Rooftoping: Η επικίνδυνη μόδα των εφήβων που κερδίζει συνεχώς έδαφος προκαλώντας τρόμο [εικόνες] - iefimerida.gr

Rooftoping: Η επικίνδυνη μόδα των εφήβων που κερδίζει συνεχώς έδαφος προκαλώντας τρόμο [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το Rooftoping έγινε γνωστό μέσα από διάφορα φωτογραφικά πρότζεκτ, όπου τολμηροί καλλιτέχνες «σκαρφάλωναν» στις οροφές ψηλών κτιρίων για να απαθανατίσουν τη θέα από ψηλά.

Φυσικά η είσοδος δεν επιτρέπεται, ωστόσο το Rooftoping έγινε μόδα στην Αυστραλία μεταξύ των εφήβων, που ανεβαίνουν στα ψηλότερα κτίρια της πόλης τους, με μοναδικό σκοπό να φωτογραφίσουν τα πόδια τους να κρέμονται στο κενό και να ανεβάσουν τις φωτογραφίες στο διαδίκτυο.

Λίγο η αίσθηση της παντοδυναμίας με τη θέα από ψηλά να κόβει την ανάσα, λίγο η αδρεναλίνη του απαγορευμένου, δεκάδες παιδιά εισβάλλουν καθημερινά στα ψηλότερα κτίρια κάνοντας το Rooftoping να μια από τις πλέον επικίνδυνες μόδες.

Το φαινόμενο έχει πάρει τέτοιες διαστάσεις που ο δήμαρχος της πόλης στο Brisbane έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου δηλώνοντας πως η δραστηριότητα που αυξάνεται με ανησυχητικούς ρυθμούς δεν είναι μόνο παράνομη αλλά ταυτόχρονα βάζει τη ζωή των παιδιών σε κίνδυνο.

Η μόδα αυτή εμφανίστηκε στην Αυστραλία πριν από πέντε χρόνια και μάλιστα το 2011 ένας νεαρός άνδρας στο Brisbane έχασε τη ζωή του εξαιτίας αυτής της τρέλας.

Ο δήμαρχος του Brisbane παροτρύνει πλέον έντονα τους ιδιοκτήτες ακινήτων να εξασφαλίσουν με κάθε τρόπο την μη πρόσβαση στον τελευταίο όροφο του κτιρίου, στην προσπάθειά του να περιορίσει την επικίνδυνη μόδα.

Rooftoping: Η επικίνδυνη μόδα των εφήβων που κερδίζει συνεχώς έδαφος προκαλώντας τρόμο [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Rooftoping: Η επικίνδυνη μόδα των εφήβων που κερδίζει συνεχώς έδαφος προκαλώντας τρόμο [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Rooftoping: Η επικίνδυνη μόδα των εφήβων που κερδίζει συνεχώς έδαφος προκαλώντας τρόμο [εικόνες] | iefimerida.gr 2
Rooftoping: Η επικίνδυνη μόδα των εφήβων που κερδίζει συνεχώς έδαφος προκαλώντας τρόμο [εικόνες] | iefimerida.gr 3
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ κίνδυνος Αυστραλία Rooftoping εφηβική μόδα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ