Ονόμασε το μαγαζί... «Παύλο, χωρίζουμε» -Η απατημένη σύζυγος που δεν χάνει το χιούμορ της [εικόνα] - iefimerida.gr

Ονόμασε το μαγαζί... «Παύλο, χωρίζουμε» -Η απατημένη σύζυγος που δεν χάνει το χιούμορ της [εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Χωρίζουμε», «έως εδώ», «τέλος»... Οι συνηθισμένοι (ψύχραιμοι) τρόποι για να βάλει κάποιος τέλος σε μία σχέση. Ή έτσι τουλάχιστον νομίζαμε μέχρι σήμερα. Μία γυναίκα από τη Νότια Ουαλία βρήκε ένα αρκετά ευφάνταστο τρόπο για να χωρίσει από τον σύζυγό της, ο οποίος την απατούσε. Η ίδια αποφάσισε να τον πληγώσει με δημόσια διαπόμπευση, καθώς το ανακοίνωσε μέσω μίας ταμπέλα μαγαζιού, που έφερε τον όνομα... «Παύλο χωρίζουμε».Στο Σουόνσι της Νότιας Ουαλίας όπου συνέβη το περιστατικό, υπάρχουν αρκετά μπαράκια με ευφάνταστους τρόπους να προσελκύουν την προσοχή του κοινού. Ενα από αυτά, το Νόα'ς Γιαρντ, χρησιμοποιεί το εξής έξυπνο κόλπο: αντί για ταμπέλα στην πρόσοψη, έχει μία μεταλλική επιφάνεια, στην οποία μπορεί και προσθέτει γράμματα κατά βούληση, σχηματίζοντας μηνύματα ή φράσεις.

Η απατημένη σύζυγος σκέφθηκε πως το συγκεκριμένο μαγαζί θα της «έλυνε» τα χέρια, προκειμένου να πάρει εκδίκηση.

Ετσι, ζήτησε από τον ιδιοκτήτη και του ζήτησε να χρησιμοποιήσει την ταμπέλα για να στείλει το δικό της μήνυμα. Αυτός δέχθηκε και έτσι στο Νόα'ς Γιαρντ αναγράφηκε με κάθε επισημότητα: «Παύλο, χωρίζουμε»!

Ονόμασε το μαγαζί... «Παύλο, χωρίζουμε» -Η απατημένη σύζυγος που δεν χάνει το χιούμορ της [εικόνα] | iefimerida.gr 0

«Ημουν θυμωμένη και αναστατωμένη και ήθελα να κάνω κάτι που να μπορεί αν το δει ο καθένας. Οταν κατάλαβα τι συμβαίνει, πέρασα από διάφορες συναισθηματικές φάσεις αλλά ήμουν θυμωμένη και ήθελα να τον κάνω να το πληρώσει. Επινα ένα ποτό την περασμένη εβδομάδα στο μπαρ όταν βρήκα πώς θα πάρω το αίμα μου πίσω. Ημασταν για χρόνια μαζί και είναι θλιβερό ότι κατέληξε έτσι. Εχω διαλυθεί και περνάω δύσκολα. Αλλά ένιωσα κάπως καλύτερα όταν ανέβηκε το μήνυμα. Ηθελα να τον ξεφωνίσω δημοσίως», όπως είπε στη Mirror.

Η εξαγριωμένη κυρία ολοκλήρωσε την εκδίκησή της και με δεύτερο μήνυμα, που έγραφε: «και για να ξέρεις, κρατάω το σκύλο»...

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ