Οι απάνθρωπες συνθήκες εργασίας στις αποθήκες της Amazon – Υπάλληλοι περπατούν 17 χλμ και παίρνουν παραγγελία κάθε 33 δευτερόλεπτα - iefimerida.gr

Οι απάνθρωπες συνθήκες εργασίας στις αποθήκες της Amazon – Υπάλληλοι περπατούν 17 χλμ και παίρνουν παραγγελία κάθε 33 δευτερόλεπτα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τις εξωφρενικές συνθήκες εργασίας κατήγγειλε ο 23χρονος Adam Littler, υπάλληλος της Amazon στις αποθήκες στο Swansea της Νότιας Ουαλίας, μιλώντας στην εκπομπή Panorama του BBC.

Όπως ανέφερε το να εργάζεται κανείς στις αποθήκες του κολοσσού είναι παραπάνω από εξουθενωτικό αφού στις 10ωρες βάρδιες που κάνει ο ίδιος, περπατά ως και 17 χιλιόμετρα κουβαλώντας τα πάντα.

Οι ρυθμοί είναι εξοντωτικοί, αφού φροντίζουν μια παραγγελία κάθε 33 δευτερόλεπτα περπατώντας ώρες ατελείωτες ανάμεσα σε βουνά από κούτες που δημιουργούν ένα πολύ ανθυγιεινό περιβάλλον.

Ο 23χρονος είπε μάλιστα πως ακόμα και οι επισκέψεις τους στην τουαλέτα πρέπει να είναι συγκεκριμένες και χρονομετρημένες. Η εταιρία μάλιστα βάζει στόχους σε κάθε υπάλληλο (ταχύτητας και ποσότητας) οι οποίοι είναι σχεδόν αδύνατο να υλοποιηθούν και κάνουν τις ώρες τους στη δουλειά να μοιάζουν με την κόλαση.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Amazon απάνθρωπες συνθήκες Adam Littler
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ