Τα εργοστάσια είναι... σέξι -Εργάτες έβγαλαν τα ρούχα τους και δούλεψαν γυμνοί για να το αποδείξουν [εικόνες] - iefimerida.gr

Τα εργοστάσια είναι... σέξι -Εργάτες έβγαλαν τα ρούχα τους και δούλεψαν γυμνοί για να το αποδείξουν [εικόνες]

Τα εργοστάσια είναι... σέξι -Εργάτες έβγαλαν τα ρούχα τους και δούλεψαν γυμνοί γ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η δουλειά σε ένα εργοστάσιο δεν είναι μόνο κοπιαστική. Είναι και... σέξι. Τουλάχιστον αυτό το μήνυμα έστειλαν εργάτες στη Γαλλία που έβγαλαν τα ρούχα τους και δούλεψαν γυμνοί ποζάροντας για ένα ημερολόγιο.

Σύμφωνα με το οικονομικό περιοδικό L'Usine Nouvelle που δημοσίευσε τις φωτογραφίες, πρόκειται για ιδέα του Εμπορικού Επιμελητηρίου Νέων της περιοχής Σολέ της Γαλλίας. Η φωτογράφιση έγινε σε διάφορα εργοστάσια της περιοχής, με άνδρες και γυναίκες να δουλεύουν σε βαριά μηχανήματα φορώντας τα απολύτως απαραίτητα. Πιο απλά, μόνο τα προστατευτικά που απαιτούνται για την εργασία τους.

Στόχος του ημερολογίου, σύμφωνα με το περιοδικό, είναι «να ανανεώσει την εικόνα της βιομηχανίας και να προσελκύσει νέους σε τομείς που αποδίδουν».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ