Στο έλεος της κακοκαιρίας η Πελοπόννησος- Κατολισθήσεις και πτώσεις βράχων στο οδόστρωμα λόγω βροχής - iefimerida.gr

Στο έλεος της κακοκαιρίας η Πελοπόννησος- Κατολισθήσεις και πτώσεις βράχων στο οδόστρωμα λόγω βροχής

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Προβλήματα έχει προκαλέσει η κακοκαιρία στο οδικό δίκτυο της Πελοποννήσου, από κατολισθήσεις και πτώσεις βράχων στο οδόστρωμα, ενώ σε αρκετούς δρόμους έχει διακοπεί η κυκλοφορία.

Στην Κορινθία, έχει διακοπεί, λόγω κατολισθήσεων, η κυκλοφορία των οχημάτων στον δρόμο που συνδέει το Ξυλόκαστρο με τα Καρυώτικα και οι οδηγοί κινούνται μέσω παρακαμπτηρίων οδών, ενώ κλειστός είναι και ο δρόμος από τον αυτοκινητόδρομο Κορίνθου- Τρίπολης προς τη Νεμέα, λόγω καθίζησης και η κυκλοφορία, από και προς τη Νεμέα διεξάγεται μέσω του κόμβου Αρχαίας Νεμέας.

Στην Αργολίδα, λόγω κατολισθήσεων στο 15ο χλμ της παλαιάς εθνικής οδού Άργους- Τρίπολης, στο ύψος του Αχλαδόκαμπου, η κυκλοφορία των οχημάτων διεξάγεται από το ένα ρεύμα κυκλοφορίας. Επίσης έχει διακοπεί η κυκλοφορία, λόγω κατολίσθησης, στο 1,5 χλμ του δρόμου Στέρνας- Γυμνού και λόγω καθίζησης, στο 5,8 χλμ του επαρχιακού δρόμου Καπαρελίου- Λυρκείας. Η επικοινωνία με τα χωριά αυτά της ορεινής Αργολίδας διεξάγεται μέσω άλλων δευτερευόντων οδών.

Στη Λακωνία, πρόβλημα υπάρχει στο 15ο χλμ της εθνικής οδού Αρεόπολης- Καλαμάτας, όπου λόγω κατολισθήσεων, η κυκλοφορία των οχημάτων διεξάγεται από το ένα ρεύμα κυκλοφορίας. Τέλος, έχει διακοπεί η κυκλοφορία λόγω κατολισθήσεων, στο 1,5 χλμ της επαρχιακής οδού Άρνας- Πετρίνας και διεξάγεται μέσω παρακαμπτηρίων oδών.

φωτογραφία: eurokinissi

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ