Η ωρα της πυγμαχίας: Το Battle 8 στο γηπεδο του TAE KWON στις 21 Δεκεμβρίου - iefimerida.gr

Η ωρα της πυγμαχίας: Το Battle 8 στο γηπεδο του TAE KWON στις 21 Δεκεμβρίου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το Σάββατο 21 Δεκεμβρίου οι λατρεις της πυγμαχίας θα έχουν μια σπάνια ευκαιρία να παρακολουθήσουν τον κάτοχο δυο παγκόσμιων τίτλων Μιχάλη Αρναούτη ο οποίος επανεμφανίζεται μετά από 14 χρόνια καριέρας στις ΗΠΑ μπροστά στο ελληνικό κοινό δίνοντας αγώνα επαγγελματικής πυγμαχίας.

Την ίδια ώρα κάντε στο χριστουγεννιάτικο bazaar που διοργανώνει η εταιρεία οne2 δίνει στους φίλους της πυγμαχίας να ψωνίσουν δώρα για τις γιορτές επιλέγοντας από μια μεγάλη γκάμα προιόντων από είδη δώρων και κοσμήματα μέχρι παιχνίδια, γλυκίσματα ακόμα και τατουάζ.

Η εταιρία one2 παρουσιάζει το THE BATTLE 8 στο γηπεδο TAE KWON στο Φαληρο με πρωταγωνιστή τον Mighty Mike Arnaoutis στο πρώτο "χριστουγεννιάτικο" fight show που γίνεται στην Ελλάδα και η μονομαχία με τον πρωταθλητή πυγμαχίας Kakha Avetissian υπόσχεται δυνατές συγκινήσεις !

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ πυγμαχία ΜΙχάλης Αρναούτης
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ