Γονείς και τα δυο τους παιδιά άφησαν την τελευταία τους πνοή στην άσφαλτο - iefimerida.gr

Γονείς και τα δυο τους παιδιά άφησαν την τελευταία τους πνοή στην άσφαλτο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τραγωδία με τέσσερις νεκρούς, μεταξύ των οποίων και δυο ανήλικα παιδιά, σημειώθηκε σήμερα στο Ηράκλειο όταν σε τροχαίο, στην Εθνική οδό Ηρακλείου- Αγίου Νικολάου, ξεκληρίστηκε ολόκληρη οικογένεια.

Το τραγικό δυστύχημα σημειώθηκε λίγο μετά τη μία τα ξημερώματα, στο ύψος του Καρτερού, όταν το αυτοκίνητο της οικογένειας ξέφυγε από τον έλεγχο του οδηγού, με αποτέλεσμα να προσκρούσει στο κράσπεδο και να ανατραπεί.

Το αυτοκίνητο μετατράπηκε σε μάζα σιδερικών και χρειάστηκε η επέμβαση της ΕΜΑΚ και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας για να απεγκλωβιστούν νεκρά και τα τέσσερα άτομα που επέβαιναν, ένας άνδρας, μία γυναίκα και τα δύο ανήλικα παιδιά.

Λίγες ώρες αργότερα, περίπου στις 8 το πρωί, στην εθνική οδό Ηρακλείου - Αγίου Νικολάου στο ύψος του ΚΤΕΟ, μια νταλίκα που μετέφερε κρέατα ανατράπηκε, με αποτέλεσμα να κλείσει ο δρόμος για αρκετή ώρα, ενώ ο οδηγός του οχήματος, κατά τις πρώτες πληροφορίες, είναι καλά στην υγεία του.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ