Ποιοι συγχωρούν πιο εύκολα την απιστία -Δεν δείχνουν κατανόηση, κάτι κρύβουν - iefimerida.gr

Ποιοι συγχωρούν πιο εύκολα την απιστία -Δεν δείχνουν κατανόηση, κάτι κρύβουν

Ποιοι συγχωρούν πιο εύκολα την απιστία -Δεν δείχνουν κατανόηση
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μία δύσκολη εξομολόγηση περί απιστίας- ή ακόμη χειρότερα η σύλληψη στα πράσα- απειλεί να βάλει βόμβα στα θεμέλια μίας σχέσης. Οσοι όμως βλέπουν το έτερον ήμισυ να συγχωρεί το παραστράτημα δεν θα πρέπει να χαίρονται ιδιαίτερα. Γιατί η συμπεριφορά τους κάτι κρύβει.

Σύμφωνα με έρευνες, οι άπιστοι είναι πιο πιθανό να συγχωρήσουν το σύντροφο που θα βάλει τρίτο πρόσωπο στη σχέση. Στη μελέτη που δημοσιεύθηκε στο Journal of Sexuality and Culture μπήκε στο «μικροσκόπιο» η αντίδραση στην απιστία με κριτήριο το φύλο και το παρελθόν στο... κέρατο.

Κάνοντας ερωτήσεις σε άνδρες και γυναίκες, οι ερευνητές διαπίστωσαν πως όσοι είχαν κάνει «ζαβολιές» ενώ ήταν σε σχέση παλιότερα, ήταν έτοιμοι να δείξουν μεγαλύτεροι κατανόηση σε ένα αντίστοιχο λάθος του συντρόφου τους. Αντιθέτως, όσοι ήταν πάντα πιστοί ανέφεραν ότι ένα στραβοπάτημα είναι απόλυτα μη αποδεκτό.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ειδήσεις σχέσεις απιστία
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ