Ο σωσίας του Κιμ Γιονγκ Ουν περιγράφει πώς είναι να νιώθεις Κορεάτης δικτάτορας - iefimerida.gr

Ο σωσίας του Κιμ Γιονγκ Ουν περιγράφει πώς είναι να νιώθεις Κορεάτης δικτάτορας

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Κιμ Γιονγκ Ουν σίγουρα δεν πρέπει να έχει και μεγάλη ανοχή στη σάτιρα, ιδιαίτερα από την στιγμή που ως απόλυτος «μονάρχης» της Βόρειας Κορέας κρίνει και αποφασίζει κατά βούληση και όποιος του εναντιώνεται είναι πιθανός «στόχος». Αυτό το ξέρει ο Χάουαρντ, ένας Αυστραλιανός κάτοικος του Χονγκ Κονγκ ο οποίος έχει καταπληκτική ομοιότητα με τον Κορεάτη ηγέτη και τον έχει σατιρίσει σε διαφήμιση.

Ο Χάουρντ, είναι μουσικός παραγωγός και τον πριν μερικούς μήνες λόγω της καταπληκτικής ομοιότητας του με τον Κινμ Γιονγκ Ουν είχε πρωταγωνιστήσει διαφήμιση Ισραηλινής εταιρείας με burger, όπου «απειλούσε» τον Ομπάμα με καταστροφή. Ο ίδιος μιλώντας στο Vice, αποκάλυψε πως

«δεν λέει ποτέ το επώνυμο του δημόσια, κάτι που είναι σοφό καθώς η Βόρεια Κορέα το ''συνήθειο'' να απαγάγει ξένους οι οποίοι έχουν κάνει κάτι εναντίον τους, πριν τους παγιδέψει για πάντα στο κράτος της».

Ωστόσο μετά το συναρπαστικό βίντεο όπου εκτοξεύει πυρηνικά εναντίον της Ουάσινγκτον για να δείξει την αποδοκιμασία του στα Mc Donalds και μετά τρώει το Ισραηλινό burger λέγοντας: «Πως μπορώ να στείλω τους Ισραηλινούς στον διάολο μετά από τέτοια ουράνια γεύση», ο ίδιος έχει γίνει διάσημος και μιλά στο Vice για την «τύχη» που έχει να μοιάζει στον Κορεάτη δικτάτορα.

Αρχικά, ο Χάουαρντ λέει ότι με που είδε τον Κιμ Γιονγκ Ουν κατάλαβε ότι του μοιάζει και στη συνέχεια περιγράφει στο αμερικανικό περιοδικό το πως έγινε γνωστή η ομοιότητα του στον κόσμο:

«Εκανα αυτό το ηλίθιο χτένισμα -είναι απαίσιο- και είχα ήδη ένα κοστούμι τύπου Μάο. Το 1997, το φορούσα σε πάρτι στο Χονγκ Κονγκ. Επίσης, έχω την σωματική του διάπλαση και τρώω πολύ, με αποτέλεσμα να έχω διπλοσάγονο- δεν υπάρχει ανάγκη για χειροκροτήματα. Τράβηξα μερικές φωτογραφίες και τις ανέβασα στο Facebook. Και τότε με είδε μια Ισραηλινή εταιρεία και με πήραν».

Στη συνέχεια, ο Χάουρντ εξηγεί πως πηγαίνει σε κομμωτή για να πετύχει το χτένισμα του Κιμ Γιονγκ Ουν, αλλά όπως λέει δεν του αρέσει και ιδιαίτερα. Λέει χαρακτηριστικά: «Κάθε φορά που βγαίνω έξω, φορώ καπέλο. Η κοπέλα μου το σιχαίνεται. Δεν είναι και η πιο σέξι εμφάνιση».

Η άποψη του για τον Κορεάτη ηγέτη δεν είναι και η καλύτερη, καθώς όπως εξηγεί ο σωσίας του, «είναι μαριονέτα. Τον έχουν βάλει εκεί οι θείες και οι θείοι του -αυτοί που πραγματικά κυβερνούν την χώρα. Ζει σαν αυτοκράτορας. Γιατί όχι; Αλλά το καθεστώς που αντιπροσωπεύει είναι απαίσιο, χωρίς πλάκα. Η προπαγάνδα...θυμάμαι όταν πήγα σε εκδήλωση για τις εξαγωγές στη Σανγκάη το 2010. Πήγα στο περίπτερο της Βόρειας Κορέας και εκεί ήταν το περίπτερο του Ιράκ, της Βόρειας Κορέας και του Ιράν, το ένα δίπλα από το άλλο. Το πρώτο πράγμα που βλέπεις στο περίπτερο της Βόρειας Κορέας είναι η επιγραφή: ''Είμαστε η καλύτερη χώρα του κόσμου''».

Κλείνοντας, ο Χάουρντ δηλώνει πως δεν φοβάται τον Κιμ Γιονγκ Ουν και κάποια ενέργεια σε βάρος του, ενώ όπως υποστηρίζει ίσως και να δεχόταν την πρόταση του να γίνει επίσημα ο σωσίας του.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ