Απίστευτο: Ο Θεοχάρης ομολογεί ότι δεν πρόκειται να αλλάξουν οι αντικειμενικές αξίες γιατί λείπουν έσοδα - iefimerida.gr

Απίστευτο: Ο Θεοχάρης ομολογεί ότι δεν πρόκειται να αλλάξουν οι αντικειμενικές αξίες γιατί λείπουν έσοδα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Θα συνεχίζουμε να πληρώνουμε υψηλά χαράτσια για ακίνητα των οποίων η αξία έχει καταρρεύσει. Οπως δήλωσε ο Γενικός Γραμματέας Εσόδων δεν πρόκειται να αλλάξουν οι αντικειμενικές αξίες γιατί πολύ απλά η χώρα δεν θα μπορέσει να ανταποκριθεί στον συμφωνηθέντα στόχο με την Τρόικα για τα έσοδα.

«Δεν μπορεί να υπάρξει αναπροσαρμογή των αντικειμενικών αξιών καθώς σε αυτή την περίπτωση δεν θα πιάναμε τον στόχο των εσόδων από τη φορολογία στα ακίνητα», δήλωσε ο Χάρης Θεοχάρης στον Αθήνα 9.84, ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε και στο πρωτογενές πλεόνασμα και τις προσπάθειες που πρέπει να κάνει η κυβέρνηση λέγοντας:

«To πρωτογενές πλεόνασμα θα είναι υπαρκτό όταν βεβαιωθεί τον Απρίλιο από την ΕΛΣΤΑΤ. Έως τότε έχουμε αρκετή και σκληρή δουλειά».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ