Τετ α τετ Παπούλια-Βαρβιτσιώτη -Υπουργός Ναυτιλίας: Η ναυτιλία παρά την κρίση κρατάει καλά - iefimerida.gr

Τετ α τετ Παπούλια-Βαρβιτσιώτη -Υπουργός Ναυτιλίας: Η ναυτιλία παρά την κρίση κρατάει καλά

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για την εξέλιξη της συνεργασίας του ΟΛΠ με την κινεζική εταιρεία COSCO, στο λιμάνι του Πειραιά και πώς θα επεκταθεί το επόμενο διάστημα ενημέρωσε την Πέμπτη ο υπουργός Ναυτιλίας Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης τον πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια.

Ερωτώμενος μετά τη συνάντηση ο κ. Βαρβιτσιώτης, για τα κριτήρια αξιολόγησης της επέκτασης συνεργασίας με την κινεζική εταιρεία, ο υπουργός Ναυτιλίας εξήγησε ότι το τίμημα και το ύψος της επένδυσης στον ΟΛΠ θα παίξουν καθοριστικό ρόλο.

Ο κ. Βαρβιτσιώτης ενημέρωσε, επίσης, τον κ. Παπούλια για τον καθημερινό αγώνα που δίνουν οι άνδρες και οι γυναίκες του Λιμενικού για την καταπολέμηση της λαθρομετανάστευσης. «Τον προσκάλεσα να τους τιμήσει σε επόμενη εκδήλωση του Λιμενικού, αποδεικνύοντας τη συμπαράσταση της Πολιτείας», είπε.

Ο κ. Βαρβιτσιώτης πρόσθεσε ότι συζήτησε με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, ενόψει της επίσημης επίσκεψης του κ. Παπούλια στη Νότια Κορέα την επόμενη εβδομάδα, επισημαίνοντας ότι «η ελληνική ναυτιλία, παρά την κρίση, κρατάει καλά».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ