Ψυχάρης σε δήμαρχο Καμίνη: Το κέντρο είναι άθλιο, ας περπατήσουμε μαζί και θα σου δείξω [εικόνα] - iefimerida.gr

Ψυχάρης σε δήμαρχο Καμίνη: Το κέντρο είναι άθλιο, ας περπατήσουμε μαζί και θα σου δείξω [εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ενα καλοδιατυπωμένο αλλά αιχμηρό tweet του Ανδρέα Ψυχάρη προς τον Γιώργο Καμίνη, μόλις λίγες ώρες μετά την επίσημη ανακοίνωση του δημάρχου πως θα διεκδικήσει και πάλι τη δημαρχία, δημιουργεί την εντύπωση πως ο Γιώργος Καμίνης δεν ξέρει καλά τη εικόνα του κέντρου.

η κατάσταση στο κέντρο βελτιώνεται συνεχώς Θα περίμενα όμως από εσάς να έχετε αντιδράσει στην κατάργηση της Δημοτικής Αστυνομίας» για να του ανταπαντήσει βελτιώνεται απο τις ενέργειες του Δένδια, όχι τις δικές σας. Σας θυμίζω ότι η ανομία βασίλευε και όταν υπήρχε δημοτική αστυνομία»Συγκεκριμένα, με tweet προς τον Γιώργο Καμίνη αλλά και προς την εκπομπή Κοινωνία ώρα Mega όπου έδινε συνέντευξη εκείνη την ώρα ο δήμαρχος, ο Ανδρέας Ψυχάρης «η εικόνα του κέντρου ειναι άθλια- εάν θέλετε να περπατησουμε μαζι και θα σας δείξω. Την καλημέρα μου».Ο δήμαρχος απάντησε «ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας «

Ψυχάρης σε δήμαρχο Καμίνη: Το κέντρο είναι άθλιο, ας περπατήσουμε μαζί και θα σου δείξω [εικόνα] | iefimerida.gr 0



Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ