Καραμπόλα με 127 οχήματα στο Άμπου Ντάμπι! - iefimerida.gr

Καραμπόλα με 127 οχήματα στο Άμπου Ντάμπι!

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στις 8 το πρωί της Κυριακής 3/4 σε κεντρικό οδικό άξονα του Άμπου Ντάμπι σημειώθηκε μεγάλη καραμπόλα, ευτυχώς μόνο με ένα νεκρό, αλλά αρκετούς τραυματίες.

Το δυστύχημα συνέβη στην εθνική οδό του Άμπου Ντάμπι, μεταξύ των πόλεων Sahama και Ghantoot και σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες , πιθανά να προκλήθηκε λόγω της έντονης ομίχλης που επικρατούσε στην περιοχή. Εκτός από τον ένα νεκρό υπήρξαν και 61 τραυματίες, εκ των οποίων 7 νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση.

Σύμφωνα με στοιχεία της αστυνομίας, η ουρά των τρακαρισμένων αυτοκινήτων έφτανε τα 2 χιλιόμετρα, ενώ η ταχύτητα των οχημάτων λίγο πριν την καραμπόλα ξεπερνούσε σύμφωνα με τις μετρήσεις τους τα 120 χιλ/ώρα μολονότι οι καιρικές συνθήκες ήταν επικίνδυνες (η ορατότητα δεν ξεπερνούσε τα 50 μέτρα) και αποδίδουν στην υπερβολική ταχύτητα σε συνδυασμό με την ομίχλη τα αίτια του δυστυχήματος.

Μάλιστα δεν είναι η πρώτη φορά που μαζική καραμπόλα σημειώνεται στο Άμπου Ντάμπι, λόγω ομίχλης, αφού και τον Μάρτιο του 2008 είχαμε 5 νεκρούς σε καραμπόλα 60 και πλέον οχημάτων. Όμως αυτή είναι η μεγαλύτερη στην ιστορία του Άμπου Ντάμπι.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ