Μόνος κερδισμένος της ουράς ο Πανιώνιος - iefimerida.gr

Μόνος κερδισμένος της ουράς ο Πανιώνιος

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δύο αγωνιστικές πριν πέσει η αυλαία της Σούπερ Λίγκας και η ουρά του βαθμολογικού πίνακα έχει πάρει φωτιά. Όλα παραμένουν ανοιχτά μετά τις ήττες του Αστέρα από τον Άρη (2-1), της ΑΕΛ από τον ΠΑΟΚ (1-0) και της Κέρκυρας από τον Πανιώνιο (2-1). Έτσι όπως εξελίσσεται η μάχη για τη σωτηρία στη φετινή Σούπερ Λίγκα, είναι πολύ πιθανό μέχρι και την τελευταία αγωνιστική να άλλοι να μένουν και άλλοι να… φεύγουν για την football league!
Ο μεγάλος κερδισμένος της 28ης αγωνιστικής ήταν ο Πανιώνιος που επικράτησε εκτός έδρας της Κέρκυρας με 1-2 και χρειάζεται, μόλις έναν βαθμό για να σωθεί και μαθηματικά. Αντίθετα η ομάδα της Κέρκυρας μπήκε σε περιπέτειες, καθώς βρίσκεται μόλις δύο βαθμούς πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού.
Σε δύσκολη θέση, μετά την ήττα από την ΑΕΚ, παρέμεινε και ο Ατρόμητος, που ισοβαθμεί με την ομάδα των Φαιάκων στους 30 βαθμούς.
Ο Ηρακλής αν ηττήθηκε από τον Εργοτέλη, δέχθηκε με … χαρά τις ήττες της Κέρκυρας, του Ατρομήτου και του Αστέρα Τρίπολης, που του επιτρέπουν να είναι αισιόδοξος.
Ο Αστέρα Τρίπολης αυτοκτόνησε στα τελευταία λεπτά με το άστοχο χτύπημα πέναλτι του Μπαστία και πλέον παρακολουθούν τους Κέρκυρα και Ατρόμητο>Για τη Λάρισα η κατάσταση παραμένει η ίδια. Οι «βυσσινί» χρειάζονται πλέον ένα θαύμα για να παραμείνουν στην κατηγορία.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ