Η αδιαφορία στη Ρόδο κόστισε ακριβά: Από το 1995 φωνάζουν οι κάτοικοι για την γέφυρα Κρεμαστής - iefimerida.gr

Η αδιαφορία στη Ρόδο κόστισε ακριβά: Από το 1995 φωνάζουν οι κάτοικοι για την γέφυρα Κρεμαστής

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στο φως της δημοσιότητας έρχονται οι σοβαρές διαμαρτυρίες των κατοίκων της Ρόδου για την γέφυρα της Κρεμαστής, καθώς από το 1995 οι πολίτες του νησιού διαμαρτύρονταν πως η εν λόγω κατασκευή αποτελούσε σοβαρό πρόβλημα για το κυκλοφοριακό δίκτυο.

«Θα θρηνήσουμε νεκρούς αν δεν φτιάξετε νέα γέφυρα», φώναζαν οι κάτοικοι της δυτικής Ρόδου από το 1995 για την Ιρλανδικού τύπου γέφυρα η οποία «μπαζώνει» ένα σημείο του ποταμού με αποτέλεσμα να μην επιτρέπει να φύγουν τα ορμητικά νερά την ώρα της καταιγίδας, κάτι που οδήγησε στο να μετατραπεί σε «υγρό τάφο» στην πρόσφατη θεομηνία.

Μάλιστα, ο Ελεύθερος Τύπος αναφέρει πως το θέμα της γέφυρας στον οικισμό Κρεμαστής αποτελούσε γνωστό αντικείμενο διαμαρτυρίας, χωρίς ωστόσο να επιλυθεί ποτέ, με αποτέλεσμα τον θάνατο δύο ανθρώπων.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ