Παραίτηση Αρβανιτόπουλου ζητά ο ΣΥΡΙΖΑ -«Είναι η μόνη λύση» - iefimerida.gr

Παραίτηση Αρβανιτόπουλου ζητά ο ΣΥΡΙΖΑ -«Είναι η μόνη λύση»

Παραίτηση Αρβανιτόπουλου ζητά ο ΣΥΡΙΖΑ -«Είναι η μόνη λύση»
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την... κεφαλή του υπουργού Παιδείας επί πίνακι ζητά ο ΣΥΡΙΖΑ, που σε ανακοίνωσή του επισημαίνει πως μόνο με την παραίτηση του Κωνσταντίνου Αρβανιτόπουλου και την απόσυρση της απόφασης για τη διαθεσιμότητα των διοικητικών υπαλλήλων στα ΑΕΙ θα λήξει η πολεμική περίοδος στην Παιδεία.

Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης δηλώνει ότι «δεν πρόκειται να αναγνωρίσει κανένα από τα τετελεσμένα που δημιουργεί η κυβέρνηση στα πανεπιστήμια, κανένα από τα αντισυνταγματικά μέτρα που αλλοιώνουν τη φυσιογνωμία και απαξιώνουν τη λειτουργία τους».

Επισημαίνει επίσης, ότι η διαθεσιμότητα των διοικητικών υπαλλήλων είναι ένα μέτρο καταστροφικό για τα πανεπιστήμια και την κοινωνία και προσθέτει ότι η κυβέρνηση και ο υπουργός Παιδείας φέρουν την αποκλειστική ευθύνη για το αδιέξοδο που έχει δημιουργηθεί και τις κλειστές σχολές.

Φωτογραφία: Eurokinissi

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ