Παντρεμένη με ένα... τρολ – Ολη τη νύχτα ο σύζυγος της έκανε «ψεύτικες» προτάσεις γάμου [βίντεο] - iefimerida.gr

Παντρεμένη με ένα... τρολ – Ολη τη νύχτα ο σύζυγος της έκανε «ψεύτικες» προτάσεις γάμου [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αν και η κοπέλα του είχε μάθει πως κατά τη διάρκεια της νύχτας θα της κάνει πρόταση γάμου, αυτός φρόντισε να κάνει το βράδυ της πιο αγωνιώδες από ποτέ. Ο λόγος για τον άνδρα που κατάφερε να χαρίσει μια αξέχαστη βραδιά στην σύζυγό του, αφού όλη τη νύχτα τη κράτησε σε... αναμμένα κάρβουνα, προσποιούμενος ότι τη ζητάει σε γάμο.

Αφού έμαθε ότι η κοπέλα του είναι ενημερωμένη για τη πρόταση γάμου που ετοιμαζόταν να της κάνει, της έστησε την απόλυτη φάρσα αφού πρώτα μελέτησε τη κάθε λεπτομέρεια. Τοποθέτησε κάμερα στο σπίτι, έβαλε τους φίλους του να βιντεοσκοπούν το δείπνο τους στο εστιατόριο και κατέγραψε ένα από τα ωραιότερα «τρολαρίσματα» στην ιστορία.

Της πιάνει το χέρι καθιστός, όμως αντί να της κάνει τη πολυπόθητη πρόταση... δένει τα κορδόνια του. Σηκώνεται στο εστιατόριο λέγοντας πως έχει να ανακοινώσει κάτι σημαντικό όμως και πάλι την κοροϊδεύει λέγοντας πως έχει περάσει πάρα πολύ ωραία στο μαγαζί που φάγανε. Την πηγαίνει μπροστά σε πλανόδιους οργανοπαίχτες που παίζουν ένα ρομαντικό τραγούδι, στέκεται μπροστά της αλλά και πάλι δεν κάνει τη κίνηση.

Εν τέλει, το ζευγάρι συνεχίζει τη βόλτα του και εκεί που η κοπέλα του περπατά ανέμελα, της λέει ότι αυτό είναι ένα ωραίο μέρος για να της κάνει πρόταση γάμου και επιτέλους της ζητάει να γίνει γυναίκα του. Αυτή με τη σειρά της δέχεται και έτσι ολοκληρώνεται η επεισοδιακή βραδιά. Αδιαμφισβήτητα, τόσο η πρόταση όσο και περιπέτεια εκείνης της μέρας ήταν ξεχωριστές και θα μείνουν ανεξίτηλες στη μνήμη του ζευγαριού.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ