Τα ζώδια της Πέμπτης 28 Νοεμβρίου - iefimerida.gr

Τα ζώδια της Πέμπτης 28 Νοεμβρίου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Γενικά
Σήμερα όπου πάνε να σας «στριμώξουν» πείτε απλώς «απέχω», και μην επιτρέψετε να σπαταλήσετε την ημέρα σας για το τίποτε. Σίγουρα υπάρχουν και υποχρεώσεις, αυτό όμως δεν σημαίνει πως θα επιτρέψετε να σας καταβάλουν όλα εκείνα που κάνετε ως αγγαρεία, αγνοώντας τις δικές σας προτεραιότητες. Έτσι, πολύ απλά, με την πρώτη ευκαιρία ένα βήμα πίσω, μεταβολή και φύγατε. Υπάρχουν πολύ πιο όμορφα πράγματα για να ασχολείται κανείς...

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ο έρωτας πρέπει να είναι ευχαρίστηση και αν σήμερα δεν το αισθανθείτε, μην εμπλακείτε. Έτσι, οι ελεύθεροι, προσέξτε πολύ που θα δώσετε αξία, ενώ οι δεσμευμένοι το αντίθετο. Προσέξτε μήπως δεν δώσετε την πρέπουσα εκεί που αρμόζει, όμως το λησμονείτε από συνήθεια. Η Αγάπη δεν είναι συνήθεια, είναι καθαρό βίωμα!

Επαγγελματικές/Οικονομικές Προβλέψεις
Σε επαγγελματικό επίπεδο, εστιάστε στην ουσία και όχι σε ότι τυχόν σας ζητείται ώστε να γίνετε ευχάριστοι. Μπορεί να είναι και αυτά στο παιχνίδι, δεν είναι όμως απαραίτητο να το υιοθετήσετε και ως στάση. Δεν είναι εξάλλου του χαρακτήρα σας.

Ταύρος

Γενικά
Σήμερα η Αφροδίτη σχηματίζει μια δυνατή αντίθεση με τον Δία. Καθώς όμως εκείνος εκδηλώνεται ως δυνατότερος της από την θέση που στέκεται, μην παρασυρθείτε από εγωκεντρικές τάσεις. Όπως επίσης, μην ακολουθήσετε τρίτα πρόσωπα που επίσης διακατέχονται από αυτές. Αντιθέτως, κατανοήσετε ποιο είναι το πρέπον ανάμεσα σε δυο πράγματα, και επιλέξτε με βάση την τάση προστατευτικότητας που χαρακτηρίζει το ζώδιο σας. Ελάτε επομένως δίπλα και όχι απέναντι από τους ανθρώπους.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ο Γάιδαρος όταν θυμώνει, υπακούει με το καρότο, όχι με το καμουτσίκι. Το ίδιο λοιπόν και ο έρωτας. Έτσι, οι ελεύθεροι σήμερα μην προσπαθήσετε να «πιέσετε» κάποιον να του γίνετε αρεστοί. Δεν πιάνει! Οι δε δεσμευμένοι, καθώς η αγάπη πραγματικά «σκάει γάιδαρο», επιμείνετε βάσει αυτής. Κάθε άλλη επιλογή, μάλλον θα διαλύσει, παρά θα ενώσει μια όμορφη σχέση.

Επαγγελματικές/Οικονομικές Προβλέψεις
Σε επαγγελματικό επίπεδο, μείνετε εκεί που σας περιμένουν και μην προκαλείστε εκπλήξεις οι οποίες εδώ που τα λέμε μπορεί να αποβούν δυσάρεστες. Οι συνεργάτες σας είναι ήδη πιεσμένοι!

Δίδυμοι

Γενικά
Σήμερα ο κυβερνήτης σας εμφανίζεται υπερβολικά ενεργός, και καλό θα είναι να μην παρασυρθείτε από σπασμωδικές αποφάσεις, είτε θετικού είτε αρνητικού περιεχομένου. Αντιθέτως, εστιάστε σε κάτι περισσότερο σταθερό και μόνιμο, και κινηθείτε με καλή προαίρεση. Κι αν πάλι διαπιστώσετε πως οι άλλοι δεν είναι έτοιμοι να κάνουν το ίδιοι για εσάς, δεν πειράζει. Κάντε το εσείς έτσι κι αλλιώς. Ζήστε για εσάς, όμως όχι εις βάρος άλλων!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ο έρωτας σήμερα θα σας δοκιμάσει και αν είστε «καλά παιδιά» θα σας υποστηρίξει. Έτσι οι ελεύθεροι, είτε βρείτε είτε όχι τον έρωτα της ζωής σας, φροντίστε να σεβαστείτε και τον εαυτό σας και τους άλλους. Όχι «πονηριές» σήμερα. Οι δεσμευμένοι, μην επιδοθείτε σε αγώνα δρόμου ποιος θα αποδείξει τι. Σήμερα όποιος πάει πιο σιγά, αυτός θα φτάσει πρώτος στην αγάπη!

Επαγγελματικές/Οικονομικές Προβλέψεις
Σε επαγγελματικό επίπεδο, αφήστε τις αποφάσεις για εκείνους που αισθάνονται έτοιμοι να τις πάρουν, και αν τυχόν πιστεύετε πως δεν είναι η κατάλληλη ώρα μην βιαστείτε. Όχι ενθουσιασμούς στα επαγγελματικά

Καρκίνος

Γενικά
Η κυβερνήτης σας θα εκδηλωθεί «πτωτικά» η αλήθεια είναι, και καθώς μάλιστα σχηματίζει δύσκολες όψεις με πολλούς πλανήτες, καλύτερα να κινηθείτε με το ρεύμα και μην επιμείνετε πουθενά και για κανέναν λόγο. Δεν λέμε βεβαίως να σταθείτε πειθήνια όργανα κανενός. Όμως καθώς η ημέρα δεν σας βοηθά να «περάσετε την γραμμή σας», αποφύγετε και να το πράξετε. Θα το διαπιστώσετε μάλιστα εύκολα, μέσα από την πιο απλή επικοινωνία.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ο έρωτας σήμερα θέλει να γίνει αποκλειστικά το δικό του, και καθώς δεν δείχνει να λαμβάνεται και πολύ υπ' όψιν η άποψη σας, καλύτερα να μην έρθετε σε αντιπαράθεση. Έτσι, οι ελεύθεροι καλύτερα να το αφήσετε γι' αργότερα. Οι δε δεσμευμένοι, ας μην αναλάβετε πρώτους ρόλους. Αν σας ζητηθεί, και πάλι με προσοχή.

Επαγγελματικές/Οικονομικές Προβλέψεις
Σε επαγγελματικό επίπεδο, μείνετε πίσω από τείχη ασφαλείας, καθώς η ημέρα δεν εκδηλώνει και τις πιο θετικές προοπτικές. Αντιθέτως δεν αποκλείεται, αν προσφέρετε το δάχτυλο, να σας διεκδικήσουν και το χέρι, που λένε. Αποστασιοποιηθείτε λοιπόν!

Λέων

Γενικά
Σήμερα ο κυβερνήτης σας ο Ήλιος συνεργάζεται με την Σελήνη, και υποθέσεις της καθημερινότητας δεν αποκλείεται να γείρουν υπέρ σας. Βέβαια, οφείλουμε να συνυπολογίσουμε την «δύσκολη» θέση που παίρνει η Σελήνη στον χάρτη σιγά-σιγά, και μάλλον θα πρέπει να κατανοήσετε πως ακόμη και ως αρωγός σας, δεν είναι ικανή να προσφέρει πολλά. Επομένως και λίγα να σας προσφέρει, πάλι ευχαριστημένοι να είστε.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ο έρωτας σήμερα έχει πάει περίπατο, και όποιος τον βρει, έχει βρει το τετράφυλλο τριφύλλι... Έτσι, οι ελεύθεροι, μην ενθουσιαστείτε με την πρώτη ματιά. Οι δε δεσμευμένοι, καθώς και ο σύντροφος σας πιθανόν να έχει μια δύσκολη ημέρα, φερθείτε στοργικά απέναντι του, και να είστε σίγουροι πως η ημέρα θα σας αφήσει στην ησυχία σας. Η αγάπη εξάλλου, όλα τα ξεπερνά!

Επαγγελματικές/Οικονομικές Προβλέψεις
Σε επαγγελματικό επίπεδο, αρκεστείτε στα βασικά σήμερα, όχι διότι βάλλεστε άμεσα εσείς, αν όμως βάλλονται όλοι οι άλλοι γύρω σας, εσείς με ποιον θα συνεννοηθείτε; Έτσι για να έχουμε καλό ερώτημα, που λένε...

Παρθένος

Γενικά
Σήμερα θα μπορούσαμε να πούμε πως είστε από τα πιο ευνοημένα ζώδια της ημέρας. Σαφώς και μην πάρετε πολλά θάρρητα, καθώς η ημέρα η ίδια, δεν έχει τις καλύτερες προθέσεις. Αν όμως αξιοποιήσετε τα δώρα που θα σας γίνουν, μικρά, όμως καλύτερα από καθόλου, να είστε σίγουροι πως για εσάς μπορεί να κυλήσει ευχάριστα και χωρίς εντάσεις. Από εσάς θα εξαρτηθεί και τις επιλογές που θα κάνετε!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ο έρωτας δεν κινείται πάντοτε ανεξάρτητα από τις δικές μας επιθυμίες. Όμως κι έτσι να συμβαίνει, για εμάς τον τελευταίο λόγο τον έχουμε οι ίδιοι. Οι ελεύθεροι λοιπόν, φροντίστε να μην πέσετε θύματα του εαυτού σας. Οι δεσμευμένοι πάλι, ξεκαθαρίστε με εσάς, και ο σύντροφος θα σας ακολουθήσει ότι και αν πείτε. Αρκεί να είναι λογικό, όχι εκλογικευμένο!

Επαγγελματικές/Οικονομικές Προβλέψεις
Σε επαγγελματικό επίπεδο, να θυμάστε αυτό που λένε «κάλλιο πέντε και στο χέρι...», και αν σήμερα βρεθείτε αντιμέτωποι με μια ανάλογη κατάσταση, δεχθείτε τα με ευγνωμοσύνη. Είναι κάτι!

Ζυγός

Γενικά
Η Αφροδίτη μπορεί να σας δώσει μηνύματα πριν από κάθε γεγονός, αν όμως εθελοτυφλήσετε, αν μια «αφηρημάδα» σας τραβήξει πέρα την προσοχή, δεν αποκλείεται η ημέρα να σας προκαλέσει απώλειες. Εστιάστε λοιπόν να δείτε και να αναγνωρίσετε πιθανά περιστατικά από νωρίς, ώστε να ωφεληθείτε. Η ημέρα δεν έχει τις καλύτερες των προθέσεων, και καθώς μάλιστα η Σελήνη θα βρεθεί σε «δύσκολη» θέση μέσα στο ζώδιο σας γύρω στο απόγευμα, καλείστε να προσέξετε διπλά σε κάθε τομέα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ο έρωτας ίσως δεν είναι έτοιμος για όλα σήμερα, κι αν πάλι είναι, να μην είναι και η καλύτερη κίνηση. Έτσι, οι ελεύθεροι διπλοσκεφτείτε τις κινήσεις σας και αν αμφιβάλετε, αναβάλετε. Οι δε δεσμευμένοι, καλύτερα να εκδηλώσετε αναποφασιστικότητα σήμερα, παρά μια σιγουριά που μπορεί να σας εκθέσει. Δεν είναι ημέρα για ρίσκα.

Επαγγελματικές/Οικονομικές Προβλέψεις
Σε επαγγελματικό επίπεδο, για να αποφύγετε οικονομικές απώλειες, καλύτερα να μην υποδυθείτε τον ρόλο κάποιου που δεν είστε, όποιος και αν είναι αυτός. Καλύτερα αναβολή, παρά ρίσκο σήμερα!

Σκορπιός

ΓενικάΣήμερα μην επιτρέψετε σε αρνητικές σκέψεις να κατακλύσουν το μυαλό σας, καθώς είναι κοινό μυστικό, πως πρώτα έτσι συμβαίνει, και άμα μείνει χώρος, σκέφτεστε και τίποτε θετικό. Δεν πάει έτσι όμως... Σήμερα λοιπόν δώστε σημασία να διαπιστώσετε τα συναισθηματικά δώρα του Δία, τα οποία όμως αν είστε βυθισμένοι στις σκέψεις και στους προβληματισμούς σας, μάλλον θα τα προσπεράσετε και θα πάνε χαμένα. Αξίζει; Δεν νομίζω!Αισθηματικές Προβλέψεις
Ο έρωτας μπορεί να σας πει πολλά, αν και τελευταία, είναι σας να σας χλευάζει η ίδια η έννοια της συγχρονικότητας. Έτσι, οι ελεύθεροι, μην ανοιχτείτε ιδιαίτερα, όμως παρατηρήστε με προσοχή. Οι δεσμευμένοι πάλι, επιστρατεύστε την υπομονή με την οποία σας έχει προικίσει το ζώδιο σας, και μην υποτιμάτε τις δυνάμεις σας. Λίγο ακόμα είναι!

Επαγγελματικές/Οικονομικές ΠροβλέψειςΣε επαγγελματικό επίπεδο, καθώς και εδώ υποθέσεις σας έχουν δείχνουν σαν να έχουν φρακάρει στο στενότερο σημείο της κλεψύδρας, δώστε βάση να κατανοήσετε και όχι να δράσετε. Η ημέρα δεν έχει και τις καλύτερες των προθέσεων.Τοξότης

Γενικά
Σήμερα η όψη τριγώνου μεταξύ του κυβερνήτη σας του Δία και του Ερμή, είναι ότι το καλύτερο για εσάς. Επομένως βάλτε κάτω τα πράγματα και αναλύστε σε βάθος το τι σας συμφέρει να πράξετε με την καθημερινότητα σας και τι όχι. Χωρίς πίεση βεβαίως, καθώς η σύνοδος του Δία με την «σκιά» της Σελήνης, μπορεί παράλληλα να σας ρίξει την διάθεση στα τάρταρα. Δεν βλέπω τον λόγο να το επιτρέψετε!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ο έρωτας σήμερα είναι όλος δικός σας, αν όμως δεν προσέξετε μπορεί να χάσετε και εκείνον και τον εαυτό σας τον ίδιο. Για να μαζευτούμε λίγο! Έτσι οι ελεύθεροι, εξετάστε καλά τι κάνετε και με ποιόν. Οι δε δεσμευμένοι, ώρα να εκδηλώσετε την τρυφερότητα σας, θα έλεγα...

Επαγγελματικές/Οικονομικές Προβλέψεις
Σε επαγγελματικό επίπεδο, αναλύστε πρακτικά τους στόχους που θέτετε για τον εαυτό σας, καθώς η θετική όψη Δία-Ερμή, μπορεί να σας προσφέρει την ευκαιρία, να κάνετε αυτό που στο σκάκι ονομάζουμε κίνηση «ματ». Στο χέρι σας είναι!

Αιγόκερως

Γενικά
Ήδη από τα ξημερώματα, η Σελήνη θα βάλει κατά του κυβερνήτη σας, και καλό θα είναι να μην αναζητήσετε εύκολες λύσεις. Καθώς, μπορεί άλλα να δείτε στην αρχή και άλλα να βγούνε στο τέλος. Έτσι, ζυγίστε σωστά τις καταστάσεις, και μην παρασυρθείτε από πλάνες της στιγμής. Σε κάθε περίπτωση λοιπόν, αναζητήστε να μάθετε όσα διαδραματίζονται «πίσω από την κουρτίνα», και μην αρκεστείτε σε φαινομενικά αίτια...

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ο έρωτας δεν είναι πάντοτε έκδηλος ή προφανής. Επομένως οι ελεύθεροι μην επαναπαυτείτε. Αγρυπνείτε, μην προσπεράσετε και δεν τον δείτε. Οι δε δεσμευμένοι, καθώς μπορεί πράγματι άλλο να ισχύει και άλλο να νομίζετε, ζητήστε επεξηγήσεις. Όχι, όμως εξηγήσεις... Διαφέρει στο ύφος!

Επαγγελματικές/Οικονομικές Προβλέψεις
Σε επαγγελματικό επίπεδο, αντισταθείτε στην ανάγκη που φορές αναδύεται από μέσα σας να πάρετε τον απόλυτο έλεγχο, καθώς κινήσεις που αγνοείτε, μπορεί να παίξουν ρόλους «κλειδιά» σε υποθέσεις. Έτσι, μην προσπαθήσετε να ηγηθείτε από συνήθεια, καθώς μπορεί να καταστρέψετε κόπους τρίτων χωρίς λόγο. Καλύτερα ζητήστε να μάθετε σχετικώς!

Υδροχόος

Γενικά
Σήμερα η Σελήνη και ο Ουρανός θα σχηματίσουν όψη αντίθεσης, και αν πραγματικά θέλετε να επιφέρετε ισορροπίες στα θέματα που σας απασχολούν, μάλλον θα χρειαστεί να σκύψετε από πάνω τους, και να επιμείνετε οι ίδιοι. Δεν αποκλείεται μάλιστα, να αντιμετωπίσετε τάσεις αναβλητικότητας από τρίτα πρόσωπα ή ακόμη και να διαπιστώσετε πως οι ίδιοι διακατέχεστε από τάσεις συστολής. Προσπεράστε λοιπόν κάθε ψευδαίσθηση ανασφάλειας, και δώσετε στον εαυτό σας το δικαίωμα να βιώσει πιο εκλεπτυσμένες καταστάσεις. Μπορείτε!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ο έρωτας θέλει μάλλον να ξέρει αν τον επιθυμείτε και εσείς επομένως σήμερα μην παρασυρθείτε από συνομιλίες που δεν θα βγάλουν πουθενά. Οι ελεύθεροι, ας είστε λίγο περισσότερο λακωνικοί και ξεκάθαροι όμως προπάντων ευγενείς. Ενώ οι δεσμευμένοι, από την άλλη, σαφώς θα είστε ευγενικοί, όμως μην προσπαθήσετε να «πατήσετε πόδι». Επιλέξετε άλλη οδό!

Επαγγελματικές/Οικονομικές Προβλέψεις
Σε επαγγελματικό επίπεδο, συντονιστείτε σαφώς με εκείνους τους συνεργάτες που έρχονται προς το μέρος σας πιο εύκολα, όμως μην αποπάρετε εκείνους που τυχόν διαφωνούν μαζί σας. Έτερον εκάτερον!

Ιχθείς

Γενικά
Σήμερα μην επιτρέψετε να σας παρασύρουν, ούτε να «παίξουν» με το μυαλό σας. Εξετάστε με προσοχή όσα ακούτε, ώστε αν τυχόν δοκιμάσουν να σας εξαπατήσουν, να είστε προετοιμασμένοι. Πάνω από όλα όμως, προσέξτε μήπως προσπαθώντας να επιφέρετε ισορροπίες που δεν γίνεται να επιτευχθούν, ξεγελάσετε οι ίδιοι τον εαυτό σας. Ούτε και αυτό είναι καλό! Εμπιστευτείτε την διαίσθηση σας, ζητήστε όμως και καμιά φορά αποδείξεις...

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ο έρωτας δεν είναι πάντοτε όπως δείχνει, επομένως σήμερα, ας είστε ελαφρώς σε εγρήγορση. Οι ελεύθεροι, αναζητήστε να μάθετε εκείνα που κανονικά δεν θα μπαίνατε σε κόπο. Ομοίως οι δεσμευμένοι, καθώς μια σχέση δεν αποκλείεται να έχει τα μυστικά της, φροντίστε ούτε να εξαπατήσετε, ούτε να εξαπατηθείτε. Η ημέρα τα προβλέπει όλα.

Επαγγελματικές/Οικονομικές Προβλέψεις
Σε επαγγελματικό επίπεδο, αναλύστε τις πιθανότητες, όμως κάντε το με βάση κάτι περισσότερο σταθερό και λιγότερο αγχωτικό. Το να βάζετε στο μυαλό σας εικόνες που σας ταλαιπωρούν, δεν θα αυξήσει ούτε τα έσοδα, ούτε τις καλές σας συνεργασίες. Απλώς θα σας κλείνει πόρτες.

Πηγή: http://www.astrologos.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ