Τα ζώδια της Παρασκευής 29 Νοεμβρίου - iefimerida.gr

Τα ζώδια της Παρασκευής 29 Νοεμβρίου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Γενικά
Με την Σελήνη να εκδηλώνει νωχελικές τάσεις και τον κυβερνήτη σας να λεπτολογεί, σήμερα καλό θα είναι να «μαζέψετε λίγο τα πανιά» και να μην ανοιχτείτε όσο ίσως θα θέλατε. Μείνετε σε ασφαλή ύδατα. Ο λόγος είναι πως δύσκολα θα βρείτε ισορροπίες, όπως επίσης δύσκολα θα επικοινωνήσετε, αν δεν είστε από πριν προετοιμασμένοι, πως οι άλλοι, δεν είναι απολύτως συντονισμένοι με τα όσα ζητάτε εσείς. Προσαρμοστείτε ελαφρώς!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ο έρωτας δεν έχει καταλάβει την καλή σας διάθεση σήμερα, επομένως μάλλον θα σας ενοχλήσει παρά θα σας ικανοποιήσει. Έτσι, οι ελεύθεροι αφήστε χώρο για να δείτε μήπως απλώς ζητά να απομακρυνθεί. Οι δεσμευμένοι, αν διαπιστώσετε πως ο σύντροφος σας εκδηλώνει αδυναμία να εκφραστεί, αφήστε τον να δοκιμάσει. Μην του φανείτε πιεστικοί!

Επαγγελματικές/Οικονομικές Προβλέψεις
Σε επαγγελματικό επίπεδο, αναζητήστε συνεργάτες που είναι έτοιμοι να κάνουν υποχωρήσεις. Επίσης, να είναι ικανοί είτε να σας φρενάρουν είτε να μην προτρέχουν οι ίδιοι. Καθώς η ημέρα όπως ήδη είπαμε, σας καλεί να παραμείνετε σε ασφαλή ύδατα...

Ταύρος

Γενικά
Σήμερα, η Αφροδίτη ο Δίας και η Σελήνη, θα εμπλακούν σε μια άκρως εξαντλητική για τις προσπάθειες σας, όψη. Κυρίως, σε συναισθηματικό επίπεδο. Αφιερώστε χρόνο να καταλάβετε το γιατί μπορεί να σας ενοχλούν κάποιες καταστάσεις. Επίσης, αν αξίζει τον κόπο. Κι αν τελικώς κρίνετε πως όχι, μάλλον έχει έρθει η ώρα να πάρετε την απόφαση, να μην παρασύρεστε από λάθος επιλογές, οι οποίες υποβιβάζουν εντέλει, την καθημερινότητα σας.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ο έρωτας μπορεί να σας πει εκείνα που θέλετε να ακούσετε, το θέμα είναι αν τα εννοεί. Έτσι, οι ελεύθεροι φροντίστε να μην υποπέσετε ας πούμε, σε μια συναισθηματικού τύπου, αυτοπαγίδευση. Οι δεσμευμένοι, καθώς η ημέρα μπορεί να διαστρέψει λόγια μέσα στην σχέση, βασιστείτε περισσότερο σε αυτό που ξέρετε, παρά σε αυτό που ακούτε.

Επαγγελματικές/Οικονομικές Προβλέψεις
Σε επαγγελματικό επίπεδο, καθώς συνεργασίες μπορεί να αποδειχθούν «λίγες» σήμερα, να θυμάστε πως καλύτερα είναι να δείξετε την πόρτα σε ανθρώπους που δεν θέλουν να συνεργάζονται μαζί σας, παρά να προσπαθήσετε να τους αλλάξετε!

Δίδυμοι

Γενικά
Ο κυβερνήτης σας σήμερα δεν βρίσκεται και στην καλύτερη θέση του χάρτη, καθώς πατά επάνω σε έναν «δύσκολο» απλανή, ο οποίος αλλοίμονο και αν έχει καλή πρόθεση. Έτσι, πάρτε σοβαρά, πράγματα που τυχόν θα παρουσιαστούν μπροστά σας κατά την διάρκεια της ημέρας, και επίσης μην παρασυρθείτε σε «αυτοκαταστροφικές» κυρίως κινήσεις. Εξετάστε διπλά τι θα πείτε, που θα πάτε ή πώς θα κινηθείτε γενικώς. Θα βοηθήσει!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ο έρωτας δεν χτυπάει πάντοτε για καλό, και αν πετύχει και το χτύπημα, άντε να ξεφύγεις, που λένε. Έτσι, οι ελεύθεροι, σήμερα καλύτερα να ασχοληθείτε με άλλα πράγματα παρά με το επικίνδυνο ετούτο «άθλημα». Οι δεσμευμένοι, καθώς μια κουβέντα φτάνει για να ανάψει φωτιές που θα κάψουν τα θεμέλια της σχέσης σας, σήμερα καλύτερα να μιλήσετε με λουλούδια. Θα εκτιμηθεί περισσότερο!

Επαγγελματικές/Οικονομικές Προβλέψεις
Σε επαγγελματικό επίπεδο, σήμερα μην μεταφέρετε λόγια τρίτων αν δεν γνωρίζετε τι τελικώς παρουσιάζετε, καθώς μπορεί να εκτεθείτε ανεπανόρθωτα. Προστατεύστε καλύτερα τον εαυτό σας, μην γινόμενοι μεσάζοντες!

Καρκίνος

Γενικά
Ο Δίας και η Αφροδίτη θα «ταλαιπωρήσουν» την Σελήνη, η οποία εκδηλώνεται ούτως ή άλλως αδύναμη σήμερα. Πόσο μάλλον στην όψη μαζί τους. Αφήστε λοιπόν τους «περιττούς» συναισθηματισμούς στην άκρη, και ασχοληθείτε επί της ουσίας, να επιλύσετε προβλήματα που μόνον εσείς μπορείτε, και κανείς άλλος στην θέση σας. Σήμερα μπορείτε να κάνετε σπουδαία πράγματα, αρκεί να επικρατήσει μέσα σας η λογική. Μην εξαντλήσετε άσκοπα τον εαυτό σας.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ο έρωτας σήμερα δεν έχει όρεξη για «παιχνίδια», επομένως πάρτε τον στα σοβαρά. Οι ελεύθεροι για παράδειγμα, προτιμήστε να ακούσετε με πολύ προσοχή, παρά να αντιδράσετε με την πρώτη κουβέντα. Οι δεσμευμένοι, καθώς δεν δείχνει να έχετε και πολύ προθυμία γενικώς, εξηγήστε ώστε να μην τυχόν παρεξηγηθείτε. Επίσης, χαλαρώστε!

Επαγγελματικές/Οικονομικές Προβλέψεις
Σε επαγγελματικό επίπεδο, κάθε κίνηση που θα κάνετε με το «ζόρι» σήμερα, θα γυρίζει πίσω όπως το μπαλάκι από τον τοίχο. Μελετήστε, όμως μην κάνετε μεγάλα ανοίγματα. Καθώς καλώς ή κακώς, η Σελήνη δεν θα σας υποστηρίξει. Τόσο απλά!

Λέων

Γενικά
Ο Ήλιος σήμερα βρίσκει αντιμέτωπη την Σελήνη, η οποία μπορεί μεν να εκδηλώνεται «αδύναμα» η ίδια, παρόλα αυτά, δεν αποκλείεται να σας «ρίξει» ελαφρώς. Κυρίως, λόγω της όψης της με τον Δία και την Αφροδίτη, στην οποία μετέχει από θέση που δεν σας ευνοεί. Κάντε ότι κάνετε, με μοναδικό κίνητρο την ουσία. Όχι την αυτοπροβολή!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ο έρωτας δεν έρχεται τόσο για εσάς όσο για τον ίδιο σήμερα. Επομένως, οι ελεύθεροι αν νομίζετε πως θα τον εντυπωσιάσετε με τα «κόλπα» σας, μάλλον θα σας ξεγελάσει ακόμη πιο εύκολα. Οι δεσμευμένοι, καθώς ο σύντροφος σας έχει μάλλον δικά του ζητήματα να επιλύσει, καλό θα είναι να μην τον πιέσετε με τα δικά σας ούτε να του επιβάλλετε τίποτε για εκείνον. Αφήστε τον να επιλέξει ο ίδιος.

Επαγγελματικές/Οικονομικές Προβλέψεις
Σε επαγγελματικό επίπεδο, αναλύστε με προσοχή και όχι με ενθουσιασμό τα όσα συναντάτε, καθώς εσείς μπορεί να ενθουσιαστείτε με άλλα, άλλα όμως να σας γίνουν εμπόδιο ή βοήθημα για την συνέχεια!

Παρθένος

Γενικά
Ο κυβερνήτης σας σήμερα, δεν δείχνει να έχει και τις καλύτερες προδιαγραφές στην πλανητική ομάδα ώστε να σας υποστηρίξει. Όπως και πολλούς άλλους εξάλλου. Επομένως εκείνο που απαιτείται, είναι κατά πρώτον, να μην φανείτε σκληροί απέναντι σε ανθρώπους που σας περιβάλλουν. Και κατά δεύτερον, να εξετάσετε δυο φορές κάθε κίνηση σας, καθώς και ο λαβύρινθος πόρτα έχει, στο τέλος του διαδρόμου όμως, δεν βγάζει πουθενά. Προσέξτε το!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ο έρωτας φορές είναι από απλώς δύστροπος, έως πραγματικά «προβληματικός» και καλό είναι, σήμερα οι ελεύθεροι να διερωτηθείτε κατ' αρχήν αν σας αξίζει μια τέτοια συναναστροφή. Οι δεσμευμένοι, καθώς η ημέρα δεν θα σας πει αυτά που θέλετε, ίσως αντιθέτως αυτά που σας ενοχλούν, εστιάστε με ωριμότητα εκεί που αρμόζει. Όχι όπου να 'ναι.

Επαγγελματικές/Οικονομικές Προβλέψεις
Σε επαγγελματικό επίπεδο, εξετάστε μήπως τυχόν παρασυρθείτε σε λάθος συνεργασίες, επειδή τυχόν άλλα σας είπαν και άλλα καταλάβατε. Επίσης μην υποσχεθείτε, αν δεν σκοπεύετε να τηρήσετε όσα λέτε. Τέλος, προσέξτε πού δίνετε το χέρι σας!

Ζυγός

Γενικά
Η κυβερνήτης σας η Αφροδίτη, εκτός από τον Δία έχει να συνυπολογίσει και την «νωχελική» τάση της Σελήνης σήμερα. Επομένως μην υποπέσετε σε σφάλματα του τύπου «εγώ προσπαθώ και οι άλλοι απλώς κοιτάζουν»... Δεν είναι πάντοτε τόσο απλό να διακρίνει κανείς τις προσπάθειες των άλλων. Καθώς μάλιστα η Σελήνη δυσκολεύει την όψη μέσα από το δικό σας ζώδιο, φροντίστε μην τυχόν καταλήξει το παράδειγμα, να στραφεί εναντίον σας. Μην προσπαθούν οι άλλοι, και κοιτάτε εσείς...

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ο έρωτας σήμερα μάλλον δεν καταλαβαίνει όλα όσα λέτε. Έτσι, αν οι ελεύθεροι διαπιστώσετε ασυνεννοησία, μην επιμείνετε. Αλλά και μην κατηγορήσετε! Οι δεσμευμένοι, καθώς δεν αποκλείεται η εξάντληση της ημέρας να σας πλήξει, μην εκτονώσετε την ένταση σας μέσα στην σχέση. Δεν ωφελεί!

Επαγγελματικές/Οικονομικές Προβλέψεις
Σε επαγγελματικό επίπεδο, αρκεστείτε σε λίγα και καλά που λένε, καθώς δεν αποκλείεται εκείνοι που θα ζητήσουν τα πολλά, να χάσουν και τα λίγα. Εστιάστε λοιπόν στην δομή, αλλά όχι και στην σκληρότητα. Άλλο το ένα άλλο το άλλο!

Σκορπιός

Γενικά
Διάφορες όψεις εμπλέκουν σήμερα τα πράγματα για εσάς, εκείνη όμως που σας αφορά άμεσα, είναι η θέση του Ερμή μέσα στο ζώδιο σας. Έτσι, καθώς εκείνος δεν σας υποστηρίζει όσο ίσως θα θέλατε, καλόν είναι να μείνετε μακριά από άσκοπες μετακινήσεις. Όπως επίσης, από ασαφείς επικοινωνίες, οι οποίες μπορεί να σας προκαλέσουν βλάβες από το πουθενά. Κάντε κινήσεις μετά από ώριμη σκέψη, όχι στην τύχη!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ο έρωτας μπορεί να γίνει καταστροφικός μερικές φορές, και αυτό κυρίως όταν δεν υπάρχει αλληλοσεβασμός. Έτσι, οι ελεύθεροι, αποφύγετε τις «κακές» συναναστροφές όπως και τις «κακές» συνήθειες που οδηγούν σ' αυτές. Οι δεσμευμένοι, στρέψτε την προσοχή σας στο αύριο, όχι στο σήμερα, και προσπεράστε προκλήσεις της στιγμής. Αυτό αρκεί!

Επαγγελματικές/Οικονομικές Προβλέψεις
Σε επαγγελματικό αναγνωρίστε στον εαυτό σας το δικαίωμα της ανάπαυλας, και με την πρώτη ευκαιρία, κάντε και κανένα διάλειμμα. Δεν είναι μόνο η «πολλή δουλειά που τρώει τον αφέντη», είναι και ο «αφέντης» που δεν βάζει φρένο στον εαυτό του.

Τοξότης

Γενικά
Ο Δίας σήμερα, εκτός από την «σκληρότητα» της Αφροδίτης, έχει να διαχειριστεί και την «νωχελικότητα» της Σελήνης. Καθώς όμως, είναι ίσως ο πιο δυνατός πλανήτης μέσα στον χάρτη, εσείς σήμερα καλείστε να είστε αυτοί που θα επιφέρουν τις ισορροπίες. Για να γίνει παράλληλα αυτό, θα χρειαστεί να είστε οι ίδιοι σε «καλή φόρμα». Επίσης, να μην παρασυρθείτε από την «κακή» διάθεση ανθρώπων του περιβάλλοντος σας. Για να δούμε!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ο έρωτας σήμερα έχει την τάση να κοροϊδέψει, να πει ψέματα, να ξεγελάσει. Καλό θα ήταν λοιπόν οι ελεύθεροι, να είστε προετοιμασμένοι ώστε να μην πέσετε στην παγίδα. Οι δεσμευμένοι, καθώς ο σύντροφος σας μπορεί να εκδηλώσει δυσπιστία ή επιθετικότητα, εξετάστε πρωτίστως, μήπως αιτία είναι η κούραση του. Μην πάρετε κι εσείς φωτιά...

Επαγγελματικές/Οικονομικές Προβλέψεις
Σε επαγγελματικό επίπεδο, καλείστε να γίνετε εκείνοι που κατανοούν, όσα οι άλλοι αδυνατούν. Αποφύγετε να φερθείτε οι ίδιοι με σκληρότητα, όμως στηρίξτε οικονομικά μόνον αν υπάρχει πραγματική ανάγκη. Ειδικά σήμερα κυκλοφορούν πολλοί «επιτήδειοι».

Αιγόκερως

Γενικά
Σήμερα είναι καλύτερα να παραδειγματιστείτε εσείς από σφάλματα τρίτων, παρά να γίνετε εκείνοι που με τα λάθη τους, θα γίνουν το παράδειγμα προς αποφυγήν, για άλλους. Έτσι, μαζέψτε λίγο τις σκέψεις, τις πράξεις, ακόμη και τα χέρια σας, και μην απλώνεστε εκεί που δεν είναι σίγουρο πως επιτρέπεται. Αν αντιθέτως, αφήσετε εκείνους που ενδιαφέρονται για εσάς να πάρουν πρωτοβουλίες για χάρη σας, μάλλον θα μείνετε περισσότερο ικανοποιημένοι.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ο έρωτας σήμερα μάλλον δεν σηκώνει κουβέντα. Επομένως οι ελεύθεροι, μην υποπέσετε στο σφάλμα να του κάνετε υποδείξεις. Θα στραφούν εναντίον σας. Οι δε δεσμευμένοι, αναγνωρίστε την αξία των πράξεων του συντρόφου σας, καθώς αν δεν το κάνετε πρώτοι, θα το απαιτήσει πρώτος. Προστατεύστε την όμορφη σχέση σας.

Επαγγελματικές/Οικονομικές Προβλέψεις
Σε επαγγελματικό επίπεδο, μετρήστε σωστά τις αποστάσεις που θα έπρεπε να κρατάτε, και αν δεν το κάνετε ήδη, κάντε το, το συντομότερο. Ίσως δημιουργηθούν παρεξηγήσεις που θα μπορούσατε να αποφύγετε. Σαφώς με οικονομικές προεκτάσεις. Όλα έχουν οικονομικές προεκτάσεις στην εργασία!

Υδροχόος

Γενικά
Η ημέρα στο σύνολο της δεν ενδείκνυται για πολλά-πολλά. Εκείνο δε, που είναι ίσως το καλύτερο για να κάνετε σήμερα, είναι να διαπιστώσετε τι σας «παγιδεύει» φορές, και να δοκιμάσετε να βρείτε αντίστοιχα, τις διεξόδους. Όχι να δράσετε άμεσα, καθώς μάλλον δεν διαθέτετε καν την διάθεση. Αναγνωρίστε όμως το έδαφος, που λένε. Αυτό για σήμερα είναι υπέρ αρκετό!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ο έρωτας δεν μπαίνει πάντοτε από την πόρτα και σήμερα δεν αποκλείεται να έχει και ύποπτες προθέσεις. Έτσι, οι ελεύθεροι καλά θα κάνετε να είστε σίγουροι σε ποιον δίνετε τα κλειδιά της καρδιάς σας, και για ποιον λόγο. Οι δεσμευμένοι, σαφώς να εμπιστεύεστε την κρίση του συντρόφου σας, καθώς όμως κι εκείνος άνθρωπος είναι, αναλάβετε κι εσείς κάτι λίγο, ίσα να έχετε έλεγχο. Δεν είναι «κακό»...

Επαγγελματικές/Οικονομικές Προβλέψεις
Σε επαγγελματικό επίπεδο, αναζητήστε τους συνεργάτες εκείνους, που δεν μιλάνε, αν δεν έχουν στοιχεία, αλλά και σωστά επιχειρήματα. Καθώς η εργασία σας σήμερα, μπορεί να πληγεί, ακόμη και χωρίς κακή πρόθεση ατόμου.

Ιχθείς

Γενικά
Η ημέρα μπορεί να εξελιχθεί αρκετά κουραστικά για εσάς, καθώς η Σελήνη δεν θα υποστηρίξει και πολύ τον κυβερνήτη σας μέσα από την όψη που σχηματίζει μαζί του. Σας προτρέπει όμως, να δοκιμάσετε να αναλάβετε εσείς για εσάς τα «ηνία» του εαυτού σας, και σε κάθε περίπτωση, να αντιμετωπίσετε τυχόντα προβλήματα με σθένος. Όχι μέσα από φυγές. Η όψη παράλληλα, του παραδοσιακού σας κυβερνήτη με την Αφροδίτη και την Σελήνη, σας ζητά επίσης να σταθείτε στο ύψος που σας αναλογεί. Μπορείτε!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ο έρωτας θεωρείται «σκληρό παιχνίδι», κι αν σήμερα θέλετε να βγείτε κερδισμένοι, φανείτε σκληροτράχηλοι οι ίδιοι. Έτσι, οι ελεύθεροι αποφύγετε να υποδυθείτε παθητικούς ρόλους για να πείσετε. Δεν πιάνει! Οι δεσμευμένοι, καθώς δεν αποκλείεται να είστε κουρασμένοι με ότι άλλο, δώστε στην σχέση σας σαφώς ειρηνοποιά μηνύματα.

Επαγγελματικές/Οικονομικές Προβλέψεις
Σε επαγγελματικό επίπεδο, αναλύστε μέσα σας στόχους ή/και σχέδια, όμως εκφράστε μόνον εκείνα για τα οποία είστε απολύτως σίγουροι. Παρουσιάστε τα μάλιστα, με απολύτως επαγγελματικό ύφος. Όχι «γλυκούλικο»...

Πηγή: http://www.astrologos.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ