Ο Ναδάλ ξέρει και από μπάλα -Κέρδισε τον Τζόκοβιτς στα πέναλτι [βίντεο] - iefimerida.gr

Ο Ναδάλ ξέρει και από μπάλα -Κέρδισε τον Τζόκοβιτς στα πέναλτι [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το αριστερό του χέρι είναι εκείνο που τον έχει κάνει διάσημο, αλλά και το πόδι της ίδιας... πλευράς δεν πάει πίσω. Ο Ραφαέλ Ναδάλ έδειξε το ταλέντο του και στο χορτάρι, όχι του κορτ, αλλά του ποδοσφαιρικού γηπέδου, καθώς κέρδισε τον Νόβακ Τζόκοβιτς ακόμη και στα πέναλτι.

Οι δύο κορυφαίοι τενίστες του κόσμου είναι στην Αργεντινή για αγώνες επίδειξης. Αφού τελείωσαν όμως με το άθλημα στο οποίο ειδικεύονται, φόρεσαν ποδοσφαιρικές φανέλες και μπήκαν στο Μπομπονέρα. Στο ημίχρονο του αγώνα της Μπόκα Τζούνιορς με την Ολ Μπόις, Ναδάλ και Τζόκοβιτς δοκίμασαν την τύχη τους με τον Σεμπασιάν Ντ' Ανχελο κάτω από τα δοκάρια.

Ο Ισπανός έδειξε την κλάση του και στο ποδόσφαιρο λοιπόν- λογικό μια και ο θείος του τον είχε κατευθύνει προς αυτό το άθλημα πριν ανακαλύψει την κλίση του στο τένις- σκοράροντας τρεις φορές από τη βούλα του πέναλτι. Αντίθετα, ο Τζόκοβιτς έστειλε την μπάλα μία φορά στα δίχτυα και υποκλίθηκε στο... μεγαλείο του αντιπάλου του.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ