Τα ζώδια της Δευτέρας 2 Δεκεμβρίου - iefimerida.gr

Τα ζώδια της Δευτέρας 2 Δεκεμβρίου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μάθετε τι προβλέπουν σήμερα τα άστρα για εσάς. Αναλυτικές προβλέψεις για τα αισθηματικά, τα επαγγελματικά, τα οικονομικά και την υγεία σας.

Κριός

Γενικά
Σήμερα η Σελήνη περνάει στον φιλικό σας Τοξότη, πρώτα όμως θα σχηματίσει μια θετική όψη με τον κυβερνήτη σας από τον Σκορπιό. Έτσι, θα σας δώσει την αίσθηση πως θα πρέπει να αναλύσετε τα γεγονότα κάπως πιο «βαθιά». Αποδεχθείτε μια τέτοια αίσθηση, και να είστε σίγουροι πως μπορεί να ανακαλύψετε πολλά όμορφα πράγματα τόσο για τον εαυτό σας, όσο και για τον κόσμο απέναντι σας.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ο έρωτας σήμερα μπορεί να σας δώσει την εντύπωση πως παρακολουθεί με προσοχή τα όσα λέτε ή κάνετε για εκείνον. Έτσι, οι ελεύθεροι αξιοποιήστε θετικά το γεγονός ώστε να περάσετε τα μηνύματα σας. Οι δεσμευμένοι, κάντε επίσης σαφές, πως είστε εκεί επειδή το θέλετε και όχι επειδή έτυχε...

Επαγγελματικές/Οικονομικές Προβλέψεις
Σε επαγγελματικό επίπεδο, ελάτε πιο κοντά με συνεργάτες σας, και ανακαλύψτε από κοινού, πόσο εποικοδομητική συνεργασία μπορείτε να αποκομίσετε, αναλαμβάνοντας έκαστος, τομείς στους οποίους υπερτερεί. Πάρτε την σωστή θέση στην ομάδα σήμερα, και θαυμάστε τόσο στον εαυτό σας, όσο και τα αποτελέσματα.

Ταύρος

Γενικά
Σήμερα η Σελήνη και η κυβερνήτης σας η Αφροδίτη θα σχηματίσουν μια δύσκολη όψη, και καλό θα είναι τις αποφάσεις για την ζωή και την καθημερινότητα σας, να τις πάρετε με κριτήρια την αισιοδοξία και την βεβαιότητα πώς όλα θα πάνε κατ' ευχή. Σε κάθε άλλη περίπτωση, δεν αποκλείεται να μεγαλοποιήσετε ακόμη και μικροπροβλήματα, με αποτέλεσμα να βάλετε οι ίδιοι εμπόδια στον εαυτό σας, χωρίς ιδιαίτερο ουσιαστικά, λόγο.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ο έρωτας μπορεί να σας περάσει από εξετάσεις σήμερα, απρόσωπα όχι προσωποποιημένα, επομένως οι ελεύθεροι, φροντίστε να δείξετε καλή συμπεριφορά και να περάσετε με άριστα. Οι δεσμευμένοι, καθώς η ημέρα μπορεί να σας παγιδεύσει σε ανούσιες ενασχολήσεις γενικώς, οργανώστε τον χρόνο σας έτσι, ώστε η σχέση σας, να σας προσφέρει μια ευχάριστη δικλείδα ασφαλείας.

Επαγγελματικές/Οικονομικές Προβλέψεις
Σε επαγγελματικό επίπεδο, μην εξαντλήσετε τις δυνάμεις σας από μόνοι, ούτε τις δυνατότητες σας από νωρίς. Σε κάθε περίπτωση λοιπόν, πρωτίστως αναγνωρίστε. Κινηθείτε μόνον όταν είστε πλέον σίγουροι για τα δεδομένα που επικρατούν.

Δίδυμοι

Γενικά
Σήμερα ακούσετε την φωνούλα μέσα σας, που λέει «καθίστε στην άκρη και μην εμπλέκεστε ιδιαίτερα». Η όψη που σχηματίζει ο Ερμής τόσο με την Σελήνη όσο και με τον Πλούτωνα -από το πλάι της-, μπορεί είτε να σας ανοίξει δρόμους που δεν περιμένατε, είτε να τους κλείσει. Ακόμη όμως και αν ανοίξει νέους, δεν σημαίνει πως είναι για «καλό». Ενεργοποιήστε την ικανότητα διάκρισης σας.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ο έρωτας σήμερα δεν έχει την διάθεση που υποθέτετε, επομένως οι ελεύθεροι κάντε το καλύτερο που μπορείτε, όμως μην δεχθείτε να σας κατευθύνει εκείνος ούτε την σκέψη, ούτε τις αποφάσεις. Οι δεσμευμένοι, καθώς η ημέρα επιφυλάσσει εκπλήξεις που ίσως δεν είναι ευχάριστες, μην εναντιωθείτε στον σύντροφο σας, χωρίς λόγο. Όμως βάλτε του φρένο, αν παρεκτραπεί ο ίδιος.

Επαγγελματικές/Οικονομικές Προβλέψεις
Σε επαγγελματικό επίπεδο, αποφύγετε να αναστατώσετε ή να αναστατωθείτε στον χώρο εργασίας σας. Καθώς πολλοί θα θελήσουν πολλά και διαφορετικά, γεγονός που θα δυσκολέψει μια συνδυασμένη προσπάθεια προς μια συγκεκριμένη κατεύθυνση.

Καρκίνος

Γενικά
Η κυβερνήτης σας η Σελήνη, σήμερα βγαίνει από τον Σκορπιό για να περάσει στον Τοξότη, έτοιμη για την -καθαρά ημερολογιακώς- αυριανή νέα Σελήνη. Καθώς στα τελευταία της βήματα θα συναντήσει τον Ερμή βάλλοντας μαζί του εναντίον του Πλούτωνα, καλό θα είναι να προσέξετε τα ξεσπάσματα που τυχόν θα δημιουργήσετε κατά την διάρκεια της ημέρας. Μπορεί να βλάψουν στόχους που είναι σημαντικοί για εσάς, ή που σε κάθε περίπτωση, καταπιάνεστε μαζί τους καιρό τώρα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ο έρωτας μπορεί να σας βγάλει εκτός εαυτού σήμερα, επομένως οι ελεύθεροι θα χρειαστεί να προσέξετε σε ποιους δίνεται σημασία και για ποιόν λόγο. Οι δεσμευμένοι, καθώς πολλά μπερδέματα μπορεί να συμβούν, επιλύσετε αυτά, όχι την συμπεριφορά του συντρόφου σας. Μην αναζητήσετε «ενόχους» σήμερα...

Επαγγελματικές/Οικονομικές Προβλέψεις
Σε επαγγελματικό επίπεδο, εξετάστε την περίπτωση, μια συνεργασία σας να χρειαστεί την κατανόηση σας, και καλό θα είναι να την δείξετε. Σε κάθε άλλη περίπτωση, δεν αποκλείεται, μια καλή συνεργασία να βρεθεί σε αδιέξοδο.

Λέων

Γενικά
Ο Ήλιος ετοιμάζεται να υποδεχθεί την Σελήνη μετά τα μεσάνυχτα, και παράλληλα ενεργοποιεί επιδράσεις του θεραπευτή Χείρωνα. Καλό θα είναι λοιπόν να έχετε ενεργοποιημένη τόσο την καλή σας διάθεση ως κίνητρο πίσω από κάθε σας πράξη, όσο και την εμπιστοσύνη, πως όλα θα πάνε καλά. Διότι όσο περισσότερο το αισθάνεστε, τόσο περισσότερο βοηθάτε οι ίδιοι τον κυβερνήτη σας, να σας προσφέρει την ευεργετική του επίδραση.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ο έρωτας περιμένει πολλά από εσάς, σήμερα, επομένως οι ελεύθεροι μην σπαταλήσετε την ενέργεια σας σε «λάθος» ανθρώπους. Εμπιστευτείτε την καρδιά σας κι εκείνη ξέρει που να σας οδηγήσει. Οι δεσμευμένοι, καθώς ο σύντροφος σας, μπορεί να δείχνει αποσυντονισμένος σήμερα, βοηθήσετε τον όμως μην σας ρίξει. Να τον ανεβάσετε!

Επαγγελματικές/Οικονομικές Προβλέψεις
Σε επαγγελματικό επίπεδο, εξετάστε την πιθανότητα, κάποιος συνεργάτης να κάνει λάθος υπολογισμούς και όμως να βγάζει εντελώς τυχαία, σωστά συμπεράσματα. Επαληθεύστε μαζί του και μην ακολουθήσετε τυφλά τους συλλογισμούς του. Δεν αποκλείεται να αποπροσανατολιστείτε όλοι μαζί.

Παρθένος

Γενικά
Ο κυβερνήτης σας ο Ερμής, σήμερα θα συναντήσει την Σελήνη στον Σκορπιό, και μαζί θα βάλλουν κατά του Πλούτωνα, κυβερνήτη του ζωδίου. Επομένως ας είστε λίγο περισσότερο προσεκτικοί. Δεν είναι ευγενικό να προσβάλλουμε τον οικοδεσπότη μέσα από το σπίτι του. Μάλιστα, καθώς μετά τα μεσάνυχτα η νέα Σελήνη -που σαφώς ημερολογιακά μετρά ως αυριανή-, δεν αποκλείεται να υποδυθεί την ανίδεη. Από αύριο... ίσως να λογοδοτήσετε μόνοι εσείς...

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ο έρωτας σήμερα δεν ξέρει τι θέλει, και επομένως δεν αποκλείεται να σας αφήσει μετέωρους. Επομένως, οι ελεύθεροι μην εμπιστευτείτε απλώς και μόνον ωραία λόγια. Ακούστε την καρδιά σας, όχι το «μυαλό». Οι δεσμευμένοι, αφιερώστε χρόνο να καταλάβετε προς τι η ασυνεννοησία, ώστε να πάψει και όχι να ενισχυθεί.

Επαγγελματικές/Οικονομικές Προβλέψεις
Σε επαγγελματικό επίπεδο, αποφύγετε να ανταλλάξετε λόγια χωρίς νόημα. Αναλύστε κάθε περιστατικό με βάση την πρακτικότητα που σας διακρίνει. Επομένως αναζητήστε την ουσία καθώς εκεί θα βρείτε απαντήσεις που θα φέρουν αποτελέσματα. Προσπεράστε ανόητες συμπεριφορές και φερθείτε ως επαγγελματίες.

Ζυγός

Γενικά
Η Σελήνη βάλλει κατά της Αφροδίτης σήμερα προς το τέλος της ημέρα. Και καθώς επακολουθεί όψη νέας Σελήνης μετά τα μεσάνυχτα, τουτέστιν τυπικώς αύριο ουσιαστικώς όμως σήμερα, καλό θα είναι να μην υποπέσετε στο σφάλμα να υποτιμήσετε περιστατικά της ημέρας. Δεν αποκλείεται, να σας παρουσιάσουν τα «κλειδιά» που θα σας ανοίξουν ή θα σας κλείσουν πόρτες πολύ σύντομα. Δώστε σημασία λοιπόν!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ο έρωτας μπορεί να θέλει να σας πει πράγματα, όμως να διστάζει. Έτσι, οι ελεύθεροι, φροντίστε να τα δείτε ακόμη και στο βλέμμα. Οι δε δεσμευμένοι, για να μην απορείτε για την στάση του συντρόφου σας σήμερα, εξετάστε την καθημερινότητα του έξω από την σχέση. Σταθείτε του παράλληλα!

Επαγγελματικές/Οικονομικές Προβλέψεις
Σε επαγγελματικό επίπεδο, δεν αποκλείεται συνεργάτες να εκδηλώσουν παράξενες ή καθαρά δύστροπες συμπεριφορές σήμερα, και καλό θα είναι να προσπεράσετε τέτοιου είδους μικρότητες. Δεν θα σας οδηγήσουν πουθενά σε επίπεδο προσωπικής εξέλιξης. Ασχοληθείτε λοιπόν με την δική σας σταδιοδρομία, να μην υπάρχουν καν τριγύρω σας, ανάλογα περιστατικά.

Σκορπιός

Γενικά
Η Σελήνη βγαίνει σήμερα από το ζώδιο σας, πριν όμως από αυτό, θα συναντήσει τον Ερμή που θα της μεταφέρει μηνύματα που αφορούν την όψη της ως νέα Σελήνη μετά τα μεσάνυχτα. Στραφείτε μέσα σας και αναζητήστε ουσιαστικούς στόχους για την ζωή σας και να είστε σίγουροι πως αν σήμερα κάνετε τις σωστές επιλογές, δεν αποκλείεται από αύριο, να πάρετε και τα αναμενόμενα θετικά αποτελέσματα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ο έρωτας μπορεί να σας κρύψει μικρά μυστικά σήμερα, και οι ελεύθεροι, καλό θα είναι να ξέρετε ποιον έχετε απέναντι σας, για να είστε και σίγουροι πως αυτά θα αποβούν ευχάριστες εκπλήξεις για το άμεσο μέλλον σας. Οι δεσμευμένοι, καθώς η αυριανή ημέρα μπορεί να σας μπερδέψει, φροντίστε να έχετε ξεκάθαρη εικόνα της πραγματικότητας μέσα στην σκέψη σας, ήδη από σήμερα. Πολύ σημαντικό!

Επαγγελματικές/Οικονομικές Προβλέψεις
Σε επαγγελματικό επίπεδο, Οι όψεις είναι από πολύ θετικές, έως «επικίνδυνες» αντιθέτως, καθώς Σελήνη και Ερμής, βάλλουν κατά του Πλούτωνα, ώρες πριν την νέα Σελήνη. Επαγρυπνείτε!

Τοξότης

Γενικά
Σήμερα η Σελήνη θα σας δοκιμάσει για να δει τι έχετε μάθει τον τελευταίο καιρό. Έτσι, καθώς είστε το κατεξοχήν ζώδιο της καλής προαίρεσης, βάλτε τα δυνατά σας να κάνετε τον κόσμο «καλύτερο». Εκτός από τον δισταγμό σας, δεν σας εμποδίζει κανείς. Επιλέξτε ακούγοντας κυρίως την καρδιά σας, και τα υπόλοιπα θα γίνουν. Η ημέρα όχι μόνον το επιτρέπει, αλλά το επιζητεί επισταμένως.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ο έρωτας για να γίνει αγάπη, επιζητεί να τον πάρουμε πιο σοβαρά. Έτσι, οι ελεύθεροι κερδίστε την εκτίμηση του, κάνοντας αυτό το τόσο απλό. Πάρτε τον στα σοβαρά. Οι δεσμευμένοι, καθώς η ημέρα σας ζητά να «σκάψετε» μέσα σας και να βγάλετε κυρίως καλοσύνη και αγάπη, αποδείξτε στον σύντροφο σας, πόσο εύστοχη επιλογή ζωής υπήρξατε και υπάρχετε για εκείνον!

Επαγγελματικές/Οικονομικές Προβλέψεις
Σε επαγγελματικό επίπεδο, καθώς εδώ τα συναισθηματικά μπορεί και να σας πλανέψουν, βάλτε σαφώς την λογική σας να πάρει τα ηνία, όμως μην λησμονήσετε πως εκτός από εργαζόμενοι, είμαστε πρωτίστως άνθρωποι.

Αιγόκερως

Γενικά
Ο κυβερνήτης σας σε γενικές γραμμές θα λέγαμε πως αποτραβιέται λίγο από τις κύριες όψεις, έτσι δεν αποκλείεται να βιώσετε κάπως πιο χαλαρούς τους ρυθμούς της ημέρας. Επιπλέον, σας προσφέρει την δυνατότητα να επέμβετε σε «κανόνες του παιχνιδιού» και να τους αλλάξετε την φορά ώστε να «γείρουν» περισσότερο προς το μέρος σας. Όλοι ξέρουν πόσο πολύ σας ευχαριστεί να επεμβαίνετε. Επομένως απολαύστε το!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ο έρωτας σήμερα θα σας φανεί κάπως διστακτικός, και μάλιστα οι ελεύθεροι, ίσως διαπιστώσετε πως περιμένει την πρώτη κίνηση από εσάς. Μην βιαστείτε, όμως μην το αμελήσετε παράλληλα. Οι δεσμευμένοι, κανονίστε έτσι το πρόγραμμα σας, ώστε να αφήσετε χρόνο για την σχέση σας σήμερα. Όμορφα πράγματα μπορεί να συμβούν.

Επαγγελματικές/Οικονομικές Προβλέψεις
Σε επαγγελματικό επίπεδο, καθώς η ημέρα δεν σκοπεύει να επέμβει και πολύ στις «δουλειές» σας, κάντε πιο αργά και σταθερά βήματα. Μετρήστε και κινηθείτε με λιγότερη βιασύνη, και περισσότερη ακρίβεια. Τα αποτελέσματα θα σας ικανοποιήσουν, και παράλληλα θα σας μάθουν και κάτι περισσότερο...

Υδροχόος

Γενικά
Σήμερα η ημέρα θα σας υποστηρίξει, και καλά θα κάνετε να της δώσετε το δικαίωμα να σας πάει παρακάτω. Μην την φρενάρετε επειδή τυχόν «συνηθίσατε να γκρινιάζετε». Εξάλλου, η νέα Σελήνη γίνεται ίσα μετά τα μεσάνυχτα, και μόνον ημερολογιακά μετράει στην επόμενη ημέρα. Έτσι, επί της ουσίας, σας ευνοεί από σήμερα. Αρκεί να αποφύγετε κινήσεις εντυπωσιασμού και να στραφείτε προς την ουσία.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ο έρωτας θα σας αλλάξει την εικόνα για τον κόσμο, και καλό θα είναι να αφήσετε την ροή των πραγμάτων να σας παρασύρει. Έτσι, οι ελεύθεροι μην «αντιδράτε» απλώς από συνήθεια. Κάτι καλό μπορεί να βγει. Οι δεσμευμένοι, αν το έχετε προγραμματίσει καλά στο άμεσο παρελθόν, ετοιμαστείτε για μια νέα καθημερινότητα.

Επαγγελματικές/Οικονομικές Προβλέψεις
Σε επαγγελματικό επίπεδο, δείτε τα πράγματα με μια τάση αισιοδοξίας, και επιτρέψτε επομένως στην τύχη να σας βοηθήσει... Μην απαγορεύσετε από συνήθεια και βάσει περασμένων «αποτυχιών» στον εαυτό σας να δει τα πράγματα πιο θετικά. Δεν αποκλείεται να σας εμφανιστούν πολύ καλές συγκυρίες.

Ιχθείς

Γενικά
Σήμερα καλείστε να συγκεντρωθείτε και να αποδείξετε πως είστε τόσο καλοί στην πράξη, όσο και στην θεωρία. Επομένως μετρήστε τις κινήσεις αλλά και τις αποφάσεις σας αρχής εξ' αρχής με βάση την λογική. Την δε διαίσθηση σας, σαφώς και θα την ακολουθήσετε, όμως εκεί που χωράει. Μάθετε τόσο να τα διαχωρίζετε, όσο και να τα συνδυάζετε. Θα ωφεληθείτε πολύ.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ο έρωτας θέλει να σας εμπιστευτεί, όμως για να γίνει αυτό, θα χρειαστεί να αποδείξετε την φερεγγυότητα σας. Έτσι, οι ελεύθεροι, κάντε ένα βήμα πίσω και αφήστε τον να σας δείξει τι ακριβώς ζητάει. Οι δε δεσμευμένοι, προσπαθήστε να δώσετε στον σύντροφο σας να καταλάβει, πως ζείτε μαζί με αυτόν, όμως ξέρετε να ανταπεξέρχεστε και μόνοι σας. Θα το πάρει σαφώς θετικά!

Επαγγελματικές/Οικονομικές Προβλέψεις
Σε επαγγελματικό επίπεδο, δεν χρειάζεται να εξηγήσετε με λόγια το παραμικρό. Αν οι πράξεις σας αποδεικνύουν αυτά που υπονοείτε, οι άλλοι θα σας ακολουθήσουν. Και αυτό, είναι κάτι που το επιζητείτε!

Πηγή: http://www.astrologos.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ