Τα ζώδια της Τετάρτης 27 Νοεμβρίου - iefimerida.gr

Τα ζώδια της Τετάρτης 27 Νοεμβρίου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κριός

Γενικά
Σήμερα μια παραπάνω, δώστε στον εαυτό σας το δικαίωμα να κινηθεί προς ότι σας κάνει ευτυχισμένους. Κάντε το όμως, όχι μόνο για την ευχαρίστηση αυτή καθ' αυτή, αλλά και για ένα καλό αποτέλεσμα απέναντι στην ζωή και την καθημερινότητα σας. Κατεβάστε ταχύτητα, εστιάσετε επί της ουσίας εκεί που αρμόζει, και θα διαπιστώσετε πως θα «ανέβει» και η δημοτικότητα σας παράλληλα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ο έρωτας φορές, χρειάζεται ξεκούραση μέσα στην καρδιά. Επομένως, οι ελεύθεροι δώστε του χρόνο να πάρει μια ανάσα. Θα εκτιμηθεί περισσότερο από όσο φαντάζεστε. Οι δεσμευμένοι, καθώς σήμερα θα βρείτε το συναισθηματικό θάρρος να «αγγίξετε» κάποια ζητήματα, προσέξτε καλά, ποια θα είναι αυτά!

Επαγγελματικές/Οικονομικές Προβλέψεις
Σε επαγγελματικό επίπεδο, ορίστε οι ίδιοι τι σας ενδιαφέρει και τι όχι, και προσπαθήστε σήμερα, να επιφέρετε αποτελέσματα κυρίως όσον αφορά αυτό. Αφήστε στην άκρη τους ανταγωνισμούς καθώς δεν χρειάζεται να αποδείξετε το παραμικρό. Αρκεί να το αποδείξουν για λογαριασμό σας, τα αποτελέσματα σας. Τότε, θα αυξήσετε και το κύρος σας!

Ταύρος

Γενικά
Σήμερα η Αφροδίτη εκδηλώνεται πολύ ενεργά στον χάρτη, και αν πραγματικά επιθυμείτε να προοδεύσετε γενικώς, απαιτείται να καταλάβετε πως δεν γίνεται να προσπαθείτε μόνον όπως εσείς νομίζετε. Πρέπει να προσαρμόζεστε και στον τρόπο που αρμόζει. Όσο μάλιστα επιμένετε στην πρώτη τάση, μην απορείτε αν συναντάτε και περισσότερα εμπόδια. Αφήστε λίγο να σας διδάξουν τα ίδια τα γεγονότα πως πρέπει να τα αντιμετωπίζετε...

Αισθηματικές Προβλέψεις
Είναι φορές που ο έρωτας, θέλει να γίνει το δικό του. Αν πραγματικά τον επιθυμείτε, χρειάζεται να κάνετε και υποχωρήσεις. Έτσι, οι ελεύθεροι δοκιμάστε να χαμογελάσετε χωρίς να αντιμιλήσετε απαραίτητα, για καλό σας είναι. Οι δε δεσμευμένοι, εμπιστευτείτε στον σύντροφο σας την τελευταία κουβέντα ή κίνηση, και ίσως διαπιστώσετε ένα καλό που δεν το περιμένατε.

Επαγγελματικές/Οικονομικές Προβλέψεις
Σε επαγγελματικό επίπεδο, επικοινωνήσετε με συνεργάτες και μη, όμως μην παρασυρθείτε από ατομιστικές τάσεις. Προτιμήστε να αναζητήστε το συλλογικό συμφέρον σήμερα, καθώς η Αφροδίτη μπορεί να σας γελάσει και να πείτε ή να κάνετε εντελώς λάθος κινήσεις.

Δίδυμοι

Γενικά
Σήμερα η τύχη σας ευνοεί αρκετά, όμως θα χρειαστεί να φερθείτε με συνέπεια, αποφεύγοντας ας πούμε, μια τάση επιδεικτικότητας. Διατηρήστε χαμηλά τους τόνους, και εστιάστε κυρίως να κάνετε καλό στην ζωή και την καθημερινότητα σας, χωρίς να μάθουν άπαντες, την επόμενη κίνηση σας. Ασχοληθείτε επομένως με ότι κρίνετε, αρκεί να ευχαριστεί εσάς τους ίδιους, και όχι επειδή τυχόν θα κάνετε εντύπωση εκεί που νομίζετε.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ο έρωτας μπορεί να σας αποπάρει αν κάνετε την λάθος κίνηση, επομένως οι ελεύθεροι, ας προσέξετε από τα λόγια σας, έως και την στάση με την οποία θα καθίσετε απέναντι του. Οι δεσμευμένοι, για να ευχαριστηθείτε την ημέρα, μην πιέσετε τις καταστάσεις. Αφού η τύχη σας ευνοεί, αφήστε την και να το αποδείξει.

Επαγγελματικές/Οικονομικές Προβλέψεις
Σε επαγγελματικό επίπεδο, συγκρατήστε τον εαυτό σας, κι αν έχετε ιδέες, μην τις πείτε πριν την ώρα τους. Περιμένετε την κατάλληλη στιγμή. Αν βιαστείτε, μάλλον θα το χαλάσετε από μόνοι. Μην χάσετε την εύνοια της ημέρας...

Καρκίνος

Γενικά
Σήμερα η Σελήνη θα συνοδεύσει τον Άρη μέσα στο ζώδιο της Παρθένου, επομένως θα χρειαστεί να αφιερώσετε χρόνο, κυρίως για επιφέρετε τάξη σε υποθέσεις σας. Ακόμη και στον χώρο που ζείτε. Κάντε όμως με χαρά και όχι από υποχρέωση κάποια πράγματα που ούτως ή άλλως θα γινόντουσαν. Το αποτέλεσμα θα σας ανταμείψει!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ο έρωτας δεν περιμένει εύκολα στην ουρά να τον προσέξουμε, έτσι, οι ελεύθεροι σήμερα μην φανταστείτε πως θα του γυρίσετε την πλάτη για να ασχοληθείτε με ότι άλλο, και θα μείνει να την κοιτάζει. Κάθε άλλο. Οι δεσμευμένοι, καθώς δεν αποκλείεται η σχέση σας να σας ζητήσει αποδείξεις, μην ανταγωνιστείτε μαζί της. Έχει το δικαίωμα, όπως και εσείς σε όσα ζητάει. Λειτουργείστε το!

Επαγγελματικές/Οικονομικές Προβλέψεις
Σε επαγγελματικό επίπεδο, περάστε τα σωστά μηνύματα, καθώς όσο θα σας ωφελήσουν αυτά, άλλο τόσο μπορεί να σας βλάψουν κάποια άλλα. Μείνετε εστιασμένοι σε εκείνα που τυχόν θα σας ζητηθούν, και αποδείξτε πως και την ικανότητα έχετε, και την διάθεση.

Λέων

Γενικά
Σήμερα ο κυβερνήτης σας δοκιμάζει όχι τόσο τις αντοχές σας, όσο τις προθέσεις σας. Έτσι, εστιάστε να αποδείξετε τόσο στον εαυτό σας όσο και στους ανθρώπους που σας περιβάλλουν, πως δεν ενδιαφέρεστε μόνον για εσάς, ή τα όνειρα σας, αλλά και για εκείνους, οι οποίοι στο κάτω-κάτω στέκονται αρωγοί, ώστε να τα επιτύχετε. Μείνετε λοιπόν κοντά στους δικούς σας ανθρώπους, και μην τους παραμελήσετε.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ο έρωτας άλλοτε μας κυνηγάει κι άλλοτε μας αποφεύγει, επομένως σήμερα δοκιμάστε οι ελεύθεροι, να διαπιστώσετε μήπως ενώ νομίζετε το ένα, τελικώς συμβαίνει το άλλο. Οι δεσμευμένοι, καθώς ο έρωτας είναι απαραίτητος μέσα στην σχέση, δοκιμάστε να τον αναπτερώσετε, όχι να τον αποφύγετε, επειδή τυχόν μπορεί να τον βρείτε και αλλού. Δεν πάει έτσι...

Επαγγελματικές/Οικονομικές Προβλέψεις
Σε επαγγελματικό επίπεδο, προσεγγίστε πρώτοι τους συνεργάτες σας, και αποδείξτε σήμερα πόσο ομαδικό είναι το πνεύμα που σας διακατέχει. Αν το αμελήσετε, ίσως σας το προσάψουν ως μειονέκτημα. Και δεν σας αρέσει να σας προσάπτουν μειονεκτήματα!

Παρθένος

Γενικά
Ο κυβερνήτης σας ο Ερμής, σήμερα θα σας δώσει το δικαίωμα να ισοσταθμήσετε καταστάσεις, και να βγάλετε κάπως πιο εύκολα, συμπεράσματα για υποθέσεις που σας αφορούν. Υπολογίστε επομένως σωστά ώστε να μην παρεκκλίνετε από την μέση οδό, που λένε, και παράλληλα εστιάστε τόσο να παράγετε αποτελέσματα, όσο και να ικανοποιήσετε το μέσα σας. Καθώς ούτε αυτό, επιτρέπεται να το αμελήσετε σήμερα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ο έρωτας θα σας βάλει να διαγωνιστείτε σήμερα, επομένως οι ελεύθεροι μην δοκιμάσετε να τον ξεγελάσετε. Έχει έναν «άσσο στο μανίκι» που μάλλον αγνοείτε την ύπαρξη του. Οι δεσμευμένοι, καθώς η ημέρα μπορεί να σας ωφελήσει πολύ, μοιράστε τόσο τα δίκαια όσο και τις ευθύνες, όμως προχωρήστε με αγάπη και κατανόηση. Όχι με εξαναγκασμό!

Επαγγελματικές/Οικονομικές Προβλέψεις
Σε επαγγελματικό επίπεδο, μοιράστε στα δυο εκείνα που έχετε να πραγματώσετε, και βάλτε τα ανά προτεραιότητα. Ζητήστε μάλιστα από τους συνεργάτες σας να σας βοηθήσουν αναθέτοντας όμως άλλα στους ικανούς, και άλλα στους πρόθυμους. Καθώς διαφέρουν πολύ οι τάσεις τους!

Ζυγός

Γενικά
Η κυβερνήτης σας η Αφροδίτη, σήμερα έχει να κάνει πολλά μέσα στον χάρτη, και το κυριότερο, είναι να σας βοηθήσει να κατανοήσετε -ως Ζυγοί που είστε- πως όταν τα πράγματα γέρνουν από την μια μεριά της ζυγαριάς, τα άλλα είναι απλώς σαν να μην υπάρχουν. Βρείτε λοιπόν εσείς περισσότερο από κάθε άλλον την ισορροπία όπως αυτή πρέπει να επιφέρεται στην καθημερινότητα, και γνωστοποιήσετε την και σε εμάς τους υπολοίπους.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ο έρωτας χρειάζεται δυο για να πραγματωθεί, αλλιώς δεν είναι έρωτας αλλά απλώς επιθυμία. Έτσι, οι ελεύθεροι εξετάστε την πιθανότητα ανεκπλήρωτοι έρωτες να πρέπει να μείνουν πλέον στο παρελθόν. Οι δεσμευμένοι, πάρτε αποφάσεις όσον αφορά ζητήματα που πρέπει να επιλυθούν, και σήμερα που το συναισθηματικό θάρρος αναδύετε μέσα σας, απαιτείστε!

Επαγγελματικές/Οικονομικές Προβλέψεις
Σε επαγγελματικό επίπεδο, φερθείτε απολύτως πρακτικά, και αν καταστεί ανάγκη να υποστηρίξετε συνεργάτες, επιλύστε την ανάγκη τους, όχι την επιθυμία που οι ίδιοι τυχόν θα εκδηλώσουν. Μπορεί να σας παρασύρουν σε σφάλματα.

Σκορπιός

Γενικά
Ο Ερμής σήμερα μέσα από το ζώδιο σας, προσπαθεί να εξομαλύνει την αντίθεση μεταξύ της Αφροδίτης και του Δία, επομένως μην παραξενευτείτε αν σας ζητηθεί να παραβρεθείτε δίκην μεσαζόντων σε ξένες διαφωνίες. Καθώς όμως έχετε ήδη βεβαρημένο πρόγραμμα όπως και ψυχολογία (κυρίως οι του δευτέρου δεκαημέρου), προσέξτε που θα πάτε και τι θα πείτε. Βοηθήστε, μην βγάλετε το «άχτι» σας, και τα κάνετε χειρότερα. Είναι μια καλή ευκαιρία εξάλλου, να «ανέβετε» και οι ίδιοι.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ο έρωτας δεν αφορά πάντοτε εμάς τους ίδιους, επομένως μιας και το έχει το ζώδιο σας γενικώς, οι ελεύθεροι σήμερα, δεν αποκλείεται να διαπιστώσετε πως έχετε αναλάβει ρόλο «προξενήτρας». Αρκεί βεβαίως να μην ενδιαφερόσασταν οι ίδιοι τυχόν, καθώς αυτό θα σας ενοχλήσει! Οι δεσμευμένοι, προσέξτε παράλληλα, μήπως γι' έναν τέτοιο λόγο δημιουργηθούν μικροπαρεξηγήσεις μέσα στην σχέση σας.

Επαγγελματικές/Οικονομικές Προβλέψεις
Σε επαγγελματικό επίπεδο, ίσως σήμερα σας ζητηθεί να μεσολαβήσετε ώστε να επιτευχθούν δύσκολες συνεργασίες. Μιας και μόνον ευθυνόφοβοι δεν είστε, αξιοποιήστε μια τέτοια δυνατότητα.

Τοξότης

Γενικά
Ο κυβερνήτης σας εμφανίζεται αρκετά ενεργός σήμερα, και καθώς η Σελήνη θα τον υποστηρίξει, καλό θα είναι να μην παρασυρθείτε από στείρους ενθουσιασμούς, αλλά να κινηθείτε αντιθέτως, μέσα από μια πρακτική αντίληψη των πραγμάτων. Εστιάστε σ' εκείνα που πραγματικά μπορούν να επιτευχθούν για την ζωή και την καθημερινότητα σας, όπως μην βάλετε και εμπόδια στον εαυτό σας. Δοκιμάστε πατώντας σταθερά!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ο έρωτας άλλοτε δείχνει «λίγος» και άλλοτε «πολύς». Έτσι σήμερα, οι ελεύθεροι φροντίστε να ξεκαθαρίσετε μέσα σας με τι έχετε να κάνετε, και μην παρασυρθείτε από ουτοπίες. Οι δεσμευμένοι, καθώς η σχέση σας μπορεί να κάνει «κοιλιά», εστιάστε στην ουσία, όχι στα φαινόμενα, και θα ικανοποιηθείτε από αυτά που θα ανακαλύψετε για κείνην.

Επαγγελματικές/Οικονομικές Προβλέψεις
Σε επαγγελματικό επίπεδο, αναθεωρήστε κάποιες απόψεις ή αντιλήψεις σας, και καθώς οι περισσότεροι βρίσκεστε σε προγενέθλια περίοδο, αφήστε τα μεγάλα ανοίγματα για αργότερα. Προς το παρόν πατήστε γερά, και αναγνωρίστε τα υπέρ και τα κατά, όσο το δυνατόν πιο αμερόληπτα!

Αιγόκερως

Γενικά
Σας δίνεται η ευκαιρία να χαλαρώσετε λίγο παραπάνω σήμερα, καθώς ο κυβερνήτης σας ο Κρόνος παραμερίζει θα λέγαμε, από τις κύριες όψεις. Έτσι, εστιάστε να απολαύσετε εκείνα που σας ικανοποιούν, όμως παράλληλα, καθώς η Αφροδίτη μέσα από το ζώδιο σας, εκδηλώνεται επαρκώς ενεργά, φροντίστε κυρίως να διατηρήσετε καλές επικοινωνίες. Επίσης, μην κλείσετε πόρτες στην ζωή σας, επειδή δήθεν «βαριέστε» να σηκώσετε το τηλέφωνο...

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ο έρωτας, σήμερα δεν σας κοιτάζει θα λέγαμε απ' ευθείας στα μάτια, έχει όμως την ικανότητα να γνωρίζει κάθε σας κίνηση. Οι ελεύθεροι λοιπόν στείλτε τα κατάλληλα μηνύματα. Οι δε δεσμευμένοι, για να είστε σίγουροι πως τα μηνύματα θα πιάσουν τόπο, δώστε λίγο βαρύτητα παραπάνω σε ότι κάνετε. Αυτό είναι όλο!

Επαγγελματικές/Οικονομικές Προβλέψεις
Σε επαγγελματικό επίπεδο, μείνετε σε σταθερές γραμμές. Δεν λέμε να φανείτε προβλέψιμοι, -κάτι που σας ενοχλεί-, όμως αποφύγετε τις απότομες μεταστροφές, καθώς οι συνάδελφοι ή οι συνεργάτες σας, θα δυσκολευτούν να ακολουθήσουν. Φερθείτε συλλογικά, και αφήστε το να φανεί, δεν είναι κακό!

Υδροχόος

Γενικά
Αισθάνεστε σαν να σας έχουν βάλει «τα δυο πόδια σε ένα παπούτσι», όμως είναι η θέση του κυβερνήτη σας τέτοια. Και μάλλον θα χρειαστεί να καταλάβετε, πως συλλογικότητα δεν είναι να προσπαθούν όλοι μαζί, αλλά τα οφέλη να τα βλέπουν μόνον εκείνοι που μπορούν. Τα οφέλη είναι για να τα μοιράζονται όλοι. Και αυτό ακριβώς, είναι που σας διδάσκει -δικαίως ή αδίκως- ο κυβερνήτης σας, αρκετό καιρό τώρα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η συνέπεια είναι ένα από τα προσόντα που απαιτούνται, για να κατακτηθεί ο έρωτας. Έτσι, οι ελεύθεροι αποδείξτε πως ενδιαφέρεστε έτσι κι αλλιώς, διότι μόνον έτσι θα πείσετε. Οι δεσμευμένοι, εκδηλώστε ενεργά το ενδιαφέρον προς τον σύντροφο σας και μόνον προς αυτόν. Τότε, να είστε σίγουροι πως θα σας προσφέρει απλόχερα την ασφάλεια που ζητάτε.

Επαγγελματικές/Οικονομικές Προβλέψεις
Σε επαγγελματικό επίπεδο, εξετάστε αν οι συνεργάτες σας συμφωνούν ή όχι με τις κινήσεις σας, όμως μην πιεστείτε να μαντέψετε. Ρωτήστε τους, και φροντίστε να είστε καλοί ακροατές, την ώρα της απάντησης.

Ιχθείς

Γενικά
Σήμερα -καθώς γενικώς περνάτε δύσκολα-, οι όψεις θα σας δώσουν χώρο να κινηθείτε αλλά και να ευχαριστηθείτε και να χαλαρώσετε. Αφήστε τα πράγματα να πάρουν την πορεία τους, και απλώς αποδεχθείτε τα. Αν πάλι, καταλάβετε το μέγεθος της χάρης που σας γίνεται, ο Ποσειδώνας θα σας ανταμείψει στον μέγιστο βαθμό, όταν πλέον αλλάξει θέση μέσα στον χάρτη. Απλώς όχι ακόμη!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Καθώς ο έρωτας μπορεί να μην είναι πάντοτε χαμογελαστός, φροντίστε να αναγνωρίσετε και άλλες χάρες του. Έτσι, οι ελεύθεροι, αναζητήστε την ουσία του γιατί τον θέλετε πράγματι κοντά σας. Οι δεσμευμένοι μια παραπάνω, κρατήστε γερά τα ηνία των προσδοκιών σας, καθώς αυτό που έχετε, είναι σπουδαιότερο από εκείνο που τυχόν προσδοκάτε...

Επαγγελματικές/Οικονομικές Προβλέψεις
Σε επαγγελματικό επίπεδο, αναλύστε τις πιθανότητες, όμως κάντε το με βάση κάτι περισσότερο σταθερό και λιγότερο αγχωτικό. Το να βάζετε στο μυαλό σας εικόνες που σας ταλαιπωρούν, δεν θα αυξήσει ούτε τα έσοδα, ούτε τις καλές σας συνεργασίες. Απλώς θα σας κλείνει πόρτες.

Πηγή: http://www.astrologos.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ