Τα ζώδια της Τρίτης 26 Νοεμβρίου - iefimerida.gr

Τα ζώδια της Τρίτης 26 Νοεμβρίου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κριός

Γενικά
Σήμερα ο κυβερνήτης σας ο Άρης, πατά επάνω σε έναν ευεργετικό κατά κανόνα απλανή, ο οποίος όμως κρύβει και παγίδες. Αν θέλετε λοιπόν να έχετε μια άκρως δημιουργική και ευχάριστη ημέρα, καλό θα είναι να συγκεντρωθείτε γύρω από σημαντικά πράγματα της ζωής σας και να μην παρασυρθείτε από «ασωτίες» και τα συναφή. Διατηρήστε την οξυδέρκεια σας, και μην χάνετε την επαφή με τις αξίες σας.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ο έρωτας σήμερα μπορεί να σας παρασύρει και να χάσετε πολύτιμο χρόνο, επομένως οι ελεύθεροι προσέξτε με ποιους θα συναναστραφείτε και αν πράγματι αξίζει ο έρωτας που σας προσφέρουν. Οι δε δεσμευμένοι, ελάτε πιο κοντά στον σύντροφο σας, και μην παίξετε μαζί του παιχνίδια εξουσίας. Δίπλα του, όχι απέναντι του σήμερα.

Επαγγελματικές/Οικονομικές Προβλέψεις
Σε επαγγελματικό επίπεδο, καθώς δεν αποκλείεται να έχετε τάσεις να ξοδεύσετε, προσέξτε καλά το ζήτημα της άσκοπης σπατάλης. Κάντε τις κινήσεις σας στοχεύοντας αρκετά μπροστά στο μέλλον και όχι «κοντόφθαλμα» στο σήμερα, και άντε λίγο και στο αύριο.

Ταύρος

Γενικά
Σήμερα καλείστε να καταλάβετε ακόμη και εκείνα που σας ενοχλούν, επομένως μην παρασυρθείτε από συναισθηματικές εξάρσεις και χάσετε το νόημα της υπόθεσης. Δείτε πίσω από τα πράγματα, και πάρτε αποφάσεις χωρίς βιασύνη. Κάθε βιαστική κίνηση, μπορεί να σας ξεγελάσει. Αν δε ξεγελαστείτε, να είστε σίγουροι, πως θα έχετε συναισθηματικές απώλειες, κυρίως που προσπαθείτε να αποφύγετε. Στο χέρι σας είναι.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Καθώς ο έρωτας απαιτεί και λίγο λογική, σήμερα αξιοποιήστε την μεθοδικότητα σας και όχι το πείσμα που σας διακρίνει. Έτσι, οι ελεύθεροι, αφήστε χώρο και μην επιμείνετε «σώνει και ντε», ενώ οι δεσμευμένοι, «παίξτε» λίγο πιο χαλαρά για να μπορεί να σας ακολουθήσει και ο σύντροφος. Δεν έχει απαραιτήτως την δική σας πυγμή!

Επαγγελματικές/Οικονομικές Προβλέψεις
Σε επαγγελματικό επίπεδο, συγκρατήστε κυρίως την ορμή σας, καθώς δεν είναι απαραίτητο πως τραβάτε τον σωστό δρόμο. Μην αποκλείσετε λοιπόν την περίπτωση, τα έσοδα σας να σας ικανοποιήσουν, όμως να χάσετε σε επίπεδο έμψυχου υλικού. Καθώς δυσαρεστημένοι συνεργάτες, μπορεί να απομακρυνθούν.

Δίδυμοι

Γενικά
Σήμερα ευνοείστε κατά κάποιον τρόπο, αν σκεφτείτε πως κάθε εμπόδιο μπορεί να αποφέρει ένα καλό για εσάς, πίσω ή πέρα από την ταλαιπωρία του να το προσπεράσετε. Έτσι, συγκεντρώστε την σκέψη σας στα οφέλη πίσω από τα φαινόμενα, και μην «γκρινιάζετε» απλώς για τα όσα αντιμετωπίζετε. Επικαλεστείτε μια πιο «ψυχρή» λογική, και να είστε σίγουροι, πως αυτό που θα ανακαλύψετε, θα σας ευχαριστήσει.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ο έρωτας σας φρενάρει, όμως το κάνει για να απολαύσετε και λίγο την θέα θα λέγαμε. Έτσι, οι ελεύθεροι, ας το πάρετε απόφαση, πως η αγάπη δεν είναι «διαδρομή για την διαδρομή». Έχει αξία, ακριβώς για τα δώρα που κρύβει κατά την διάρκεια της. Οι δεσμευμένοι, αν έχετε βρει την αγάπη, έχετε βρει και τα δώρα. Αξιοποιήστε λοιπόν την συνύπαρξη. Είναι δώρο από μόνη της!

Επαγγελματικές/Οικονομικές Προβλέψεις
Σε επαγγελματικό επίπεδο, οργανωθείτε, καθώς ο τελευταίος καιρός σας έχει αποδιοργανώσει. Εξετάστε αν τα οικονομικά οφέλη είναι άμεσος ή έμμεσος στόχος στην παρούσα φάση, και κινηθείτε αναλόγως

Καρκίνος

Γενικά
Σήμερα θα σας φανεί περισσότερο εύκολο να κάνετε βήματα πίσω, παρά μπροστά. Δεν είναι κακό, ούτε να το αποφύγετε. Η Σελήνη θα εμπλακεί τόσο με τον «επαναστάτη» Ουρανό, όσο και με τον «αναστολέα» Κρόνο. Εστιάστε κυρίως να καταλάβετε τι συμβαίνει στον περιβάλλοντα χώρο, παρά να δοκιμάσετε να σπάσετε κανόνες που δεν έχετε ανακαλύψει καν, την χρησιμότητα τους. Μην κόψετε τις κολώνες της στέγης που σας στεγάζει...

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ο έρωτας δεν είναι πάντοτε εύκολος, κάθε άλλο. Έτσι, οι ελεύθεροι σήμερα μην πάρετε βιαστικές αποφάσεις για το αν σας «κάνει» ή όχι κάποιος. Δεν αποκλείεται η ενόχληση που σας προκαλεί, να είναι δημιουργική για το μέλλον σας. Οι δεσμευμένοι, ιδιαιτέρως το βράδυ, μην προσκολληθείτε σε λεπτομέρειες. Μπορεί να χαλάσετε μια όμορφη ατμόσφαιρα.

Επαγγελματικές/Οικονομικές Προβλέψεις
Σε επαγγελματικό επίπεδο, επίσης μην βιαστείτε. Δείτε την εργασία σας σαν ένα ελατήριο στηριγμένο στον τοίχο. Μπορεί τώρα να σας τραβάει προς τα πίσω, με την ίδια δύναμη όμως θα σας εκτοξεύσει, όταν έρθει η ώρα.

Λέων

Γενικά
«Συν Αθηνά και χείρα κίνει» είναι το μήνυμα που μεταφέρει η ημέρα για εσάς. Όμως καθώς είστε το πλέον δημιουργικό ζώδιο, εστιάστε κυρίως σε αυτά που σας ευχαριστούν, και αν το κάνετε, να είστε σίγουροι πως τα εμπόδια θα λιγοστέψουν και η εύνοια σας θα περισσεύσει. Έτσι, διαλέξετε πεδίο δράσης, και σήμερα μην κάνετε το λάθος να κινηθείτε τυχάρπαστα και έξω από αυτό.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ο έρωτας θα σας δει από μακριά, το θέμα είναι αν θα πλησιάσει. Έτσι, όσον αφορά τους ελεύθερους, κάντε κι εσείς μια κίνηση δεκτικότητας να πάρει θάρρος. Από την άλλη, αυτό για το δεσμευμένους μεταφράζεται λίγο διαφορετικά. Αν λοιπόν θέλετε η σχέση σας να μην σας κοιτάζει από απόσταση, κάντε την πρώτη κίνηση να την φέρετε πιο κοντά. Κάντε την να αισθανθεί άνετα.

Επαγγελματικές/Οικονομικές Προβλέψεις
Σε επαγγελματικό επίπεδο, εστιάστε κυρίως στο να μαζέψετε και όχι να ξοδεύσετε χρήματα, καθώς η τύχη ναι μεν ευνοεί γενικώς τους τολμηρούς, όμως όχι απαραίτητα, και όχι πάντοτε.

Παρθένος

Γενικά
Σήμερα ο κυβερνήτης σας βρίσκεται σε προνομιακή θέση, και αν λάβουμε υπ' όψιν πως και η Σελήνη «περπατά» μέσα στο ζώδιο σας, εκείνο που είναι σίγουρο, είναι πως ο κόσμος περιμένει πολλά από εσάς. Έτσι, εστιάστε κυρίως στο να φερθείτε υποστηρικτικά όσο και πρακτικά απέναντι στους ανθρώπους που σας περιβάλλουν, αποφεύγοντας αντιθέτως τις εκλογικεύσεις ή την έντονη κριτική, που φορές εκδηλώνετε.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ο έρωτας επιμένει να σας κεντρίζει, όμως δεν είναι πάντοτε ευδιάκριτο ή εύκολο να εκδηλωθεί, έτσι, οι ελεύθεροι, αποφύγετε να χαθείτε στις σκέψεις σας, χάνοντας το τι συμβαίνει γύρω σας. Οι δε δεσμευμένοι, κρατήστε για τον εαυτό σας εικόνες που σας ενοχλούν, και για τον σύντροφο σας, επιλέξτε την αγάπη και την υποστήριξη. Τις χρειάζεται!

Επαγγελματικές/Οικονομικές Προβλέψεις
Σε επαγγελματικό επίπεδο, μην «διαγωνιστείτε» για την πρώτη θέση, καθώς ούτε περισσότερο κύρος θα σας προσφέρει, ούτε άλλο τι. Σταθείτε εκεί ακριβώς που αρμόζει, και εκεί από όπου ξέρετε να προσφέρετε καλά, και να είστε σίγουροι πως εκτιμάται ήδη!

Ζυγός

Γενικά
Μόνον αν συγκροτήσετε τον εαυτό σας, θα μπορέσετε να αποκομίσετε οφέλη σήμερα. Έτσι, μαζέψτε τα πανιά σας, και μην ανοίγεστε, τουλάχιστον όχι προ του να έχετε σκεφτεί καλά, εκείνο που επιθυμείτε να κάνετε. Σε κάθε άλλη περίπτωση, δεν αποκλείεται άνθρωποι του περιβάλλοντος σας, να διαμαρτυρηθούν, -χωρίς να φταίτε απαραιτήτως-, είτε με τα λόγια είτε με τις πράξεις τους.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ο έρωτας σήμερα μπορεί να σας πει εκείνα που θα σας ενοχλήσουν, και για να το αποφύγετε αυτό, απαιτείται, να μην κάνετε λάθος ερωτήσεις. Έτσι, οι ελεύθεροι, διακόψτε την ροή μιας συζήτησης ας πούμε, όταν βλέπετε πως πάει αλλού για αλλού. Ενώ οι δεσμευμένοι, μην περάσετε επιτρεπτά όρια, καθώς δεν αποκλείεται, ο σύντροφος σας να σας μιλήσει για όρια αντοχής από την πλευρά του.

Επαγγελματικές/Οικονομικές Προβλέψεις
Σε επαγγελματικό επίπεδο, μείνετε πίσω από τείχη ασφαλείας, και μην προσποιηθείτε δύναμη εκεί που γνωρίζετε πως δεν την διαθέτετε. Εκτός από τον κόπο και τον χρόνο σας, μπορεί να υποστείτε και οικονομικές απώλειες.

Σκορπιός

Γενικά
Σήμερα οι ποιότητες της ημέρας θα σας δώσουν ένα ασαφές μήνυμα, το οποίο λίγο θα σας ενοχλήσει, λίγο θα σας ικανοποιήσει. Και αυτό, καθώς σε εσάς τους Σκορπιούς, η αλήθεια αρέσει ακόμη και όταν ενοχλεί. Έτσι, μην βιαστείτε να βγάλετε συμπεράσματα πόσο μάλλον να κάνετε κινήσεις, καθώς η σύνοδος του Ερμή με τον Κρόνο μέσα στο ζώδιο σας, μόνο δράση δεν προκαλεί. Κάντε λίγο υπομονή, να δείτε «τι μέλει γενέσθαι».

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ο έρωτας, πόσο μάλλον η αγάπη, δεν γνωρίζουν από ευθείες, και καθώς εσείς είστε απόλυτοι στις κινήσεις σας, σήμερα μάλλον θα δυσκολευτείτε αρκετά. Έτσι, οι ελεύθεροι, μην προσπεράσετε γεγονότα που μπορούν να σας εκμυστηρευτούν εκείνα που περιμένετε. Οι δε δεσμευμένοι, μην σταθείτε να διυλίσετε τον κώνωπα, ενώ καταπίνετε την κάμηλο...

Επαγγελματικές/Οικονομικές Προβλέψεις
Σε επαγγελματικό επίπεδο, εξετάστε την πιθανότητα να έχετε και άλλες ευκαιρίες, επομένως μην βιαστείτε να κάνετε σήμερα, πράξη τα πιο μεγάλα σας σχέδια. Αφήστε χώρο να κινηθούν οι συνεργάτες σας, και πάρτε χρόνο να σκεφτείτε!

Τοξότης

Γενικά
Η ημέρα θα σας προβληματίσει ελαφρώς, και καλό θα είναι να πάρετε τις όποιες αποφάσεις σας, αναλογιζόμενοι όχι μόνον το προσωπικό σας συμφέρον, αλλά και το συμφέρον ανθρώπων που εμπλέκονται στα προσωπικά σας σχέδια. Έτσι, να είστε σίγουροι, πως «χτίζετε» και καλές φιλίες για το μέλλον. Η Αφροδίτη από τον Αιγόκερω, όσο και ο Ήλιος μέσα στο ζώδιο σας, θα σας προκαλέσουν. Φερθείτε με συνέπεια!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ο έρωτας ίσως δεν μπορεί να σας καταλάβει σήμερα, ακόμη-ακόμη και να σας αποπάρει. Έτσι, οι ελεύθεροι μείνετε εστιασμένοι σε εκείνα που πραγματικά θα εκφράσετε, όχι που σκεφτόσασταν να πείτε. Οι δεσμευμένοι πάλι, αν δεν θέλετε να φανείτε δυσάρεστοι, μάλλον θα πρέπει να πάρετε την θέση του συντρόφου σας, πριν να κινηθείτε. Τόσο απλά!

Επαγγελματικές/Οικονομικές Προβλέψεις
Σε επαγγελματικό επίπεδο, μην εμπιστευτείτε εκείνους που δεν έχουν αποδείξει την αξία τους απλώς επειδή υπόσχονται πολλά. Το αντίθετο μάλιστα, μείνετε κοντά σε συνεργάτες που προσφέρουν λίγα, όμως τα δίνουν με την ψυχή τους.

Αιγόκερως

Γενικά
Σήμερα ο κυβερνήτης σας ο Κρόνος πρωταγωνιστεί στον χάρτη ενώ παράλληλα, η Σελήνη από την φιλική σας Παρθένο τον υποστηρίζει. Έτσι, κι αφού στο θέμα της συντηρητικότητας ως ζώδιο, είστε πραγματικοί «δάσκαλοι», ετούτη την ημέρα καλείστε να δείξετε στον κόσμο γιατί κάποιες φορές μοιάζει να κάνουμε πίσω, και όμως αυτό μας οδηγεί ακόμη πιο μπροστά. Δώστε ρυθμό, θα λέγαμε!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ο έρωτας πολλές φορές βιάζεται, και αυτό σας ενοχλεί. Σήμερα λοιπόν εξηγήστε του και το γιατί. Έτσι οι ελεύθεροι, μην παραξενευτείτε αν χρειαστεί να βάλετε ακόμη μια φορά φρένο. Κάντε το όμως με τρόπο κατανοητό, ώστε να γίνει δυο φορές σεβαστό. Οι δεσμευμένοι, καθώς η σχέση σας μπορεί να περνάει δύσκολα ή απλώς να σοβαρεύει αυτήν την περίοδο, μην παρασυρθείτε από ενθουσιασμούς του συντρόφου. Κρατήστε τιμόνι!

Επαγγελματικές/Οικονομικές Προβλέψεις
Σε επαγγελματικό επίπεδο, σήμερα καλείστε να αποδείξετε πως δεν είναι απλώς ένας φιλόδοξος εγωισμός που σας ωθεί, αλλά η δομημένη σκέψη που διαθέτετε, εκείνη που σας κάνει, να βγαίνετε μπροστά!

Υδροχόος

Γενικά
Σήμερα η Σελήνη θα εναντιωθεί στον μοντέρνο κυβερνήτη σας τον Ουρανό, ενώ αντιθέτως θα σχηματίσει θετική όψη με τον παραδοσιακό σας κυβερνήτη τον Κρόνο. Κάντε λοιπόν ένα βήμα πίσω και αναλογιστείτε τι ωφελεί να αντιδράτε πριν μάθετε τον λόγο που πιέζεστε, μήπως και καταλήξετε σε συμπεράσματα που θα σας βοηθήσουν να δεχθείτε πως δεν τα ξέρετε όλα. Για το καλό σας είναι...

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ο έρωτας δεν σκοπεύει να σας το κάνει εύκολο σήμερα, επομένως οι ελεύθεροι, αν πραγματικά ενδιαφέρεστε να αναπτύξετε μια σχέση με γερές βάσεις, μην βιαστείτε. Μάθετε να χειρίζεστε σωστά τα εμπόδια. Οι δεσμευμένοι, διαχειριστείτε το συναισθηματικό σας κομμάτι, καθώς αν ο σύντροφος σας διαφωνεί μαζί σας, μάλλον κάποιον λόγο θα έχει.

Επαγγελματικές/Οικονομικές Προβλέψεις
Σε επαγγελματικό επίπεδο, εξετάστε την τάση των συνεργατών σας να σας προσπεράσουν. Αναρωτηθείτε μάλιστα, την τελευταία φορά που ζήτησαν την βοήθεια σας, αν την δώσατε και με τι κόστος. Ίσως αυτό να τους αποτρέπει πλέον. Ξέρετε, δεν φταίνε πάντοτε οι άλλοι!

Ιχθείς

Γενικά
Σήμερα η Αφροδίτη και ο Ποσειδώνας, θα σας δώσουν και πάλι την αίσθηση πως κάτι άλλο συμβαίνει, ενώ δεν αποκλείεται είτε να απογοητευτείτε, είτε να θελήσετε να παραιτηθείτε. Κανένα βέβαια από τα δυο δεν πρόκειται να σας ωφελήσει. Επομένως εστιάστε στην λογική σας, στην κοινή λογική του κόσμου όλου, και μην παρασύρεστε απλώς από το αν σας ευχαριστούν ή όχι οι συνθήκες, ώστε να βγάλετε τα συμπεράσματα σας.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σε ερωτικό επίπεδο, καθώς η εντύπωση δεν συνάδει πάντοτε με τα γεγονότα, οι ελεύθεροι, αφήστε το τι υποθέσατε, και εξετάστε το τι συνέβη πραγματικά. Οι δεσμευμένοι, επίσης μην προσκολληθείτε στο τι περιμένατε. Αντιληφθείτε τι έχετε, τι σας παρέχεται εντέλει και δράστε όντως επάνω σε αυτό.

Επαγγελματικές/Οικονομικές Προβλέψεις
Σε επαγγελματικό επίπεδο, προσαρμοστείτε σε αυτό που σας προσφέρεται, και να είστε σίγουροι, πως αν μπορέσετε να το εκτιμήσετε στο έπακρον, το μόνο σίγουρο, είναι πως δεν θα περάσει απαρατήρητο. Κάθε άλλο. Συνάδελφοι ή συνεργάτες, θα σας υποστηρίξουν όσο μπορούν. Αξιοποιήστε το!

Πηγή: http://www.astrologos.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ