοντάδες φοιτητές να παραμένουν «όμηροι» της τραγικής κατάστασης που επικρατεί στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση.

Οι διοικητικοί υπάλληλοι του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου (ΕΜΠ) φαίνεται να εμμένουν στην αρχική τους στάση, καθώς αποφάσισαν να προχωρήσουν σε νέα 48ωρη απεργία, την Τετάρτη και την Πέμπτη, με 168 ψήφους υπέρ και 128 κατά. Διάλογο ζήτησαν 68 διοικητικοί. Ωστόσο, την Τετάρτη αναμένεται να πραγματοποιήσουν γενική συνέλευση, προκειμένου να καθορίζουν τη περαιτέρω στάση τους.

η Γενική Συνέλευση των Διοικητικών Υπαλλήλων του Πανεπιστημίου Αθηνών, οι οποίοι κατά πάσα πιθανότητα θα στήσουν κάλπη για να αποφασίσουν για το μέλλον της απεργίας τους. Συνεδρίαση και της Συγκλήτου του ΕΚΠΑ εντός της ημέρας. Αυτή την ώρα σε εξέλιξη βρίσκεται

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ