Στα 12 κορυφαία all inclusive θέρετρα της Ευρώπης το ξενοδοχείο Nana Beach Hotel στο Ηράκλειο Κρήτης - iefimerida.gr

Στα 12 κορυφαία all inclusive θέρετρα της Ευρώπης το ξενοδοχείο Nana Beach Hotel στο Ηράκλειο Κρήτης

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Mια σημαντική διάκριση σε διεθνές επίπεδο απέσπασε το Νana Beach Hotel του Ομίλου Εταιρειών Καράτζη, το οποίο κατέκτησε τη 12η θέση ανάμεσα στα 25 Κορυφαία All inclusive Θέρετρα της Ευρώπης στο θεσμό "Travelers' Choice 2013" του Tripadvisor.

Οι νικητές του διαγωνισμού που διοργανώνει ένα από τα μεγαλύτερα site στον τομέα του αναδεικνύονται βάσει των βαθμολογιών των πελατών του ξενοδοχείου, στο πλαίσιο των αξιολογήσεων που κάνουν στο Tripadvisor.

Tο Nana Beach Hotel είναι ένα all inclusive ξενοδοχείο 5 αστέρων, που βρίσκεται 25 χιλιόμετρα από το αεροδρόμιο του Ηρακλείου, μεταξύ Χερσονήσου, Σταλίδας και Μαλίων.

Αποτελείται από 500 δωμάτια, μπανγκαλόου και σουίτες που αναπτύσσονται σε ένα παραθαλάσσιο οικόπεδο έκτασης περίπου 85.000 τετραγωνικών μέτρων. Οι εγκαταστάσεις του Nana Beach Hotel περιλαμβάνουν μια γκάμα από εστιατόρια, μπαρ και σνακ μπαρ, πισίνες, μίνι μάρκετ και αίθουσα συνεδρίων.

Στα 12 κορυφαία all inclusive θέρετρα της Ευρώπης το ξενοδοχείο Nana Beach Hotel στο Ηράκλειο Κρήτης | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Κρήτη ξενοδοχείο θέρετρο Triip Advisor
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ