Ποιοι δημόσιοι υπάλληλοι υπό διαθεσιμότητα έχουν περιθώριο ως τις 2 Δεκεμβρίου για να δηλώσουν πού θέλουν να μετακινηθούν - iefimerida.gr

Ποιοι δημόσιοι υπάλληλοι υπό διαθεσιμότητα έχουν περιθώριο ως τις 2 Δεκεμβρίου για να δηλώσουν πού θέλουν να μετακινηθούν

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δεκαπέντε ημέρες προθεσμία και συγκεκριμένα μέχρι τις 2 Δεκεμβρίου 2013 έχουν συγκεκριμένοι κλάδοι δημοσίων υπαλλήλων που έχουν τεθεί σε διαθεσιμότητα να δηλώσουν που επιθυμούν να μετακινηθούν.

Η σχετική ανακοίνωση του υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Κυριάκου Μητσοτάκη, για την υλοποίηση της διαδικασίας μετακίνησης των υπαλλήλων, ειδικότητας οδηγών και τεχνικού προσωπικού, που έχουν τεθεί σε διαθεσιμότητα λόγω κατάργησης θέσεων δημοσιεύτηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεων τη Δευτέρα.

Όπως αναφέρεται στην εγκύκλιο Μητσοτάκη, οι συγκεκριμένοι υπάλληλοι καλούνται να υποβάλουν στη διεύθυνση Διοικητικού του υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης, στο οποίο κατείχαν οργανική ή προσωποπαγή θέση, εντός αποκλειστικής προθεσμίας 15 ημερών από τη δημοσίευση της ανακοίνωσης (μέχρι και την 2/12/2013) αίτηση-υπεύθυνη δήλωση, στην οποία θα δηλώσουν τους φορείς στους οποίους επιθυμούν να μεταταχθούν- μετακινηθούν καθορίζοντας τη σειρά προτίμησης και επίσης τα δικαιολογητικά που απαιτούνται.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ