Παιδί για σπίτι ο Μπαλοτέλι -Μπήκε στην κουζίνα και το έριξε στο μαγείρεμα [βίντεο] - iefimerida.gr

Παιδί για σπίτι ο Μπαλοτέλι -Μπήκε στην κουζίνα και το έριξε στο μαγείρεμα [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εχει τσακωθεί με κάθε τρόπο και με οποιαδήποτε αφορμή. Εχει κάνει πλάκες σε συμπαίκτες του. Γενικά ο Μάριο Μπαλοτέλι έχει προσπαθήσει πολύ για να μην χαρακτηριστεί... παιδί για σπίτι. Και ξαφνικά, αλλάζει την εικόνα του. Καθώς μπήκε στην κουζίνα και μαγείρεψε.

Ο «τρελός» επιθετικός της Μίλαν έβαλε ποδιά και προσπάθησε να ετοιμάσει ένα πιάτο από το μηδέν. Δίπλα του βέβαια είχε τους ειδικούς που τον συμβούλευαν σε κάθε στιγμή, όπως όταν προσπάθησαν να του το... σκάσουν τα αβγά, τα οποία τον δυσκόλεψαν ακόμη και για το σπάσιμό τους. Ολα αυτά, στο πλαίσιο της εκπομπής Buon Appetito, στην οποία εμφανίστηκε ο ποδοσφαιριστής.

Οπως φάνηκε από τις επιδόσεις του στην κουζίνα, τυχερός είναι που δεν χρειάζεται να βασίζεται στις δικές του δυνάμεις για να φάει καθημερινά. Ο Μπαλοτέλι παραδέχθηκε πως αυτή ήταν η πρώτη φορά που μαγείρεψε, καθώς η μητέρα του είναι τόσο καλή μαγείρισσα που δεν χρειάστηκε ποτέ να τη βοηθήσει.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ