Μόνο ένα θαύμα μπορεί πλέον να σώσει την Ιταλία [εικόνα] - iefimerida.gr

Μόνο ένα θαύμα μπορεί πλέον να σώσει την Ιταλία [εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με τον πρώην Πρωθυπουργό της να «βυθίζεται» στη λάσπη των σεξουαλικών σκανδάλων, μόνιμα αντιμέτωπος με τη δικαιοσύνη, με τα ποσοστά της ανεργίας στις τάξεις των νέων της να φτάνει το 42% και με τη μεγαλύτερη ύφεση των τελευταίων 60 χρόνων της ιστορίας της σε πλήρη εξέλιξη, μόνο ένα θαύμα μπορεί να σώσει την Ιταλία και να την παλινορθώσει στα «πόδια» της.

Στις άγνωστες βουλές του Κυρίου έχουν καταλήξει να αποθέτουν τις ελπίδες τους οι Ιταλοί, μία δεινή κατάσταση την οποία αντικατοπτρίζει σε μεγάλο βαθμό το εκδοτικό εγχείρημα του Daniele Urso, διευθυντή του «Miracoli» («Θαύματα»), ενός εβδομαδιαίου περιοδικού 52 σελίδων, αφιερωμένων στα σύγχρονα θαύματα αγίων της Καθολικής Εκκλησίας.

Πρωτοκυκλοφόρησε τον περασμένο Ιούνιο και ήδη έχει ξεπεράσει σε πωλήσεις τα 77.000 αντίτυπα.

Γνωστοί και διάσημοι, αλλά και άλλοι άσημοι Ιταλοί, καταθέτουν τις προσωπικές τους εμπειρίες, τα δράματα και τα θαύματα που τους ανακούφισαν από μεγάλα δεινά.

Μόνο ένα θαύμα μπορεί πλέον να σώσει την Ιταλία [εικόνα]  | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ιταλία ύφεση ανεργία περιοδικό Miracoli
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ