Σαμαράς σε Σουλτς: Η κρίση έχει κάνει τη χώρα πιο δυνατή - iefimerida.gr

Σαμαράς σε Σουλτς: Η κρίση έχει κάνει τη χώρα πιο δυνατή

Σαμαράς σε Σουλτς: Η κρίση έχει κάνει τη χώρα πιο δυνατή
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την πεποίθηση ότι η Ελλάδα βγαίνει πιο δυνατή από την κρίση και ότι το ίδιο θα συμβεί και με την Ευρώπη συνολικά, εξέφρασε ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, στην συνέντευξη τύπου που παραχωρεί αυτή την ώρα με τον πρόεδρο του ευρωκοινοβουλίου, Μάρτιν Σουλτς.Ο Αντώνης Σαμαράς, χαρακτήρισε «ναό του ευρωπαϊκού διαλόγου» το ευρωπαϊκό κοινοβούλιο, ενώ από την πλευρά του, ο Μάρτιν Σουλτς έκανε λόγο για μια «πολύ ποιοτική συζήτηση» και χαρακτήρισε την Ελλάδα, «έτοιμη» για την προεδρία της ΕΕ και ισότιμο μέλος της Ευρώπης.
Είχε προηγηθεί η συνάντηση Σαμαρά - Σουλτς στο Μέγαρο Μαξίμου και ακολούθησε η κοινή συνεδρίαση της Διάσκεψης των Προέδρων του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου με μέλη της ελληνικής κυβέρνησης, στο πλαίσιο της προετοιμασίας της Ελλάδας ενόψει της ανάληψης της Προεδρίας της ΕΕ το πρώτο εξάμηνο του 2014.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ