Εχασε και από την Λαμποράλ Κούτσα ο Παναθηναϊκός (79-77) -Θρίλερ στο φινάλε - iefimerida.gr

Εχασε και από την Λαμποράλ Κούτσα ο Παναθηναϊκός (79-77) -Θρίλερ στο φινάλε

Εχασε και από την Λαμποράλ Κούτσα ο Παναθηναϊκός (79-77) -Θρίλερ στο φινάλε
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αργησε να μπει στο παιχνίδι, «ξύπνησε» στο τέλος, αλλά αυτή δεν ήταν βραδιά για ονειρική ανατροπή. Ο Παναθηναϊκός έχασε και από την Λαμποράλ Κούτσα στη Βιτόρια (79-77) και έφτασε στις τέσσερις ήττες σε επτά αγώνες στην Ευρωλίγκα με τον Δημήτρη Διαμαντίδη να αστοχεί σε τρίποντο 2 δευτερόλεπτα πριν τη λήξη.

Οι «πράσινοι» βρέθηκαν να χάνουν με 21 πόντους, διαφορά που «μάζεψαν» στο δεύτερο μέρος και προηγήθηκαν, αλλά το φινάλε του αγώνα ήταν θρίλερ. Στο τελευταίο πεντάλεπτο ο Παναθηναϊκός βρέθηκε ξανά πίσω στο σκορ (-9), κατάφερε να φτάσει το ματς στο σουτ, αλλά ο Διαμαντίδης αστόχησε στην εκπνοή. Eτσι το παιχνίδι με τον Ερυθρό Αστέρα έχει μορφή τελικού για τους «πράσινους», προκειμένου να προκριθούν.

Δεκάλεπτα: 34-19, 55-44, 65-62, 79-77.

Λαμποράλ Κούτσα (Σκαριόλο): Μαϊνόλντι, Χάμιλτον 2, Καουκένας 6, Χοτζ 6, Σαν Εμετέριο15, Πλάις 9, Ερτέλ 10, Κελάτι 8, Γέλινεκ 6, Μπιέλιτσα 17.

Παναθηναϊκός (Πεδουλάκης): Μπράμος, Κάρι, Μπατίστ 2, Φώτσης 6, Ούκιτς 14, Λάσμε 1, Μαυροκεφαλίδης 6, Διαμαντίδης 19, Γκιστ 6, Παππάς 4, Γιάνκοβιτς, Ματσιούλις 19.

Φωτογραφία: Eurokinissi

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ