Στα «λευκά» πολλές περιοχές της χώρας – Που χρειάζονται αντιολισθητικές αλυσίδες - iefimerida.gr

Στα «λευκά» πολλές περιοχές της χώρας – Που χρειάζονται αντιολισθητικές αλυσίδες

Στα «λευκά» πολλές περιοχές της χώρας – Που χρειάζονται αντιολισθητικές αλυσίδες
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με... γκάζια μπήκε ο Δεκέμβρης, καθώς από τις πρώτες ώρες του νέου μήνα χιονίζει σε αρκετές περιοχές της χώρας με αποτέλεσμα η κυκλοφορία να διεξάγεται μόνο με τη χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων.

Ηδη το «έχει στρώσει» στα ορεινά της δυτικής ηπειρωτικής χώρας και της Πελοποννήσου, αλλά και στα βόρεια της χώρας.
Αλυσίδες είναι απαραίτητες σε σημεία του οδικού δικτύου της Περιφέρειας Κεντρικής και Δυτικής Μακεδονίας, σύμφωνα με τις Αστυνομικές Διευθύνσεις.
Ειδικότερα, αντιολισθητικές αλυσίδες απαιτούνται στο Νομό Πέλλας και συγκεκριμένα στη δημοτική οδό από την περιοχή Κερασιάς Δήμου Έδεσσας προς το χιονοδρομικό κέντρο του Καϊμάκτσαλάν.

Ο οδηγοί θα πρέπει να χρησιμοποιούν αλυσίδες και στην επαρχιακή οδό Αρνισσας προς το Καϊμάκτσαλαν και προς τον παραδοσιακό οικισμό Αγίου Αθανασίου.

Ακόμη, αντιολισθητικές αλυσίδες απαιτούνται για όσους κινηθούν στην επαρχιακή οδό Καστοριάς – Φλώρινας (μέσω Βιτσίου) από 24ο χλμ έως το 28ο χλμ. και αντιστρόφως από Φλώρινα πρός Κστοριά από το 18ο χλμ έως το 30ο χλμ.

Το πρώτο βαρύ κύμα κακοκαιρίας αναμένεται να διαρκέσει μέχρι τη Δευτέρα, αλλά, ούτως ή άλλως ο χειμώνας μπαίνει για τα καλά.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ